Лещи за очи -2

• 99 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • В полите на Пирин планина
Някой ползвал ли е този разтвор - http://lenses.bg/oftyll-monogreen-360ml-p-142.html !
Видях че е натурален и ми стана интересно. Почиства ли добре?! След отваряне има ли срок 6 месеца или е 3!

Аз го ползвам вече около 1 година. Много ми харесва. Не изпитвам никакъв дискомфорт при слагане на лещите от останалия разтвор по тях. Измива и почиства лещите чудесно. Преди ползвах Renu.

# 601
Някой ползвал ли е този разтвор - http://lenses.bg/oftyll-monogreen-360ml-p-142.html !
Видях че е натурален и ми стана интересно. Почиства ли добре?! След отваряне има ли срок 6 месеца или е 3!

Аз го ползвам вече около 1 година. Много ми харесва. Не изпитвам никакъв дискомфорт при слагане на лещите от останалия разтвор по тях. Измива и почиства лещите чудесно. Преди ползвах Renu.

И аз в момента съм с РеНу! Не изпитвам дискомфорт при слагане, очите ми не са чувствителни. Просто Моно Грийн е по - евтин и за това искам да го сменя за да спестя някой друг лев Joy 
 Значи като ми се свърши РеНу ще си взема натуралния!

Искам да ви се похваля, че от 2 седмици съм с асферични лещи на Купър Вижън http://lenses.bg/frequency-aspheric-leshti-p-45.html
Много са добри. Имам астигматизъм на лявото око и с асферичните лещи виждам повече от перфектно!!!  Laughing
Препоръчвам ги  Laughing

# 602
Да се намеся и аз!  Laughing Преди година един колега ми препоръча 3-месечните лещи на Laria (12 лв бройката) и от тогава си купувам само такива. Изключително доволна съм от тях, преди най-много харесвах едномесечните (и все още, но тези са ми по-изгодни като цена) frequency 55 %. Доволна съм и от 3-месечните на Bausch & Lomb. За най-добър разтвор (съотношение цена-качество) съм обявила Oftyll MonoGreen 500 мл. (цената му варира от 18 до 24 лв за 500 мл.)
Дано съм била полезна с нещо  Wink

# 603
pink_floyd, откъде взимаш/поръчваш тези лещи?

Аз съм в търсене на тримесечни, ползвам точно едномесечните 55, а тези като цена са доста приемливи.   bouquet

# 604

Аз съм в търсене на тримесечни, ползвам точно едномесечните 55, а тези като цена са доста приемливи.   bouquet

Аз пък си поръчвам вече два пъти промо пакет от Lenses.bg, който включва 6 бр. лещи Биофинити на CooperVision+разтвор Oftyll MonoGreen 500 мл + овлажняващи капки за очи Oftyla на обща стойност 110 лева. Много  съм доволна от посочените лещи. По-добре не съм виждала с други. С високо късогледство съм.Цената на комплекта също е изгодна.

# 605
  • Хасково
Здравейте
Дъщеря ми е на 15 години , от 4 години носи очила , сега с диоптър -2 , за една година го е увеличила с - 0.5 , за което докторката каза че е добре , предид много време което стои пред компютъра .
Искам много лещи , но не знам дали ще може да ги слага и какви по точно да и взема. Как се ползват , свалят..?
Някой би ли ме посъветвал , тъй като и очите и са много чуствителни ..
Благодаря предварителн

# 606
Задължителен е предглед при офталмолог. Той ще прецени може ли, какви лещи и вс. друго.

# 607
Lenses.bg наистина е най-добрия български сайт за контактни лещи. Голямо разнообразие от продукти, промоции всеки месец, намаления, подаръци ... Hug Доставката е бърза, никога не съм имала проблеми с тях! Hug

# 608
Lenses.bg наистина е най-добрия български сайт за контактни лещи. Голямо разнообразие от продукти, промоции всеки месец, намаления, подаръци ... Hug Доставката е бърза, никога не съм имала проблеми с тях! Hug

Подкрепям  Peace

# 609

Аз пък си поръчвам вече два пъти промо пакет от Lenses.bg, който включва 6 бр. лещи Биофинити на CooperVision+разтвор Oftyll MonoGreen 500 мл + овлажняващи капки за очи Oftyla на обща стойност 110 лева. Много  съм доволна от посочените лещи. По-добре не съм виждала с други. С високо късогледство съм.Цената на комплекта също е изгодна.

Лещите носиш ли ги цял месец или понякога ги сваляш?!?

# 610

Подкрепям  Peace

Днес си поръчах лещи от тях, различна марка от тези, които носех до сега  Peace Бяха намалени от 108 на 59 лв., има намаление и в разтворите и направо взех един Рену за 19лв. (доставката ми е безплатна, защото е над 50 лв.), сега ще видим как ще са новите лещи, че вече втора партида се мъча с B&L, а преди бях доволна, но сега... замазват ми, не виждам ясно, дразнят, а са уж най-хубавите им едномесечни!

