104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 446
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Дядото на мъжа ми бил на 90+ години и свекър ми отишъл да моли да му вземат книжката, защото ужасно карал и 4есто се блъскал тук и там, но отказали и дядото до последно шетал с големия буик и съседите бягали отдале4е, като го видели.

Бенс Само си го представих за момент и  Joy

# 121
Ами ,Кюбит и аз не знам.Бях отслабнала до 57 кг миналата година лятото и сега пак си ги връщам .Явно скуката ме убива и ям.

То Бенс,човек не смее да каже нищо.Аз не се сърдя като ме бременосват-дават ми повод да се замисля.Спомням си една моя колежка как бременоса една женица,ама на нейният корем беше като в 6 месец,съвсем без да преувеличавам и жената като каза"Ами аз не съм бременна"-моята колежка избяга и се скри буквално.

Аз също питам,ама мъжът ми  много ми се кара.Било неприлично,било грубо,ама нали съм си клюкарка искам да знам.Човещинка  Laughing.Засега резултатът е 1: 1.Една бременна наистина и другата дебела като мен. Mr. Green

# 122
Цитат
Дядото на мъжа ми бил на 90+ години и свекър ми отишъл да моли да му вземат книжката, защото ужасно карал и 4есто се блъскал тук и там, но отказали и дядото до последно шетал с големия буик и съседите бягали отдале4е, като го видели.

Бенс Само си го представих за момент и  Joy
Ох , хич даже не е за смях ( не го казвам с лош тон  Wink ) . То такива хора са си направо опасни . Аз не знам как може на 90г да подновят книжката , но ето че го правят .
 Дядото който удари свекърва ми караше Краун Виктория ...добре че тя беше с Интрепид , иначе при челен удар с 70 мили , щеше да остане там при него "на място"

С тази торта само ми събуждате апетита . Да не ви казвам защо съм с 2 кг отгоре  Laughing - как си хапвах един Медовик ( естествено подобрен от мен с крема на Танита за Тирамису) . Вкусотия...резултата на лице  Joy

Ако на някой му се хапва нещо вкусно , пробвайте на Танита Фалшивото Тирамису ...

# 123
  • Boston, MA
Уф, хич не мога да пазя диети. Извинявайте, че ви разяждам...

Днес видях Морко на ултрасаунд, дадоха ми и 4Д снимка, прилича на баща си, има нос-копче (не малко  Grinning) и бузки. Прецениха го на 2кг 700, машалла. Полуобърнат, на диагонал, течност има доста, та си плува напред-назад. Всичко му е наред де (гледаха му устата и шкембето, дали може да пие и процесира течността, в която и отделя,  Grinning). Спокойна съм, де.

# 124
Бубка много се радвам, че всичко е наред с малък Морко. По- важно от спокойствието- Здраве. Представям си как се чувстваш щом е по диагонал...

Оооох, стига с тия диети, че като мина покрай огледало и ме втриса.

# 125
Бубка, голямо бебе Моркок.  Hug Нека да е здраво.  Grinning

Все се каня да похваля пликовете за печене. Ония като целофан дето са. От БГ ми донесоха, то може би и тук има де. Вече няколко пъти пробвам и съм ужасно доволна. За 15-20 мин според количеството зеленчуци имам готова манджа.   chef
От снощи имам конкуренция за тортата мюсли.  Crazy Вече не си я ям сама.  #2gunfire

# 126
Бубка, голямо бебе Моркок.  Hug Нека да е здраво.  Grinning

Все се каня да похваля пликовете за печене. Ония като целофан дето са. От БГ ми донесоха, то може би и тук има де. Вече няколко пъти пробвам и съм ужасно доволна. За 15-20 мин според количеството зеленчуци имам готова манджа.   chef
От снощи имам конкуренция за тортата мюсли.  Crazy Вече не си я ям сама.  #2gunfire

Za microvulnova ili za normalna pechka? Ima i ot dwata vida tuka, iskash li da ti pusna linkove?

# 127
Бубка, голям мъж тоз' Морко  Grinning , 2 мои близки бебета се родиха близо до термин с по-ниско тегло от това, а на Морко още месец и половина му остава до термин да расте-славен български юнак  Wink .

Рая я да те разпитам аз за имента, че ми стана интересно. Като записваше Дида позволиха ли ти да сложиш "а" към фамилията за ж.р. или преписаха фамилията на таткото както си е в м.р. ? Двете деца с еднакво второ име ли са ( бащино ) ?

Кюбит супер са пликовете наистина-има ги и тук в няколко размера- при еднократните тави за печене или при чувалите обикновено ги търси  Peace

# 128
Ах, колко съм заспала.  Rolling Eyes А аз от БГ поръчах. Ха-ха-ха...  Crazy
За нормална печка. Не харесвам микровълновите, въпреки голямато удобство. Имахме в .де, тук не пожелах да купим.
Тандури, Клер, намерих в Гъгул.   bouquet Ще закупя още.

# 129

КТВ,, сега кажи, 4е беше в Костко в неделя (този на Рисър4 булевард), 4ух семейство с 2 деца да си говорят, да не си била ти?  Simple Smile

А-а не съм била аз. Не мога да си причиня такова нещо и да завлека цялата орда на пазар в Костко в неделя. Някое друго българско семейство ще да е зареждало хладилника.

Моите са с български имена. Някак си не мога да го възприема пред нашето фамилно име  да напиша Саймън, Пол, Джак, Дженифър или Матю кокото и да ми харесват как звучат. Затова имената им си отиват с фамилията. Всички имат само по едно име и бащино + фамилията. Както си е по български стандарт. Никой не ми е забранявал да ги кръщавам както искам, нито пък са ме питали, защо на всичките второто име е еднакво.

# 130
  • САЩ
Имам спешен въпрос - брат ми е тук със зелена карта и ще си ходи до БГ другия месец. Вече си е купил билет и чак сега е видял че паспорта му е изтекал. Някой знае ли дали ще може да излезе от САЩ и да влезе в БГ с изтеклия паспорт? Чувала съм че се плаща глоба, но кога и къде? На митницата ли или при преиздаване на паспорта? Само да кажа че за глобата питам по скоро информативно. По скоро ме интересува за влизането и излизането. Мерси!

# 131
Няма проблем да излезе от тук.Баща ми си ходи миналото лято с изтекъл БГ паспорт,платил е глоба мисля (не съм сигурна)като си е правил нов. Simple Smile

# 132
  • САЩ
Това е хубава новина Пети! Дано нещата не са се променили от миналата година.

# 133
Аз бих се обадила да питам в консулството, а и на съответните американски власти (но не знам къде точно  newsm78). Преди 2 години на един познат (без американски паспорт, само с български  + зелена карта) не му разрешиха да пътува с изтекъл български паспорт. Трябваше да си вади спещно пасаван от българското консулство.

# 134
  • САЩ
Изглежда до голяма степен зависи от авиокомпанията. Най различни истории прочетох в нета. Един нямал проблем, друг пък имал. В сайта на посолството няма реално информация точно за този въпрос (то едва ли могат да обхванат и всички въпроси де), но щом издават временни удължения за прибиране до БГ явно е проблем. Та оставям брат ми да прецени да рискува и тръгва с изтекъл паспорт или да иска еднократно удължение.

Общи условия

Активация на акаунт