Отговори
# 105
Мисля утре да правя торта-но,се чудя дали в нишастеният крем с който покривам тортата мога да добавя малко течен шоколад newsm78 И ако може кога когато го варя или пък след като кремът в готов  newsm78

# 106
Момичета, на колко градуса е най-добре да се пече пиле, така че хем да не е сурово отвътре, хем кожичката да стане хрупкава?

# 107
Момичета, на колко градуса е най-добре да се пече пиле, така че хем да не е сурово отвътре, хем кожичката да стане хрупкава?
Свари го преди това и го запечи на висок градус.
200- 220....примерно. Така кожата ще стане хрупкава.
Другия вариант е да го сложиш в плик, в йена, или под фолио.
После го позапичаш и готово  Peace

# 108
как запазвате морковите си свежи по дълго време  newsm78

# 109
как запазвате морковите си свежи по дълго време  newsm78
В хладилника Peace

# 110
в хладилника бързо увяхват къде да ги сложа най отгоре ли най отдолу ли в торбичка ли  newsm78 за 2 дни и увяхват при мен  ooooh!

# 111
  • Пловдив
Преди време имаше една тема - "Да се храним красиво", или нещо подобно. Излизала ми е чрез някакво търсене в Гугъл, но последните постове са от миналата година. Въпроса ми е има ли продължение тази тема, защото не мога да открия нищо с търсачката? Да не би да е с друго наименование? Ставаше въпрос за аранжиране на трапези и прочие...

# 112
За морковите - в плик и в хладилника Peace. По принцип отделенията за зеленчуците са най-отдолу, но можеш да ги държиш навсякъде.

# 113
  • София

Аз го пека на 180 градуса около час и половина, като предварително го намазвам обилно с масло. И не го покривам с нищо. Винаги става хрупкаво.

# 114
Преди време имаше една тема - "Да се храним красиво", или нещо подобно. Излизала ми е чрез някакво търсене в Гугъл, но последните постове са от миналата година. Въпроса ми е има ли продължение тази тема, защото не мога да открия нищо с търсачката? Да не би да е с друго наименование? Ставаше въпрос за аранжиране на трапези и прочие...
Няма продължение.
Можеш да я побутнеш, ако искаш... Wink
Ето ти я Hug

# 115
  • In a surreal moment!
Мисля утре да правя торта-но,се чудя дали в нишастеният крем с който покривам тортата мога да добавя малко течен шоколад newsm78 И ако може кога когато го варя или пък след като кремът в готов  newsm78

Дес, ако искаш крема да стане шоколадов , това най-добре ще се получи с какао, което трябва да размесиш на каша още с нишестето или брашното. Колкото повече и по-качествено какао сложиш , толкова по-кафяв и с наситен вкус ще стане крема.
Крема с пр. мляко , жълтъци и брашно става божествен с какао....за течния шоколад не мога нищо да ти кажа , до там просто не е достигал...лапа се с лъжицата у дома .... Grinning

# 116
  • Пловдив
Няма продължение.
Ето ти я Hug

Златна си, Руске! Но ти си го знаеш. Благодаря ти много   bouquet.

# 117
  • На брега на реката
Няма продължение.
Ето ти я Hug

Златна си, Руске! Но ти си го знаеш. Благодаря ти много   bouquet.

И нещо малко по-прясно  Wink- как да украсиш ястията :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235950.0

# 118
миг бях попаднала на един крем с течен шоколад и сметана които направо се смесваха,но моите казаха ,че ставало много сладко ,та реших да опитам -в крайна сметка утре вечер когато правя тортата ще докладвам   chef

# 119
Здравейте търся рецептата за гъбена супа на Червеновинце

Дес можеш да смесиш с крем Оле на др. Йоткер но трябва да са еднаква температура и двата крема

Общи условия

Активация на акаунт