# 611
Здравейте и весели празници.
Виждам,че тук има хора с доста опит в носенето на лещи и реших да попитам.
Аз от 4 дена съм с торични лещи и за сега съм доволен,единствения проблем е,че са ми малко слаби лещите и не виждам много добре с тях,защото ми ги дадоха,като пробни.
Лещите са Proclear toric,имам висок астигматизъм ляво око: -4.00 цилиндър и дясно око: -3.00.
Диоптрите са ми ляво око: +3.50 на едното и дясно око: +4.75(дясното око ми е мързеливо). В момента виждам малко по слабо с лещите,защото цилиндъра им е 1.75 и на двете и ляво око: +3.00 диоптъра дясно око:+2.50.
Лекарката ми ги даде за да свикна да нося лещи и ми предложи след 10-15 дена да отида за да поръчам точно каквито трябват,но има чувството,че направо си ми ги пробута лещите. До колкото знам при диоптъра на очила и диоптъра на лещи има разлика,но не знам каква е формулата за изчисляване,мисля че при наличието на +4,75 диоптъра на дясното око да ми се слага леща +2,50 диоптъра е изключително ниско,макар,че се води мързеливо. и +3.00 диоптъра при наличието на +3.50 диоптъра на лявото око.
Някой ако знае горе долу каква е разликата при диоптрите между очила и лещи може да сподели. Simple Smile
Лекарката каза,че следващите ми лещи ще бъдат със стойности:
Ляво око: + 3.00 диоптъра,-3.25 цилиндър 180 градуса.
Дясно око: +3.00 диоптър, -2.25 цилиндър 180 градуса.
Как ви се струват тези стойности оптимални ли са ? или са прекалено занижени.

Питам всичко това,защото искам да си поръчам годишни направо годишни лещи,защото едномесечните идват твърде скъпо,а не искам да давам 400лв за лещи и накрая да не виждам добре с тях.
В момента съм с лещи на cooper vision казват се proclear toric - Диаметър:14.4 мм Материал:Omafilcon A, 62% Кислородна преносимост:Dk/t 25 Базисна кривина:8.8 мм.

Удобни са ми,но са едномесечни и са ми твърде скъпи за да го мога да си ги позволя всеки месец.
Годишните на които съм се спрял са на Bausch & Lomb казват се optima toric - Диаметър: 14 мм Материал: Hefilcon B Водно съдържание: 45 % Кислородна преносимост: Dk/t 10 Базисна кривина: 8,3 мм; 8,6 мм; 8,9 мм

И

Производител Zeiss казват се Weflex 55 Toric - Материал - Poly- Alkymethacrylat NVP Водно съдържание - 55 % Базисна кривина - 8.4 до 9.6 Диаметър - 14.3 Кислородна преносимост Dk/t - 23.0

И двата вида лещи разполагат с моя цилиндър разликата в цените е двойна,първите са 210лв.,а вторите 400лв.
400-420 лв е максимума,като цена,която мога да си позволя на година.
Кои характеристики да гледам при покупка на лещи,водно съдържание и кислородна пропускливост ли?
Лещите ги нося по ~12 часа на ден.

Надявам се да ми помогнете със съвети,защото наистина искам да нося лещи,носил съм 20 години очила и вече искам да пробвам с лещи.

# 612

[/quote]Аз пък си поръчвам вече два пъти промо пакет от Lenses.bg, който включва 6 бр. лещи Биофинити на CooperVision+разтвор Oftyll MonoGreen 500 мл + овлажняващи капки за очи Oftyla на обща стойност 110 лева. Много  съм доволна от посочените лещи. По-добре не съм виждала с други. С високо късогледство съм.Цената на комплекта също е изгодна.
[/quote]
А би ли споделила с какъв срок на годност са лещите,защото и на мен много ми хареса тази промоция,а и без това си ползвам такива лещи и такъв разтвор.
Благодаря предварително  bouquet

# 613
Някой поръчвал ли е от този сайт http://lenscatcher.com
И какво ще кажете за тези лещи http://www.lenscatcher.com/IE/kontaktlinsen-produktdetail/553-lu … b59mso612tmr9nlrs
Като гледам 70% водно съдържание и кислородна пропускваемост 35 ми се струват добре,но аз не разбирам много много и затова питам.

# 614

Лещите носиш ли ги цял месец или понякога ги сваляш?!?

Свалям ги, не ги нося по цял месец. Понякога спя с тях и не чувствам сухота и дискомфорт. Освен това работя по цял ден на компютър и виждам изключително добре, сравнено с други, които съм носила - например на Bausch and Lomb. Налагамо ми се е да ги ползвам и повече от месец и не съм имала проблеми.

ИСКАМ ДА СЪМ МАМА, лещите са едномесечни.

Общи условия

Активация на акаунт