ПЛЕВЕН - 110

• 16 807
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Привет!
Извинявам се, че нахлувам в темата Ви, но можете ли да ми кажете, дали в Плевен има специализиран магазин за бебешки каши и пюрета?

# 256
  • Разпиляна във въображението
Incognito, в почти всички детски магазини има каши и пюрета. За коя част на Плевен се интересуваш за да те упътим по точно Peace и до колко си запозната с града?

# 257
Ами аз се сещам само за магазин "Аз бебето"  Embarassed

# 258
Срещу бившето кино "Освобождение" има уличка с търговии. Заставаш с гръб към "киното", пресичаш улицата и като заобиколиш "Астория" има една уличка с търговии. Вдясно има един нов строеж на сграда. Точно до него има един гараж, в който предлагат пюрета и каши. Друг магазин, който предлага подобен асортимент се намира до Втора поликлиника (ДКЦ ІІ), срещу Пощата до паркинга.

Останалото - Била, Кауфланд, Лайф, Фантазия - големите вериги магазини.

# 259
Incognito, вече са ти обяснили къде, аз харесвам най-много този, който е до Втора поликлиника, много добре зареден е.
Също и в Кауфланд има пюрета на Гербер, които липсват в повечето магазини.

# 260
Номадка,от дворчето е снимката/първите 9 снимки са на къщата в която бяхме/.Наистина е много чисто в Трявна,и аз останах впечатлена от общината-толкова подредено и с красиви цветя.

Incognito,пюрета и каши има в едно магазинче до ресторант Централ,срещу Втора поликлиника,в Била,Кауфланд,Life, също има.

# 261
Много Ви благодаря   bouquet . Сигурна бях, че тук ще получа отговор!

# 262
Ми то в тоя "Аз бебето" не помня да продават пюрета, ама може и да не съм запомнила правилно. Иначе ако пазаруваш в супермаркети Билла, Кауфланд и Лайф със сигурност ще намериш. Нали направиха заповед да не се продават храни в аптеките и вече на много места има пюрета и млека. Ако пък държиш на голямо разнообразие и добри цени аз харесвам два магазина- едното е едно гаражче зад Централ, а другото е магазин Макс и Мориц познат под Стоматологията. И двата са на достатъчно отличителни места за да те опъти всеки, дори да не ти е познат Плевен. Казвам го от опит.  Mr. Green
Мириел много сложно си го обяснила това първото, да ти кажа като човек познаващ града ви от година - две.  Mr. Green Зад Валентините е това гаражче като по-лесен ориентир. Laughing Laughing Laughing
Ибаси докато се редактирам и сте написали същите неща като мен! #Cussing out

# 263
Ерота, отдавна  навивам мъжо за Трявна- да скокнем, па макар и за 2 дни.След твоите снимки отново го подхващам Simple Smile
Момичета,  кажете още ли е затворен зоопарка в Кайлъка? И още нещо= куклен театър има ли в града или някакви подобни забавления  : newsm78 Чудя се къде да носоча свеки да разнообрази Дари ooooh!

# 264
# 265
Ти добре ги продаваш, ама кой номер са?   Grinning
И аз току що си пуснах поръчка. Как исках детската раничка Найк подарък, но не ми прие нито един код  Confused
Пак пуснах куфара, че някой каза, че вместо него пращали раничката  Mr. Green

Най-зареденият магазин за пюрета е този зад Централ  Peace
Отскоро ги обикалям отново бебешките магазини и отговорно го заявявам  Laughing

Номадка, утре един музей да направим?
Но не историческия, разбира се  Mr. Green

# 266
nomadka, за това зад Валентините го забравих. Обяснила съм едно друго магазинче, от което пазарувам постоянно.

# 267
Атракция, номер на панталона и цвят да дадеш все пак. )))))

Дикси, аз пък него не го харесвам особено, а и също толкова зареден е този срещу Втора поликлиника. ))
Но пък има доста навалица в него. ))
Хммм....искам и аз музей....)

# 268
Оффф,шматкава работа.
Бели,48 номер.

# 269
Дикси, аз пък него не го харесвам особено, а и също толкова зареден е този срещу Втора поликлиника. ))
Добре, де, не споря. Казвам впечатлението си от ежедневните посещения.
Ти като не го харесваш кога за последно влиза там?
Оффф,шматкава работа.
Бели,48 номер.
Май са малки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт