104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 448
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Бенс дано мъжа ти се оправи и да нямате никакви проблеми. Само платени билове от застрахователите на виновника   bouquet

# 106
  • У дома
Бенс, дано се оправи съпруга и да няма здравословно други последствия, другото ще се нареди.

# 107
Бенс, дано скоро да забравите.

# 108
Да хвърля едно око...
Големият ми син е станал ужасен- дере, хапе, щипе, не ми дава да пиша сега...  #Crazy...
Ние в духа на миналата тема бяхме грипозни всички и едвам оцеляхме, еййй (с ушни инфекции приключиха децата, Данни ми вдигна 41 на 2 пъти, тече му кръв от носа баш тогава... би се с докторите в спешното, където го заведох за всеки случай) Mr. Green Stop...
Вече всичко е наред и очаквам хубави новини и от вас...  Wink

Софи, как са сега децата? Малее, миличките. А ти как се оправяш? Мъжо свали ли гипса вече? Да се опрвяте ей ..  Heart Eyes  Peace

Бенс, съжалявам за случките при вас  ooooh!

Аз се боря с консервативни американски тикви тук на работа. Сега искат да ми увеличат пълномощията малко и веднага се намериха "доброжелатели" да ме питат дали знам какво правя и какви са моите talents. Казах им, че мога да пея и танцувам добре, пяла съм в детска опера и имам няколко главни роли. Може би прекалих, но това е последното нещо, което бих попитала колега, ако шефството е решило той да мърда напред. По-скоро бих го подкрепила.
На препоръката ми от предишния работодател, Big Boss написа, че съм си била изпълнявала задълженията отлично, "въпреки, че опита и образованието ми били от България ..." (заради това многоточие не използвах препоръката си).

Дано да нямате подобни проблеми! На всички пожелавам повече положителни емоции Simple Smile   bouquet

# 109
Изабела  Twisted Evil ей така им се усмихвай. Аз така правя. На мен ми се случвало някоя такава консервативна тиква (има ги навсякъде) да се обади и да каже "Сори, а има ли някой друг без акцент с който да говоря за този проблем"  ooooh!. Имам разрешение от шефа да казвам "Ние тук всички сме с акцент, сори". Случи се два пъти с един и същ клиент Бенс от Тексас (йол). Тоя английски мно'о го обичам. Само да не засегна някой на щат  Peace, че и тук не е цвете.

# 110
Бенс много лошо ...колата се оправя , важното е мъжа ти да се оправя бързо . Аз понякога се убеждавам че тук има хора които наистина не знаят как  се кара кола... ooooh! , но карат .

Свекърва ми преди 3 г блъсна един 92 г. дядо , който точно в последния момент решил да излиза на магистралата .
 В Бг се трепят заради повишена скорост и неправилно изпреварване - тук заради банални грешки.

С тези ваши диети ме засрамихте  Embarassed , нещо съм натежала ( кантара показва 55кг  ooooh!) Обаче нали не съм  от хората които стоят на диета ...срам , посред лято .

Гледам за имена си говорите - аз съм както някой каза по-напред "олд скул" . Дида е кръстена на майка ми ( само че е Дида а не Димитринка) , Матю е на свекър ми ( само че с Ю а не ЬО и естествено тук си му спелвах името както си му е реда ) .

# 111
  • САЩ
"Сори, а има ли някой друг без акцент с който да говоря за този проблем"  ooooh!.

И на мен това с акцента ми е болна тема. Отначало много им се връзвах, но с времето спря да ми пука. Вече си знам че поне по два пъти се налага да повтарям като се представям а името си и на сън мога да го спелувам. Най ме изнерви една на която обяснявах, обяснявах един проблем, а тя си знае нейното и накрая ми каза да съм я прехвърлела на някой който по добре разбирал проблема. Е, прехвърлих я на шефката и се разбраха. Бях права и получих това което ми трябваше ама много се бях ядосала тогава. А как пишат имейли? Ужас просто. Някога едва разбирам за какво става въпрос.  Rolling Eyes

На всички пострадали по някакъв повод желая скорошно оправяне и оздравяване. Коли и вещи се поправят и купуват, важно е да сме живи и здрави.  Hug

# 112
Бенс, мерси за съвета!   bouquet
Надявам се мъжът ти да се възстанови бързо. Болки в кръста е ужасно.  Confused

Направих си торта мюсли в кутия, чашка ми се видя малко. Другият път ще е в тавичка, нищо, че сама си я ям.  Mr. Green
Ям, ям, ям и аз като Бубс.  Crazy

# 113
  • САЩ
Ей видяло се е че и аз ще я правя тази мюсли торта. То след толкова хвалби ми потекоха лигите. А след това почвам 90-дневната диета.  Mr. Green

# 114

Направих си торта мюсли в кутия, чашка ми се видя малко. Другият път ще е в тавичка, нищо, че сама си я ям.  Mr. Green
Ям, ям, ям и аз като Бубс.  Crazy
Kюбит ,аз си я правя в няколко чашки,но за кутия не бях се сетила. Simple Smile

# 115
Изабела  Twisted Evil ей така им се усмихвай. Аз така правя. На мен ми се случвало някоя такава консервативна тиква (има ги навсякъде) да се обади и да каже "Сори, а има ли някой друг без акцент с който да говоря за този проблем"  ooooh!. Имам разрешение от шефа да казвам "Ние тук всички сме с акцент, сори". Случи се два пъти с един и същ клиент Бенс от Тексас (йол). Тоя английски мно'о го обичам. Само да не засегна някой на щат  Peace, че и тук не е цвете.

Не се заяждам, но има хора с увреден слух, които могат да имат такава молба. Ти няма как да разбереш какъв му е проблемът на човека, ако той не ти каже и съвсем не е длъжен да ти каже защо не иска да говори с тебе. Не е лично, просто не винаги клиентите са някакви гадни шовинисти.

Аз така съм молила една сестра на регистратурата да си свали маската от лицето, за да я разбера. Не можела, пиклата. Понеже на регистратурата много има нужда от маска.

# 116

Не се заяждам, но има хора с увреден слух, които могат да имат такава молба. Ти няма как да разбереш какъв му е проблемът на човека, ако той не ти каже и съвсем не е длъжен да ти каже защо не иска да говори с тебе. Не е лично, просто не винаги клиентите са някакви гадни шовинисти.

Аз така съм молила една сестра на регистратурата да си свали маската от лицето, за да я разбера. Не можела, пиклата. Понеже на регистратурата много има нужда от маска.

Хиър знам, че не се заяждаш. Този екземпляр искаше рифънд за нещо, което отдавна не е в гаранция. Аз мога само да позволя това, ако е подкрепено с доказателства, но тъй като не беше той искаше да пробва да ме извади от контрол. По същия неподобаващ начин се беше държал с момичетата опитали се да му помогнат преди мен (американки са). Просто чешит. Те са навсякъде. Дадох пример с неговия акцент, който е труден за мен, но аз не му го казах.

# 117
Днес ме попитаха дали не съм бременна-представете си какво божествено тяло съм отпрала.Казвайте Дюкан ли, 90 дневни диети  що ли да се захващам.Рая ти с твоите 55 килограма направо  се пошегува.Аз сигурно съм близо 65кг .Кошмар...

Хиър,ама ти обясни ли защо искаш момата да си свали  намордника? LaughingМоже пък тя да е била болна и да не искала да ръси микроби.Нали знаеш тук как се боят от джърмс.

# 118
И  на ме ми се е слу4вало за акцента, но мъжа ми има такива слу4ки от Б-я, редовно като заговори на български му отговарят, аз не знам английски Rolling Eyes
---
мъжа ми пие хап4ета и е добре, но без тях го боли, ще се оправи, мерси!
колата ще я оправим някой ден, 4овека си признал, 4е е виновен, но с 5 коли за оправяне , кой знае кога застраховката му ще покрие.
---
Дядото на мъжа ми бил на 90+ години и свекър ми отишъл да моли да му вземат книжката, защото ужасно карал и 4есто се блъскал тук и там, но отказали и дядото до последно шетал с големия буик и съседите бягали отдале4е, като го видели.
---
офи, аз бях запо4нала Дюкан, но след 3 дни спрях, месото ме правеше агресивна, а има една потребителка Жабка, тя с Дюкан се е докарала до болиница. 90-дневната е супер, поне до сега., само да отслабвах по-бързо, да имам стимул.

Когато ЕйДж. беше бебе, редовно отнасях комплименти, колко добре изглеждам за родила скоро Rolling Eyes 

КТВ,, сега кажи, 4е беше в Костко в неделя (този на Рисър4 булевард), 4ух семейство с 2 деца да си говорят, да не си била ти?  Simple Smile

Изабела, разсмя ме с танците и пеенето Joy

---
Като правите тортата в 4ашки, как редите бисквитите, 4упите ли ги?
Аз я правех в квадратна тави4ка, една кофа мляко то4но ми стигаше.

# 119
Бенс, дядото на мъжа ти е фен!  Party
Тортата в чашка е неприемлива опция за мен. Искам си тавичката.  Joy Сигурно се чупят бисквитите, иначе не се сещам как да стане.

Ще ме скъсате с тия диети.  Crazy Офи, ти кога заформи снага, моме?
Аз не помня да съм била на диета някога. Храним се разделно (с много прегрешения и неразделни дни, че и седмици даже), мъжът ми успява да си поддържа килограмите въпреки количества шоколад, които яде. Аз често слабея, но то при мен последната година не би трябвало да се брои нищо.
В разделната тема има доста, които да били на Дюкан или на 90 дневната.

Общи условия

Активация на акаунт