Отговори
# 255

То не е за приказване.......За малко щеше да стане белата - лежах по болници, в къщи, и сега пазя повече леглото, не съм влизала в кухнята не помня от кога, апетит нямам никакъв, отслабнала съм(ама съм формат все още Цоцоланка, не съм станала стройна фиданка), въобще......Ама да минава.......И всичко да е наред, че лоши неща има на този свят.......

Благодаря за рецептите......все още нямам никаква кухня, като проимам ще се похваля, няма да пропусна.......Липсва ми много готвенето, какво удоволствие е било само......

От това фрикасе започнах да слюноотделям.......Май ще пращам за пиле децата.....

Благодаря!

За доматената манджа - ще изчака.....нямам продукти за сега.....ама фрикасето може и да му излезе късмета.....Дано съм добре,че да го направя.......

Благодаря ви! Знаете,че сте златни и че ви обичам, нали - всичките без изключение! Hug Heart Eyes

# 256
Знаете,че сте златни и че ви обичам, нали - всичките без изключение! Hug Heart Eyes
Те чувствата са взаимни  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айде,оправяй се бързо...Щом слюноотделяш - добре са нещата  Laughing Laughing Laughing

# 257
Извинете ме за спама, ама какво ти е, Маме? Rolling Eyes

# 258
пак ще става мама    bouquet  bouquet

Знаете,че сте златни и че ви обичам, нали - всичките без изключение! Hug Heart Eyes
Те чувствата са взаимни  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айде,оправяй се бързо...Щом слюноотделяш - добре са нещата  Laughing Laughing Laughing

Hug Hug Hug лежи си кротко, Дидка, има кога да се вихриш в кухнята   bouquet

# 259
Ехаааааааааа  Shocked. верно ли? Crazy
Браво, Цоцоланке! Hug Стискам палци
всички с тебе и с бебето да е на ред Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Лежи и си почивай повечко.  Hug

# 260
  • София
Ехаааааааааа  Shocked. верно ли? Crazy
Лежи и си почивай повечко.  Hug

Верно, в подписа и пише, че ТО вече е на 15 седмици  Mr. Green
Абе Маме не казаха ли най-накрая То-то какво е?  Hug

# 261
Ехаааааааааа  Shocked. верно ли? Crazy
Лежи и си почивай повечко.  Hug

Верно, в подписа и пише, че ТО вече е на 15 седмици  Mr. Green
Абе Маме не казаха ли най-накрая То-то какво е?  Hug
То може и да пише, ама нема гой да гледа по подписите Blush

И сега, за да не е съвсем спам
(че да не дойде лошия мод Лео да ме изтрие Crossing Arms),
специално за Мама Цоцоланка ще споделя моето фрикасе.
То не е баш фрикасе, а по- скоро е "бяла манджа" (както му викат моите деца.)

Запържвам пилето с чесън в олио и малко масло,
и после белия цвят го докарвам с сос Бешамел-
брашно и прясно мляко. Накрая прибавям и гореспоменатите 2 сварени жълтъка.

....казвам го по повод, че и аз, и децата не обичаме класическото фрикасе,
но приготвено по този начин си облизваме паниците.
Маме, приготви му го така на Цоцолан
и ще видиш, че ще му хареса Hug

# 262
Чаках Руска и Нана да ме изпреварят, ама....нъцки......Не съм загубила надежда обаче за тях.......

Да, май трябва да променя......Не е ТО, а е ТОЙ.......Края на седмицата влизам с Божията помощ в 4-я месец....

Дано Лео, Ерика и Морена са на море и не четат спама ни......Обичам ви и вас, да се подмажа един вид.......  bouquet

Лежа, лежа....10 дни от леглото не съм станала......

# 263
  • София
Чаках Руска и Нана да ме изпреварят, ама....нъцки......Не съм загубила надежда обаче за тях.......

Да, май трябва да променя......Не е ТО, а е ТОЙ.......

Ааааа още не съм си сменила мнението  smile3534

А щом е Той - моля, моля - напишете го де  Hug

# 264
....
Като сме почнали да спамиме, викаш да довършиме Mr. Green Joy

Два дена подред си намирам четрилистни детелинки.
Последния път, като си намерих забременях успешно с малката ми щерка.
Каката пък сега ме бъзика, че близнаци ще са ooooh! Joy Joy Joy

Чакайте сега да напиша и нещо по темата...ама кво да бъде... Thinking....кво да питам....? newsm78
А! Да!Как правите кашкавал- пането, без да го стържете с лъжица от тигана? Thinking
(може и да не ми отговаряте. Отдавна се отказах с опитите си да го извадя цял) Whistling

# 265
  • София
....
Като сме почнали да спамиме, викаш да довършиме Mr. Green Joy

Два дена подред си намирам четрилистни детелинки.
Последния път, като си намерих забременях успешно с малката ми щерка.
Каката пък сега ме бъзика, че близнаци ще са ooooh! Joy Joy Joy

Чакайте сега да напиша и нещо по темата...ама кво да бъде... Thinking....кво да питам....? newsm78
А! Да!Как правите кашкавал- пането, без да го стържете с лъжица от тигана? Thinking
(може и да не ми отговаряте. Отдавна се отказах с опитите си да го извадя цял) Whistling

Като сложиш кашкавала във фризера или камерата за малко преди да го панираш и пържиш  Wink

# 266
Здравейте!
Можете ли да ми предложите някаква рецепта за зеленчуци на скара-предварително как се овкусяват и после вече изпечени как се поднасят?Например тиквички,патладжан,чушки........какво друго?

# 267
Здравейте!
Можете ли да ми предложите някаква рецепта за зеленчуци на скара-предварително как се овкусяват и после вече изпечени как се поднасят?Например тиквички,патладжан,чушки........какво друго?

Аз слагам само сол предварително.
Можеш да сложиш и соев сос, а можеш и после да го поднесеш.
Зеленчуците по принцип се поднасят на дървени "чинии" (така ли се казват? newsm78)
....или поне по ресторантите така ги сервират.... Thinking

# 268
Здравейте!

Имаше преди 1-2 теми на тази, един много интересен дресинг за зеленчуци на скара, да станат като ресторантските. Ей сега ще потърся и ще видя дали ще намеря.....

Руске, Нана правилно е казала за фризера.....Аз нарязвам кашкавала, слагам във фризера. Напр. 5 мин. После минавам парчетата през студена вода и панирам, като последно да остане яйцето - яйце-брашно-яйце. Нямала съм издънки по този начин....Е....1-2 пъти не се брои за издънка....

И междудругото - въпросите на панирания кашкавал ми прави впечатление,че често се задават.....Явно техниката все още не е усвоена напълно.....

# 269

И междудругото - въпросите на панирания кашкавал ми прави впечатление,че често се задават.....Явно техниката все още не е усвоена напълно.....

нее, просто всеки път кашкавала е различен. Аз не  слагам във фризера/камерата нищо, но пък панирам само един и същ кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт