ПЛЕВЕН - 110

• 16 430
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Ми в тоя срещу втора поликлиника ме изнервиха Мира два пъти. Е не влязохме в кофликт, но не ми харесва обслужването. Прекалено пасивни са като предлагащи, а на мен винаги ми трябва някой да ми реши дилемата, ако ще едно пюре да взема, но да са любезни и обяснителни, без да стават банални. Все пак и ние сме от търговията.  Laughing Laughing Laughing
Дикси ей ме на, на ваше разположение стига да не ми пресече нещо път водете ме във някоя квартална кръчма и поръчвай... Laughing Laughing Laughing
Оу Мириел ти ме настъпа по мазола, а аз така се гордеех, че познавам една - две улици. Mr. Green Както и музеите с топове и без!  Laughing
48 номер малки!!! Съвсем ще ми объркате представите за европейска номерация! Shocked По-скоро това, че са бели е притеснително за мен на този етап! Laughing

# 271
Малки за мъж ми  Laughing За мен огрооомни  Mr. Green

Утре след 9.30 съм в музея с два броя деца. Ще ме намерите ако искате  Grinning

# 272
Атракция, за нас големи. ((

Дикси, последно ходих преди месец. Висях 5мин за един пакет памперси, докато продавачката си разговаряше с някаква нейна позната.

nomadka, аз в такива магазини хич не обръщам внимание на обслужването, освен ако не ме карат да чакам. Тоест влизам, казвам какво искам или си го взимам, плащам и излизам. Там съм стояла и по 20мин, за да чета описанието на продуктите в пюретата, защото в началото Калина не ядеше глутен и т.н. щуротии. Ами не са ме изгонили. ))))

# 273
Ние редуваме музея и градската, но и утре може да се замъкнем в музея пак, много се цапат децата там, стават кални от пясъка, в Градската успявам да ги запазя една идея по-чисти.

И мен мн ме дразнят в магазина до ДКЦ-то, пари не искат да развалят, винаги са мн дръпнати, дребни стотинки не искат да взимат жълти, сопат се за дреболии...нищо не обесняват или не знаят...

# 274
  • Плевен
Здравейте,
благодаря за поздравленията за Теодора.Да се надяваме че вече  ще съм по-актвна в обсъжданите от вас теми.Ние с малкото мишле сме добре, кърмим се за сега успешно, но като че ли я почват колики,а пък уж не е възможно на тази възраст.Каката пък все още е на седмото небе ,голяма радост, голямо чудо, дано и за напред да е така.
Поздрави на всички Hug

# 275
bambukita ,а и ако някой друг се нуждае-сетих се, че имам 2 или 3 опаковки инфаколик(от Гърция),подарявам ги! Срокът им е до август!

# 276
Да се обърна към момчешките майки....)))
Искам да взема някаква хубава кола за подарък за РД на 2г. момче. ) Само че...нямам никаква представа какво точно.
Може би от тези радиоуправляемите, но не знам какво да гледам, да е здрава и да не се потроши след 1час.
Ако може да дадете съвет и къде са на добра цена подобни коли. )

# 277
Дребната заспа преди малко сега и аз отивам при нея да спинкаме   sleepuu

# 278
Мира, няма такава кола Laughing Или ако има цената й няма да е добра.
Вземи дървена  Mr. Green

# 279
Мира, няма такава кола Laughing Или ако има цената й няма да е добра.
Вземи дървена  Mr. Green

Е, стига де, не ме отчайвай. ))))
Поне искам от подаряването, до момента в който ще се приберат в къщи да е здрава. ))))
Пък за цената, нямам представа колко пари е една такава кола, не ми се е налагало да купувам до сега. )

# 280
А Тина къде се губи? newsm78 Thinking

# 281
# 282
Много сладък Калин и снимката е страхотна от старите ленти! Wink
Аз да попитам Атракция,ако можеш да дадеш размери на панталона?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 01:01 от мими_то

# 283
  • Плевен
Привет!
Само маркирам ... прибрахме се ... утре дано успея да ви изчета Simple Smile.

# 284
  • Плевен
Мира,аз мисля,че на 2 г. е малко момченцето за кола с дистанционно управление. Люси до миналата година ги потрошаваше дистанционните. Simple Smile. Както ти е казала Атракция вземи по-добре дървена. Peace

Общи условия

Активация на акаунт