Слънце, плаж, море, палавото ЯНУАРЧЕ сладко се пече

• 15 679
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И Лъчезара не яде никакви плодове и зеленчуди,дори банан отказва,а преди ядеше.
Мисля ,че другото лято няма да имаме такъв проблем с яденето и Светльо беше така,а сега с охота хапва определени плодове,а зеленчуци всякакви.

жужу честито и от мен Hug  bouquet

Ирка мисля ,че в клиниката на Мазенйкова има свободно плуване и може да го заведеш,но там басейна е закрит.

Ние утре мислим да ходим на Витоша малко да се поразхладим през деня и си търсим компания Peaceако някой иска да свирка Whistling

# 106
Слънчи, успокои ме, дано да е така Praynig. Банани и той обичаше, но вече не ги иска. Също така не обича шоколад, сладолед, а ядеше, само да го усети и плюе, никакви зрънчовци не яде, а като гледам навън всички дечица обичат Rolling Eyes
Утре сутринта сме на детски рожден ден Simple Smile
Хубава вечер на всички Hug

# 107
Даная е почти всеядна, за разлика от майка си и баща си Simple Smile
От плодовете ядем-банан, ябълка, круша, диня, киви, портокал.
Зеленчуци , гледам по един път на ден да има в менюто задушени зеленчуци на пара с пилешко или риба.
Маца, слагай в манджите някакви зеленчуци.Дая например обожава да си топи хляб в чушчена манджа, обича и миш-маш.Напоследък я оставям сама да се храни.Клепа-маца но успява Simple Smile
Жужу, честит имен ден Hug
Ирка, много щастие в новият дом Hug
Поздравления за памперса Габи Hug

# 108
  • пред екрана
Жужу, честит имен ден!  bouquet

Само ви поздравявам! Напоследък сме по пътищата.
И да ви похваля Крис, че вече пълзи, изправя се на кошарата, леглата, диваните и ходи настрани. Крачките му станаха по сигурни и сега чакам голямото прохождане.
И аз незнам как се промени  - за няколко дни са му тези постижения. Водих го на работа при децата всеки ден и при тях на килима, в тангенторната вана, рехабилитация и чудото стана. Не мога да се нарадвам! Joy С яденето няма проблем; вече има 7 зъба. 
Ирка честит нов дом - много щастие и весели поводи само да празнувате в него!
Луси още малко търпение.
Габи честито за памперса аз още гърне не съм купила!
Мидичка браво на Мимето!
ВАле не го мисли полета всичко ще е наред!
МАри браво на ДАни за самостоятелното хранене, разгледах и албумчето ви  страхотно е!

И накрая откъде купувате памерси за плаж? В ХАсково дали ще има или по морето?

# 109
  • на плажа
 Момичета, благодаря за честитките за новата къща.
 Слънчи, обадих се в клиниката на Мазнейкова да попитам за детски басейн, но там приемали деца над 6г. Плуване за бебета няма. Остава варианта за обществените къпални.
 На някой не му ли се ходи на открит басейн за 2-3 часа ( но предлагам да е през седмицата, за да няма навалица)? Има детски басейн по пътя за Панчарево с минерална топла вода и някъде по Борис е басейн Виктория, за който има хубави отзиви. Има ли желаещи да се присъединят? До сега не съм водила Мирко в такава голяма вана  Mr. Green и съм любопитна как ще реагира.

# 110
....... някъде по Борис е басейн Виктория, за който има хубави отзиви.

Точно зад Рибния ресторант "Капитан Кук", който пък е на бул. "Пенчо Славейков", почти срещу "Пирогов".

Ирка, лично мнение - аз не бих си завела детето там.  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 12:55 от Джуличка

# 111
  • Троян
Аз да се оплача .Маги цяла нощ не спа спокойно,имаше Т ,сутринта купих и дадох Панадол,но все си седи една лека температурка.Мисля че вчера постоя повече на слънчице и може да е слънчасала.Поне е весела.

# 112
  • Бургас
Здравейте, сладурани!

И моята мацка не си пада по плодовете засега, но поне зеленчуци - не отказва. Напоследък и храната от детската кухня я "бракува" нещо  Tired Кашичките, обаче (мляко с грис, ориз, просо, елда, овес) - обожава. Най-любимото "ястие": топен хляб в чорбичка от салата домати и краставици  Laughing

Габи, браво и на двама ви за бързото отърване от памперса  Heart Eyes Мирка, при вас как са нещата?

И традиционното вече за мен: при нас нищо интересно Rolling Eyes

Ето ви  hahaha това да се посмеете на една танцьорка

# 113
  • на плажа
 Що бе, Джу? Според мен водата в басейна ще е доста по-чиста от водата в локвите, в които е джапал  Mr. Green.
 Албенка, ако не е екстремно висока температурата можеш да не и даваш нищо. Само следи да приема повече течности. Ако е слънчасала - няколко дни на сянка и ще е ОК.
 Габи, браво за памперса  Hug. Друго си е да въртят голи гъзета и да се проветряват. А как
 сте с бибата? Нагушкай Мики от нас  Wink. Надявам се не се сърдиш за закачката.

# 114
Ирка, изчисти си кутията, не мога да ти пратя ЛС.

# 115
Наденце, браво на Криско Hug, още малко и ще проходят краченцата Hug
Кате, много е сладка Ксюша, и Боби така танцува, а това е една от любимите ми песни и Боби я слуша много силно в колата Sunglasses
Сутринта си изгори ръчичката на пресата ми за коса и му се вдигнаха два плика на пръстчетата, сега го намазах с дефламол и спинка. Беше кисел почти през цялото време на рожденния ден и заспа в 13 без да обядва.
Какво стана със срещата?
Ей Вале да не си тръгнеш без да се видим Naughty Айде една Борисова или Зоологическа градина да направим Wink

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 13:46 от matza83

# 116
  • София
Мдаааа среща няма, а ние във вторник заминаваме за 2 седмицаи при свекърите и пак ще изпусна всички събития и събиранки  Sad

Катёнче, това на колелото на аватара, Ксюша ли е? Ако да, сигурно е височка, та на такова колело достига педалите.

Аз мога да се изказвам само за басейните в Банкя, ако на някой му се плува тук. Предполагам банските или памперс за вода са най-подходящи, че с обикновен, много набъбва и тежи.

Жоро ми стачкува за всякакво ядене освен мляко с каша от биберон, сок в промишлени количества (но да е с моркови) от обикновена чаша, но със сламка. Виж точно за плодове, по-специално праскови, диня, пъпеш, череши, банан се разтреперва. За домати също. По-твърдите като ябълки, круши, краставици, чушки не ги ще  Naughty Не знам какво му стана, но ще се разоря от АМ и каши.

Наде, браво скоро ще си проходи и класическата  Wink

Честити празници, на всички които съм пропуснала   bouquet

Аааа сетих се още нещо. Мислите ли, че има смисъл да махам памперса, след като Жоро все още не си е свършил нито една работа в гърне. Т.е. не знае каква е алтернативата на пишкането в гащи  newsm78 Не ще не е виждал сестра си милион пъти, но той отказва да седне. Аз му махам чат пат памперса, заради жегите, но имам предвид трайно с учебна цел има ли смисъл?

# 117
Аааа сетих се още нещо. Мислите ли, че има смисъл да махам памперса, след като Жоро все още не си е свършил нито една работа в гърне. Т.е. не знае каква е алтернативата на пишкането в гащи  newsm78 Не ще не е виждал сестра си милион пъти, но той отказва да седне. Аз му махам чат пат памперса, заради жегите, но имам предвид трайно с учебна цел има ли смисъл?

И АЗ ТОВА ПИТАМ.

При нас нищо ново под слънцето и луната. Днес отново ми избиха чивиите с две постоянно ревящи, но сега спят и аз събирам сили за следобедния тур.  Crazy

Днес ще захранвам Яни с диня. Това диваненце не иска грам плод да вкуси. С банан може и да се излъже, но ако е гладна.

# 118
Здравейте  Hug отдавна не съм писала при вас.При нас няма нищо кой знае за хвалене.С приучването на гърне нямаме напредък упорито отказва да сяда на него. ooooh!Габи радвам се, че вече сте без памперс.
От известно време спря да яде от кухнята взе много да си избира храната и вече се чудя какво да и давам.Докато да сега с храненето не сме имали проблем каквато и манджа да и предложа винаги си я хапвала.Преди няколко дни забелязах , че езика и е побелял от вътрешната страна и дъха и се промени.Заведохме я на преглед и се оказа, че е с ангина без да е вдигала температура и в момента сме на лекарства.
Преди и ние ядохме банани но сега не иска.Плодове за сега никакви не иска да опита  Rolling Eyes

# 119
Гледам, че обсъждате яденето на плодове.
Моят малчо яде всякакви, и не мога да кажа, че до сега ми е отказал някакъв плод, който съм му дала.
Яде си и храната от кухнята, с много малки изключения, като например лещата.
Не я ще и това е.
С гърнето опитваме, но нямаме успех за сега.
Аз и не настоявам - както казах, само опитваме.
Когато му дойде времето, тогава.
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт