Жълто течение след секцио

• 242
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте!Преди два месеца родих със секцио.След вторият цикъл имам жълто слузесто течение,наподобяващо лохии.На някого случвало ли се е?Какво може да е?

# 1
Аз откакто родих секцио съм забелязала нещо подобно. Всеки път около овулация получават такова слузесто течение бяло/жълтеникаво, прилича на сопол 😅. Много е странно. Нямам никакви други оплаквания и съм ходила на генеколог за всички ежегодишни изследвания. Родих преди година и всеки месец се появява, а не знам от къде идва и защо....

# 2
Слузестото (бистро, разтегливо като „яйчен белтък“) течение обикновено се появява около овулацията. Това е т.нар. цервикална слуз, която става по-еластична и прозрачна, за да улесни движението на сперматозоидите към яйцеклетката. Извън овулация, например преди или след менструация, течението често е по-гъсто, мътно или почти липсва.

Това го бях чела в някоя онлайн статия преди време, но споделям как го обяснява чатджипити Simple Smile

# 3
Моя съвет е да не се успокоявате от написаното тук.
Една микробиология и видеозон от лекарят са решението.

# 4
  • София
Задължително на гинеколог и да се направи обстоен преглед и взимане на микробиология. Мен пък не ми звучи нормално това.

Общи условия

Активация на акаунт