104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 408
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Pety мерси  bouquet, но проблема е какви са бисквитите еквивалент на обикновени бисквити, които ползвате тук?

Не съм правила тази торта, но по принцип ползвам тези http://www.amazon.com/gp/product/images/B000G0K2AC/ref=dp_image_ … 101&s=grocery

# 91
Pety мерси  bouquet, но проблема е какви са бисквитите еквивалент на обикновени бисквити, които ползвате тук?

Не съм правила тази торта, но по принцип ползвам тези http://www.amazon.com/gp/product/images/B000G0K2AC/ref=dp_image_ … 101&s=grocery
И аз такива използвам.

# 92
 Hug тенкс момичета и без това ще трябва да си купя кафе и сирене от интернационалния маркет, ще взема и бисквити днес.

# 93
Отпусна ме, преродих се. Сега сигурно ще си купя колан, като на щангистите.

# 94
Хиър,радвам се,че си добре.

Бубка ,измислихте ли име на бебето?Ванхорн,сподели и ти ако мислите по въпроса.Една моя приятелка е бременна и е измислила ужасно име на детето.Чудех се да и кажа ли по някакъв начин,но реших ,че щом така са решили ,явно нищо няма да ги спре.Как им идват на акъла такива комбинации.Няма да ви кажа името в ефир,че се четем... да не се разпознаем и после да не сме приятелки....

# 95
Аз от показаните бисквити не съм виждала в магазин, за тортата използвах
 тези, ина4е пове4е ни харесват хол уит варианта, но липсват от скоро в магазина.

Клерет4е, ясно що не отслабвах след първата седмица Joy, тогава бях направила тортата(имахме повод) и аз уж за по-здравословен вариант, даже ядох във въглехидратния ден ooooh! Мюсли сложих 2 лъжици, колкото да се каже, 4е има, не сме му много фенове у дома. Реших, 4е щом може сладолед, зна4и може и тази торта, пак в грешка Tired

Хиър,браво, хубава новина.

Офи, аз не бих казала, все пак е тяхното дете. Моя приятелка също кръсти детето си с шантаво(за мен) име, но нищо не казах, аз съм на принципа, 4е 4овека прави името хубаво или не. Peace

# 96
  • WA, USA
А каква е тази диета? Искам и аз да отслабвам...
Днес имах най-дългите 8 часа на работа. Мисля да се колна аут утре. По-добре се чувствам в къщи като се излежавам на слънце.

# 97
benson10, ULKER бисквити има в арабските магазини - Phoenicia Bakery или Sarah Mediterranean -  на Burnet, близо до  35та  се намират.

# 98
  • Boston, MA
Хиър,радвам се,че си добре.

Бубка ,измислихте ли име на бебето?Ванхорн,сподели и ти ако мислите по въпроса.Една моя приятелка е бременна и е измислила ужасно име на детето.Чудех се да и кажа ли по някакъв начин,но реших ,че щом така са решили ,явно нищо няма да ги спре.Как им идват на акъла такива комбинации.Няма да ви кажа името в ефир,че се четем... да не се разпознаем и после да не сме приятелки....

Нищо не сме измислили, тия дни ще правя списък, че дори забравям кои имена напълно сме отхвърлили и кои още са възможни... Не знам как казваш на някого, че е измислил ужасно име, по-добре недей.  Peace

# 99
benson10, ULKER бисквити има в арабските магазини - Phoenicia Bakery или Sarah Mediterranean -  на Burnet, близо до  35та  се намират.

мерси, много Hug
даже не знаех за съществуването на тези магазини. Ти да не би да си ми съгражданка на американска земя Flutter ?

Руми, ето я диетата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=411201.0
супер лесна е и здравословна. Аз не отслабвам много бързо, но и не 4увствам, 4е съм на диета.

Бубс, имаш време, ЕйДж си беше у дома и още не можехме да измислим едно име,  а може да си дойде с името Морков4ето Heart Eyes
--------
Офф, мъжа ми днес го бъснали, на сфетофар, 4акал да завие. Отзад някакъв не могъл да спре, той е 2-рата кола, общо 5 верижно са се набутали. Боли го кръст и гръб, той и без това има проблеми, на колата трябва поправка и в предната 4аст и калниците...няма ли да свършва този месец ooooh!

# 100
Ако е Живот и Здраве ще го кръстим на брат ми.  Само да се появи живо и здраво. Имена дал Господ все ще изберем нещо.
Да не ви казвам, какви имена бяха измислили децата. Малкия имаше даже Бъмбълби в списъка си  ooooh! или Илайжа (това ми бърка в мозъка меко казано).

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 17:15 от Vanhorne ๏̯͡๏)

# 101
Ау,Бенсън.Много гадно...

Да, и аз след много размисъл стигнах до извода,че никой не ми иска безценното мнение по въпроса за името на детето.Виж една друга приятелка ме попита и аз споделих и пак не ме послуша .Така че няма значение моето мнение,лошото в случая е,че не само аз мисля така.Карай да върви.АЗ запазвам мълчание.Дано да пусне тема във форума, да се изкажа  тогава аз... smile3508

Ванхорн,аз одобрявам имената. Grinning

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 23:21 от ophie

# 102
Аз съм малко олд скул и си падам по традиционните и не изкелифенчени (дали го спелнах правилно Laughing) работи  Wink

# 103
Ох бе Офи...така да ми разчувъркаш любопитството за това име  Crossing Arms

Ванхорн, Бъмбълби е готино  Joy .
Бенс дано мъжът ти се оправи, такъв удар е доста неприятен  Rolling Eyes .

# 104
Ти да не би да си ми съгражданка на американска земя Flutter ?

Ако 78681 ти е пощенския код в Американско, съм близко до теб, да.

Надявам се, съпругът ти да се възстанови бързо и с колата да нямате много проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт