ПЛЕВЕН - 110

• 16 807
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
ВТОРА ПОЛИКЛИНИКА д-р Александрова

# 241
МИРАНА ти знаеш ли къде дая намеря

# 242
Благодаря за оспокоението.Дано да сте прави

# 243
МИРАНА ти знаеш ли къде дая намеря

Ето тук има статия, доста полезна. ))
http://www.estestveno.com/childbirth/pregnancy%20and%20childbirt … 20and%20exercises

Използвай бутона Редактирай, когато си пропуснала да напишеш нещо и просто допълни поста. )

# 244
Аз ония дни навестих Крейзи, та заимах бебето и Анче с по един тоалет. Мисля утре пак да намина.

# 245
Благодаря МИРАМА ще я прочета внимателно доно направя нещо,за да се обърне.Притеснявам се защото до сега немие правена операция и незная какво е.Пък и сам много алергична и незная въобще как ще понеса упоиките

# 246
Благодаря МИРАМА ще я прочета внимателно доно направя нещо,за да се обърне.Притеснявам се защото до сега немие правена операция и незная какво е.Пък и сам много алергична и незная въобще как ще понеса упоиките

И аз бях така, имам предвид, че никога не ми беше правена операция, но имах време да свикна психически с мисълта. )) Не е толкова страшно, минава много по-бързо отколкото човек си мисли. ) Докато влезеш и те изкарват вече на вън. )
Ако си алергична, задължително направи тестове предварително, ако все пак се наложи нещо да знаят каква упойка могат да ти поставят. И ти ще си спокойна така.

Момичета и момчета, дайте някакъв акъл за пожелание за кръщене, че в събота сме кръстници. Искам все пак да сложа и картичка към подаръка. )

# 247
Мира, да не е гледала нещо или да е чула от някъде за падане?
Не се тревожи, ще се справи с това. Не я насилвай, не я обвинявай, не я наричай "бебе", "глезла" и т.н. Опитай се да й покажеш, че я разбираш, говори й нежно и спокойно! Покажи й , че си там, за да я предпазиш, за да й помогнеш, че ти си нейната опора, че дори и да падне, ти ще си там, за да избършеш сълзите й, за да превържеш раната...трудно е да се обясни на толкова малко дете, знам! Пробвай да смениш мястото, може и под формата на игра да се опиташ да оправиш нещата!

# 248
  • Разпиляна във въображението

Момичета и момчета, дайте някакъв акъл за пожелание за кръщене, че в събота сме кръстници. Искам все пак да сложа и картичка към подаръка. )

http://pojelaniq-bg.hit.bg/pojelaniq-za-krashtene.html
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=7410

# 249
Музе утре май е нашият ден, имам да подавам и аз за детските отново.  Laughing Дано само пак не ме цепи глава. Нещо май като е жега съм зле се оказва.  #Crazy
Тити има си анестезиолози при всяка операция, които предварително те разпитват за подобни проблеми. Общата упойка всъщност е по-тежко медикаментозно натоварване на организма и всъщност възстановяването е по-гадно отколкото самата упойка и операция, но дано минеш по нормалния път. Продължавам да твърдя макар, че съм раждала и така и обратно, че от природата по-добро няма измислено.
Мира къде е това Крейзи? Иначе за проблема на детето ми се струва, че можеш известно време да и угодиш преобличане на някакво ниско място, даже на земята. Би било трудно да убедиш Калина в каквото и да било разумно мнение на специалист. Би могло да се е впечатлила от някое твое или на баща и изказване, да е гледала филм или слушала страшна детска приказка. Също така страхът и може да е вид протест срещу твои прекалено много на брой забрани. Въобще има вариации, но като цяло страховете на тая възраст идват от опознаване на света и развитието на детския интелект. Аз предполагам без да съм специалист, че с времето ще отмине това като някакъв каприз, не се вторачвай.  Wink

# 250
Miriel, мерси, аз тези ги намерих, сега ще ги преглеждам по-подробно. ))))

nomadka, освен да е гледала нещо, друг вариант наистина не виждам. За забраните....какво да кажа, на нея почти нищо не и се забранява (имам предвид ако не е опасно за нея, или наистина не е някаква глупост).
Преобличам я и на спалнята, но щом трябва да легне започва с това, че ще падне и се вкопчва в мен. Не спирам да обяснявам, че няма да падне, че я държа и т.н. Надявам се скоро да го забрави това. )))
А Crazzy е срещу магазин Европа, който пък е до кафенето Ревю. )))

# 251
  • Разпиляна във въображението
Момичета, препоръчайте ми някой готин и разбран инструктор по шофиране. Искам да премина през опреснителен курс.

# 252
Здравейте  Simple Smile Бяхме за няколко дни в Трявна,ходихме и до Дряновския мнастир и пещерата "Бачо Киро".
Много хубава природа,но не можах да си почина съвсем,защото Симона нещо не можа да се приспособи към смяната на обстановката и само мрънкаше,тормозеха я и зъби.
С малко закъснение честито на всички празнували   bouquet Да са здрави и много щастливи!
Ето и снимки:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13535627

# 253
  • Плевен
Аууу,много хубаво в тази Трявна .
Ерота,благородно ти завидях,почвам да досаждам на моя мъж да ни заведе най после. Crossing Arms

# 254
Ерота страхотни снимки. Аз съм изключително впечатлена от Община Трявна на тях - колко чисто и подредено, браво! А тая снимка -----> http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399868&pid=13535653 дали е от вашето дворче? Ще трябва да и отговорим с фталл подобаващо, тамън е гъмжило от разни зеленчукови растителности из двора. Да видите вие на кви колци са нашите домати пък.  Laughing Laughing Laughing Да не говорим за тикви, вчера сме подобрили рекорда по пържене от сабахлян до полунощ - около 10кг. По едно време верно гледах така #Crazy #Crazy #Crazy
Мира нали се сещаш, че за детето няма подобни понятия
Цитат
наистина не е някаква глупост
.
Малко повече насърчаване, приласкаване и ако можеш дай и възможност да избере свое място за преобличане. Де да знам и аз, кое би било правилно, като се има предвид колко отчайващо може да се държат понякога хлапетата.  Laughing
Четох във в-к Уикенд, че някакво плевенско девойче от 12 клас - Анита Велева, е спечелило поетичен конкурс "Ерато". Нарекли са я новата Петя Дубарова.  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт