104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 445
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Я ме отворете на далавера с тези плкове за готвене.По-бързо ли става яденето,каква е технологията на приготване.,защо ги харесвате?И аз нямам микровълнова,изхвърлих я преди няколко години и не чувствам липсата и.

# 136
ophie, аз съм пекла само зеленчуци в такива пликове. Но да, много по-бързо се приготвят. Вчера правих картофи. Нарязах ги на едро, поръсих ги с подправки по желание, сложих малко масло и 50-ина мл бира. По принцип се готви без вода или друга течност, но мъничко бира не пречи.  Wink Завръзваш плика, дупчиш отгоре на няколко места и след 15 мин имах изпечени картофи. Иначе за същото количество картофи печени в тава преди ми трябваше 1 час.
Ето ти примерни пликове. Има и други марки. Провери по 99центс-магазините около вас. Аз преди малко видях, че и там има - същите са, но по-евтини.
http://www.reynoldspkg.com/reynoldskitchens/en/product.asp?prod_id=1790

А ти ме светни от къде да си купя (локално) Спешните капки (RR) на Бах, моля. Онлайн ги има, но ми трябват веднага. Сега отивам да проверя в близкия Вайтаминшоп.

# 137
Аз съм малко консерва,ама щом ги хвалите ще имам едно на ум.Мерси,ще погледна.

# 138
Изглежда до голяма степен зависи от авиокомпанията. Най различни истории прочетох в нета. Един нямал проблем, друг пък имал. В сайта на посолството няма реално информация точно за този въпрос (то едва ли могат да обхванат и всички въпроси де), но щом издават временни удължения за прибиране до БГ явно е проблем. Та оставям брат ми да прецени да рискува и тръгва с изтекъл паспорт или да иска еднократно удължение.

Със същия проблем се обадих на авиокомпанията, с която летях и оттам казаха категорично не. Според мен ако някоя авиокомпания те качи с изтекъл паспорт, това е просто тяхна грешка, а не знак, че няма проблем. Не бих рискувала.

# 139
А ти ме светни от къде да си купя (локално) Спешните капки (RR) на Бах, моля. Онлайн ги има, но ми трябват веднага. Сега отивам да проверя в близкия Вайтаминшоп.

До нас има Вайтамин шоп,погледни ги онлайн,а имаме и друг магазин .Там знам,че ги има със сигурност.Кажи к'ва е ситуцията,ще им звънна да ги питам к'вото ти трябва ,знам ,че има избор.

П,С.Тези какпки са доста полулярни,може да ги намериш може би в магазина(Вшоп), за другия знам със сигурност ,че съм ги виждала.Ето ти телефона 718-263-5430  Органик Форевър.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 21:28 от ophie

# 140
ophie, аз не се сърдя, ако ме бременостват или изглеждам добре, след раждането Wink, въртя о4и от яд какви телеса съм заформила.

Кюбит, 90-дневната диета е доста подобна на разделното, но не толкова стриктна, например може краставици и домати да се ядат заедно.

КТВ, съгласна съм за Коско, но трябваше да питаме нещо за картите, бяхме в района и затова, поне не беше като в събота заето.
Ха, оказа се, 4е има пове4е българи в района, отколкото предполагах Simple Smile

Бубка, я какъв голям Моркок отглеждаш Hug

Ауу, тия пликове за пе4ене ще се пробват.

# 141
ophie, намерих ги във Вшоп.  Peace На Стайнуей ходих. Но там нямат есенциите. А аз искам след 1 седмица някъде да мина на тях. Онлайн ги намирам всичките в кит на скромните цени от $500 и нагоре. А на мен ми трябват само 5-6 от тях. Ще се подготвям психически няколко дни, дано спешните капки помогнат да осмисля цената на есенциите. Хахахаха...  Joy
Ти купувала ли си ги?

Бенс, не знаех за 90-дневната. Мерси за инфото.  Peace
Аз така или иначе доматите в разделното не ги ям разделно.  Blush

# 142
Кюбит мога да ти ги купя и пратя есенциите, пиши ми ако искаш  Peace

# 143
Ами не съм ги купувала Кюбит,защото не знам как да ги ползвам,но една приятелка ги ползва и ми е казвала,че е доволна .Звънна ли на телефона.Чичкото индиец е доста зареден,може пък да ги има тези дето ти трябват.Ти как разбра кои точно ти трябват?

За първи път тази година лятото правя таратор,цяла пролет ядохме,сега как хубаво се сетих за тази супа....голям съм заплес.

# 144
Clairette, за целия комплект ли говориш или само за някои? И цената каква е? Аз намерих и по отделно, не че е по-евтино, но може да купи поне само част.
ophie, не, не съм звъняла. Аз купих вече спешните капки (виж по-горе).
А иначе - четох доста за есенциите, прецених какво ми трябва и после се консултирах по телефона с една моя бивша шефка от .де, с която сме в прекрасни отношения. Тя е хомеопат и натуропат и всички възможни пат.  Crazy Не съм още сигурна дали ще стигна до тях, много скъпи ми се виждат, но ако спешните капки нямат ефект, сигурно ще се наложи да се бръкна по-дълбоко.  Whistling
Между другото има няколко теста (въпросници), с които се определя какви капки са ти необходими. В началото е добре да не месиш повече от 3-4 есенции.

Отивам да чистя апартамента  Tired  - за първи път януари насам. Утре сигурно ще имам мускулна треска.  Wink

# 145
Сигурен човек значи. LaughingПриятно чистене,моето дете заспа-о,чудо на чудесата и сега съм релакс....

# 146
Офи, аз на таратор и салата от домати, червена чушка, магданоз и сирене живея. Банички със сирене, пина бътър и джели сандвич.
Не мога да си обясня защо не мога да ям месо  newsm78. Хапвам една хапка и сякаш си слагам един огромен камък в корема. Пилешко абсурд. Цар съм на млечните и тестените- то ми личи.

# 147
Кюбит, не мога да ти кажа със сигурност за цена, но знам къде ги има и ги продават по отделно...дали са всичките не знам ( не съм навътре в материята), но има доста видове и бих могла да проверя каквото те интересува, ако не намираш нищо в твоя район Peace

# 148
  • Boston, MA
Ей, пак нещо ново да науча - мерси за пликовете, ще ги пробвам.

Мерси и за добрите мисли за Морко, той си е най-добре, плува и пет пари не дава как котка и Дани го чакат да го ръчкат, гушкат, душкат и подобни.  Grinning

Вчера правих друг сладкиш (пак по форумска рецепта), мога да ви споделя, ако не искате да ме биете.  Mr. Green

# 149
Давай Бубка,аз вчера след като се оплаках колко съм дебела си направих кексче от кутийка (поздрав за Бубка Mr. Green),след това днес след като Кюбит каза за картофи във фурна- след тараторчето хвърлих едни олд скуул картофки и сега като ме питате що съм дебела мога гордо да кажа"защото чета бг-мама".Ванхорн,ти ми даде страхотна идея с чушките и сиренето,ама хич ме няма по готвенето..мда...Късметлийското на тази тема за мен ще се окажат моите килограми .
За подпис мога да си сложа" Слабите владеят порядъка,дебелите владеят хаоса".

Общи условия

Активация на акаунт