Изчетох всичко възможно за фризовома,но не можах да си обясня какво да правя.
Бебо е на АМ откакто се е родил (кърмен е само една седмица),след това смесено хранане и накрая само на АМ.Обаче много повръща.В смисъл не са всеки път някакви луди фонтани,но нямаше и хранене без да е повърнал и то прилично.Недай си боже пък да го вдигна веднага след хранене.Но дори и 2 часа да са минали,вдигнали го пак е повърнал и все беше олян около гушката.В следствие на което огладнява веднага пак(защото е повърнал половината мляко) и все е гладен.Предлагах от новия розов Хип плюс,след това Лактана Био(нея пък повръщаше най-много),след това стария си розов Хип(с който гледах дъщеря ми и бях изключително доволна) и накрая взех Фризофом .Повръщането съответно веднага спря

Въпросът ми е: да продължавам ли да давам фризовом?Притеснявам се от това постоянно акане(мирише като разстройство) и се притеснявам,че ще напълнее много от него,тъй като е най-калоричното АМ. А също така се притеснявам и че ще свикне съвсем с него и като дойде ред за захранването ще едно повръщане,а за друго мляко след годинка въобще незнам

П.П. Преди да минем на фризовом,акаше по веднъж на ден.Не беше много твърдо,но си личеше,че се озорва.