Отговори
# 45
  • Sofia
Някой да е готвил зрял боб с яйца на фурна? newsm78

Не, за пръв път чувам.. newsm78
Яйцата като на очи върху боба или бъркано всичко?

# 46
Не, за пръв път чувам.. newsm78
Яйцата като на очи върху боба или бъркано всичко?

Ох, и аз съм забравила.......една позната веднъж спомена, че било много вкусно, попитах я как го прави, тя каза нещо такова - "сваряваш го и после с яйцата на фурна и става муци". И все да я питам, все да я питам, но докато беше тук не се сетих, сега е в Канада и нямам връзка с нея.

# 47
# 48

delicate, благодаря ти!  bouquet И аз я намерих тая рецепта, но не си спомням да ми е казвала, че го пасира или прави на пюре.

# 49
Честно да си призная аз за първи път чувам за такава манджа Blush
Защо не си свариш боб както си го правиш,като е готово пресипи в тавичка,чукни няколко яйца и запечи.Може пък да стане хубаво.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 21:09 от delicate

# 50
  • В сърцето на живота!

Сефте чувам,ама звучи някак си ...шантаво Crazy

# 51
Защо не си свариш боб както си го правиш,като е готово пресипи в тавичка,чукни няколко яйца и запечи.Може пък да стане хубаво.

Засега ще бъде по класическия начин, пък ако изнамеря рецептата, ще пробвам и с яйцата.  bouquet

Сефте чувам,ама звучи някак си ...шантаво Crazy

Верно, че звучи шантаво, ама съм запомнила как казваше, че е страхотна манджа. Grinning

# 52
Понеже почти не готвя в тенджера под налягане и по отношение на нея съм абсолютно непросветена, да ви попитам колко време трябва да варя царевица в нея?  Rolling Eyes

# 53
Само жълт боб с яйца на фурна .....ще ми е интересно да го видя сготвено ... newsm78

# 54
  • Географският център на България-Габрово
Понеже почти не готвя в тенджера под налягане и по отношение на нея съм абсолютно непросветена, да ви попитам колко време трябва да варя царевица в нея?  Rolling Eyes

Около 15 минути,царевицата е мека и бързо ще уври в бързоварната тенджера

# 55
Най-много 20 мин.

# 56
Благодаря  Hug

# 57
  • In a surreal moment!
аз варя към 1час в бързоварната - обичам да ми се топи в устата , а не хрупа

# 58
Търся рецепта за кюфтета от тиквички. Сигурно има много в темите, но търсачката не ми показа нищо.

# 59
Търся рецепта за кюфтета от тиквички. Сигурно има много в темите, но търсачката не ми показа нищо.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=35185
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=27068

Общи условия

Активация на акаунт