Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 679
  • 292
  •   1
Отговори
# 270

Шушони, да, душко, почти на рамото е (мааалко по- високо от плешката).  Peace
Браво на вас за моренцето, само не разбрах малката последно престраши ли се да влиза във водата или?  newsm78
И къде, всъщност бяхте?   Thinking

Престраши се, но само в надуваемата лодка.  Mr. Green В басейна беше по-смела.  Crazy
А иначе, на Албена бяхме.

И аз те поздравявам за татуто  Hug, пусто и аз ги харесвам, ама ме е шубе.

# 271
Много са хубави снимките, до сега ги разглеждах.  Peace
А колко е пораснала Калина.  Heart Eyes
За татуто - да, определено боли, но ако трябва да сравнявам болката от първата (която е на кокал  ooooh!) и тази, спокойно мога да кажа, че не ме болеше.  Wink
Или съвсеееем мъничко.
 Whistling

# 272
Хайде и аз още веднъж да се запиша преди темата да е изписана от край до край.
За песничките, Уигълс не ни плениха, а петте майумнки също ни е хит от преди. Тази дървенката със животните, обаче, впечатли и Моника.

Нашият най-нов номер е лягане по корем в пясъка и плуване на сухо – въобще големи глезотии и все иска майка ми да я носи, това й остана като навик от дните с варицела. Днес обаче бяхме сами и горе-долу взе да се цивилизова. Способна е да се тръшне само защото никой не желае да я пренесе на ръце от една стая в друга.

Иначе за раздаването на играчките – Моника обича да разпределя кой с какво да играе – дава, взема, връща, още няма развито чувство за собственост.

На мен също ми е по-спокойно, когато играещите деца са по-малко и не са много по-големи от Мони. На много места я водих из Силистра, но като че ли най-полезно за развитие на двигателните й умения бяха пързалките пред хотела на Р. Дунав (Милла и Ханна знаят кои): в началото се качваше с моя помощ, сега вече се справя сама.
В София нещо подобно близо до нас май има само в 9-ти микрорайон – ей, това най ще ми тежи от понеделник – неокосената трева, боклуците, стъклата, липсата на нормални обезопасени детски площадки.

И накрая не мога да не споделя как оня ден една бременна жена и майка на детеце колко нашите го поучаваше след като някой уж го бил ударил (аз не съм видяла момента на удрянето, нито пък детето й беше разстроено) – Като те удрят, удряй; като те хапят – хапи! Малко след този важен урок детето само падна много лошо и си удари главата, не знам защо не чух – Като паднеш, ставаш или Като паднеш, внимаваш, за да не паднеш пак ....Доста мислих върху това.

Пипи, ти ли купуваше за Емо козметика на ВЕЛЕДА, АКо да, от нашите аптеки ли пазаруваш, през някой сайт ли или си я поръчваш от чужбина?

# 273
  • Троян
Ще повдигна един много стар въпрос EmbarassedСтава дума за Laredaute.Аз съм на светлинни години от това как се пазарува,та може ли някой безделник на лични или на скайп(albena.petkova) да ме светне малко,че си харесах едни неща там за бебчето,а не ми се четат темите по въпроса Embarassed Blush

# 274
  • София
Синеочке, за Веледа да ти отговоря вместо Пипи, че я има във всички по-добре заредени аптеки. Аз я пробвах на Ивана и много ми допадна, особено аромата на полянка, тревичка, ама нещо цената не ми понася. В момента  само пастата за зъби ни е такава и не мисля да я сменям.
Джулката, страхотен подарък за РД си си направила! Много ми хареса идеята, ама първо ще ги направя поне три броя и тогава ще се реша на нещо подобно, че да не се налага ремонт.
Шушони, браво че си успяла да си починеш! А Калина е голяма сладурана! Да я нацелуваш от нас!  Heart Eyes
Милла, страшни мерки има Криси! Голям мъж върви! Пу-пу!  Hug
Гери, браво и на теб за усилията по Седмицата на кърменето. Peace  Аз точно тогава ще съм на Габрово при свеки, но мисля да се включа в Габровските инициативи - организирали са в неделя  пикник и турнир по футбол за татковците. Тъкмо моят ще има повод най-сетне да си облече кърмаческата тениска. А аз тъкмо ще се запозная с момичетата и ще си намеря компания за през седмицата.
Оф, за пръв път ще остана за толкова време сама със свеки, без мъж ми да е с мен и да видим как ще е.  newsm78
Микки, верно са ти много Убави децата!  Heart Eyes А какви красоти твориш за тях с тия фотокниги. Кога намираш време?
Пипи, за климатизацията на морето да не решиш, че аз съм спазвала препоръките. Само казах какво съм чела по дебелите книги. Просто като ходя за 1 седмица за почивка някак не върви половината време да отърва плажа. Виж ако бях за месец, става. Ама друг път...
Нещо мислех да ви питам, ама докато ви изредя по домовата книга и си забравих питанката.  newsm78 Айде като се сетя пак ще ви досадя.
Личи си че тая седмица майка ми е тук и има кой да занимава хлапето. Много съм активна.  hahaha

# 275
Мирка, мерси.  Hug
Аз вече привършвам един лосион за тяло и искам да взема шампоан или душ гел. Но действително в Ремедиум са доста скъпички, което нямаше да е дразнещо, ако тук там не се чува, че в Гемания били на доста по-ниски цени, а пък една майка в друга тема се похвали, че си поръчвала оттук:
http://www.theorganicbodycareshop.com

# 276
Ау, Джулка, страшно татоо, много ми харесва  Heart Eyes
Шушони, страхотни снимки, явно чудесно сте си изкарали  Hug
Микки - липсваш, душка  Hug Страхотна проограма сте организирали за Седмицата на кърменето  Peace, ще гледам, ако мога, да се включа  Hug

Поздравявам ви  с тази песничка:
http://vbox7.com/play:05b613ca - The Mom song!!!  Laughing

# 277
Джулс, нали имаш място на другото рамо - поне за още три  Mr. Green  Whistling

# 278
  • Карлово
Да ви издам моята тайна при свалянето на памперса. По време на разходките слагах на количката или на столчето за кола от онези чаршафчета за еднократна употреба. И носех една огромна чанта с дрехи за преобличане.
Мирка, и аз понякога се чудя на себе си как намирам време за стоте дини, които съм се заела да нося под мишниците.
Джулка, кефиш ме както винаги!

# 279
  • на плажа
 Джу, направо ме остави без думи  Sunglasses.
 По тоалетната тема - Мирко пишка прав и навън, и вкъщи. Понякога не може да прецени дали му се ака или пишка и кляка и започва да издава смешни звуци ( явно имитирайки мен от времето, в което го подканях с а-а-а-а-а  Joy). Аз все още не съм събрала смелост да махна нощния памперс, макар че в повечето случаи е сух ( в седмицата има 1 мокър памперс, а понякога и на две седмици), но ако го махна, означава да скачаме веднага щом се събуди, а понякога на мен такааа ми се спи Sunglasses.
 Като коментирате Веледа да се изкажа и аз. На мен не ми харесва. Ползвах едно мляко, но ми мирише на спирт ( явно го използват вместо консервант), а и като намазах ръцете на мъжа ми, каза че му щипе. Върнах се отново на Адерма. Като го привърша ще си поръчам от един сайт за биокозметика друга марка продукти, които надявам се да нямат спирт.

# 280
Блу, не съм аз Simple Smile Имаме само паста за зъби на Weleda, и то майка ми я подари на Емо като му се показаха първите 2 зъбчета Simple Smile Една приятелка много ползва такава козметика за бебето си, ще я питам. иначе аз харесвам Клоран. ама козметиката на Емо се състои от душ гел, шампоан и крем за слънце. вие ползвате ли нещо дрго?
а коя е дървената песничка с животните newsm78

Да ви издам моята тайна при свалянето на памперса. По време на разходките слагах на количката или на столчето за кола от онези чаршафчета за еднократна употреба. И носех една огромна чанта с дрехи за преобличане.
и аз така правя, вече втора седмица нито веднъж не се е изпишкал извън гащите. поне да знам да не го мъча прав Simple Smile
а сутрешното пишкане абсурд да го хвана, щото се излежаваме поне половин час след като се е събудил, в смисъл аз дремя, а той се катери по мен Grinning

# 281
  • Карлово
Какви са тез песнички? Хайде някоя добра душа да им сложи линковете на първа стр, за такива като мен дето се разписват от дъжд на вятър  Heart Eyes

# 282
Пипи, объркала съм се.  Hug Ами то и нашата т.нар козметика е сапун и шампоан (сега привършвам шампоан на клоран, но със сапуна като че ли вече не мога така добре да я търкам и искам някакъв гел за тяло, но на друга марка) , слънцезащитен (това лято сме с мустела и по-ми хареса от клоран, който правеше петна по дрехите)  и за всеки случай нещо против подсичане. Точно този спиртният лосион за тяло на Веледа имам и аз (за който ИраМира говори), но трябва да се гоним за да я намажа с него и вече го ползвам не помня от кога (на мен ми мирише на камфор, а пък уж е с невен, но четох, че и шампоанът не миришел приятно). Така или иначе, поне още един глас се даде за пастата за зъби. Разбирачите от една тема в под-форума за красота пишат, че съставът на Ненедент не бил подходящ за гълтане от децата, така че и аз май ще взема да взема една веледка.

Браво на всички за успехите с памперсите, ние сме още далеч от бляскавия финал. Не съм много по хвалбите, но като има нещо съществено, ще пиша.

За тези, които все още кърмят, мога да ви кажа само едно голямо БРАВО. Аз вече забравих какво беше това. Само ме е яд, че прекалено много се ядосвах, че не се получава. В този смисъл форумът не ми помогна, напротив даже донякъде ме комплексира, че видите ли, само при мен не става.

Без да засегна никой, но рекламата за кърмене при екстремни условия ми прилича като част от серията реклами на (екс)МИС на Емел Етем.

# 283
  • на плажа
 Синеоче, и на мен не ми допада особено клипа за кърменето, но за толкова пари - толкова. А защо Ненедента не е подходяща за гълтане? Коя ще препоръчаш? Между другото насадих на Мирко отвращение от миенето на зъби. Много съм глупава. От известно време забелязвам, че събира плака по зъбките, а и преди няколко седмици успя да си счупи част от втория резец и явно с моето настояване да мием зъбите той вече като види четката и започва да плаче. Решила съм да го оставя да си ходи с мръсни зъби, но да забрави и започваме от начало. Много ме е яд, защото още от 9-10 месечен си мие зъбките без проблем, а сега аз прецаках работите. Crossing Arms

# 284
  • София
Да се запиша ли на 19-та страница е въпроса или да чакам новата тема  Thinking

Ние се върнахме от свекърите. Не мога да не съм благодарна на Маца, че след нейните приказки, колко и е хубаво свекървата като дойде да и помага и аз си взех урок. Голяма патка съм била до сега, да се конкурирам с нея, кой и как гледа по-добре деца, пък и да дискутираме по темата  Mr. Green
Взех си едно гобленче и ги оставих 10 дена да се обгрижват както намерят за добре, аз само контролирах и не видях нещо фатално за живота на децата  Wink За възпитанието и изказа може доста да се поспори, но прецених, че бързо ще се забравят тези неща. Така, че си изкарах чудесно  Grinning Без да готвя, без да чистя, без да пера...кеф.

Аз имам все още някакви страхове относно прекараните преди това заболявания. Но ми омръзна да пиша и да чета за болести. Ако някой има опит или мнение по нашите проблеми, ей тук са.

Джулка поздравления за новата придобивка! И аз си задавдох въпроса, а ако се появи 4-то  Grinning Но ще изчакаш да видиш дали ще има и 5-ти номер и на другото рамо  Wink

Поздрави на патерица и за рождените дни и годишнините.

Общи условия

Активация на акаунт