Комплекс ли са парите?

• 5 230
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Парите могат да са цел или средство, за постигането на дадена цел, но не мисля, че са комплекс. В комплекс могат да се превърнат ако ги нямаш.

# 16
Руске,ако не беха комплексарите немаше ейцата да са ти комплект  Laughing Laughing Laughing
Гили, яйцата не са ми комплектовани от комплексари.
Не виждаш ли, че са на очи, все пак Grinning

# 17
бля.....бля........бля........ Tired

# 18
  • на брега на морето
пълен комплек!
(оправи заглавието)

знаеш мъдростта  "Мъжът си плаща по един или друг начин"

Това е чистата истина yes

По темата - парите са средство.
Гил, според твоя въпрос тате трябва да е
много комплектован newsm78

# 19
Така  парите,че са цел е така   Peace също така са и средство за преживяване по ясно е и от бял  ден  Mr. Green Но в някои случаи са си баш такива - защо трябва да имаш телефон за 2хил.лева при положение,че това ти е наема на апартамента за 6м. (говоря за действителен пример)! Друг случай -семейство живеят под наем в 2-ен апартамент, а се возят в кола за 45 хиляди взета на лизинг   ooooh!

Тя иска да носи еди каква  си гривна с еди колко си диаманта и еди какъв си цвят,защото някоя си (колежка,приятелка  или там някаква позната) имала подобна а ма нейната не била като таи и за това мъж й и прави подарък!
Той пък иска да кара  еди каква си кола,защото еди кой си (колега, приятел ,познат)  имал  някаква подобна ,ама тая друго била с екстри та и те да си я купят Peace  е това не е ли комплексарско ???

Тръмп  -зависи какво е подарил  Wink и на кого го е подарил  Peace Едно да подариш на дъщеря си/синът си примерно GSM за 100-200лв друго е тя да иска някакъв за 2хил  Peace

Руске- дали за едни и същи яйца говорим  Laughing Laughing

# 20
Че парите комплексират е ясно като бял ден..
Само, че не разбирам защо правите връзка с подаръците..
Вероятно се случва на тези, които бързо и изведнъж са се замогнали..и имат нужда да парадират с това..
Смятам, че истински богатите хора не парадират с това..Живеят си тихо и правят от всичко пари..и най-вече гледат да не си ги харчат тук..
Познавам добре тази категория - там комплексът е двуслоен..
- от една страна параноично недоверие към всички и всичко
- и от друга, че постоянно се въздържа от демонстрации на благосъстаоянието
Та не им лесно..демоните са много и постоянни.. Peace

# 21
....
Руске- дали за едни и същи яйца говорим  Laughing Laughing
Не знам. Не съм съвсем сигурна за какво изобщо говорим... Crazy
Нищо не ти вдЕвам...както винаги  ooooh! Crossing Arms

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 21:57 от Руска

# 22
На кви езици говорите тука, бре? Много искам да се изкажа, ама не зацепвам малко въпроса.

# 23
Не са комплекс, необходимост са.
Не е нужно да са много, важното е да стигат, или казано по друг начин - да не мислиш за тях.
Да харчиш много пари без да си първенюшки нелеп е изкуство.

# 24

за описаните слу4аи от теб, в англо-говорящите държави има израз: keeping up with the joneses.

# 25
Много хора получават скъпи подаръци като- коли,бижута,лаптопи,телефони....и т.н. и то по-често мъжете ги подаряват на жените. Тогава излиза,че  парите са по- скоро комплекс на мъжете отколкото на жените?

първо, желанието да подариш не е комплекс и от това поне за мен следва, че парите ( които са средство) не са сами по себе си комплекс. второ, мъжът ми специално обича да ми прави подаръци, защото знае, че обувките и други неща ме правят щастлива.  и трето, тъй като той държи парите, на мен ми се случва по-рядко да извадя някоя по-крупна сума за подарък. 
аз се отчитам по-често в символични подаръци - хубава вечеря, чист и подреден дом, разни изненади и т.н.

# 26
За да не се повтарям:

първо, желанието да подариш не е комплекс и от това поне за мен следва, че парите ( които са средство) не са сами по себе си комплекс. второ, мъжът ми специално обича да ми прави подаръци, защото знае, че обувките и други неща ме правят щастлива.  и трето, тъй като той държи парите, на мен ми се случва по-рядко да извадя някоя по-крупна сума за подарък. 
аз се отчитам по-често в символични подаръци - хубава вечеря, чист и подреден дом, разни изненади и т.н.

# 27
10тcent's
Това едва ли са  подаръци -както имаше един израз на "паркетния лъв"- обувки за 1800 $  Peace,

# 28
10тcent's
Това едва ли са  подаръци -както имаше един израз на "паркетния лъв"- обувки за 1800 $  Peace,

кои? манджата тази вечер си беше подарък отвсякъде.
отне ми час и половина, плс украсите, свещите, а аператива го поднесох в 18.30.
това ако не е подарък, утре пържени яйца!

Просто парите ги имат повече мъжете, а жените сме едни свраки, които обичаме лъскави неща.
Жените и те обичат да правят подаръци - например една наша съседка подари на младия си любовник една ниска червена кола, която не знам дали е ферари, но е поне порш...

# 29
  • София
Че парите комплексират е ясно като бял ден..
Само, че не разбирам защо правите връзка с подаръците..
Вероятно се случва на тези, които бързо и изведнъж са се замогнали..и имат нужда да парадират с това..
Смятам, че истински богатите хора не парадират с това..Живеят си тихо и правят от всичко пари..и най-вече гледат да не си ги харчат тук..
Познавам добре тази категория - там комплексът е двуслоен..
- от една страна параноично недоверие към всички и всичко
- и от друга, че постоянно се въздържа от демонстрации на благосъстаоянието
Та не им лесно..демоните са много и постоянни.. Peace
Такова точно описание на мъж като моя срещам за първи път, направо шапка ти свалям. Понякога ми се иска да придобие първия  комплекс, но не ще гадът.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт