104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 077
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • Boston, MA
Закусвам мюсли торта, ям-ям.

Кейси появи ли се да сипе по едно? Жива и здрава!

# 76
Бубс, от готварския ли е рецептата? Още не съм я направила, но като знам, че ще си я ям сама и ми пада мотивацията.  Mr. Green Ако някой ще цъка колко е вкусна е друга приказка.  Crazy

# 77
Бубс, от готварския ли е рецептата? Още не съм я направила, но като знам, че ще си я ям сама и ми пада мотивацията.  Mr. Green Ако някой ще цъка колко е вкусна е друга приказка.  Crazy
Кюбит и в къщи е така ,аз затова си я правя в чашки само за мен. Simple Smile

# 78
Кейс, ден-ден!

Момичета, вчера така се сецнах, че ей до преди малко ревях от болка и не можех да мръдна. Чак сега взе да ме отпуска, докато карахме из града да търсим urgent care, обаче нищо не беше отворено. Пазете си гърбовете!

# 79
  • usa
Канех се да питам-излъскахте ли рицарските одежди,как е дете пред големия старт?

ах, как въртиш ножа в раната! тъкмо в петък им занесох чекчето и още се опитвам да забравя... а бронята я лъскаме, къде ще ходим? то не ни и оставят да се отпуснем - току ни изпратят някоя информацийка, пък и албена кара там сега един клас sammer school... а каква програма са ми спретнали за август и септември ooooh!! девет мероприятия, на които се очаква да присъстват и родителите! на чело с godspeed mass-a на 5 август ooooh!, дано не съм с нещо ангажирана точно тогава, че ще страдам много ако ми се наложи да я изпусна... ако продължат с това темпо, не съм сигурна, че ще успея още дълго да се правя на заинтересован родител. все си мислех, че в хай скула се очаква вече да си оставил детето да се развива самостоятелно, не да му дишаш във врата по осем пъти в месеца  Thinking...

кейси, жива и здрава! весел рожден ден и много обич около теб!

# 80
кейси, много късмет и здраве!   bouquet

# 81
Да хвърля едно око...
Големият ми син е станал ужасен- дере, хапе, щипе, не ми дава да пиша сега...  #Crazy...
Ние в духа на миналата тема бяхме грипозни всички и едвам оцеляхме, еййй (с ушни инфекции приключиха децата, Данни ми вдигна 41 на 2 пъти, тече му кръв от носа баш тогава... би се с докторите в спешното, където го заведох за всеки случай) Mr. Green Stop...
Вече всичко е наред и очаквам хубави новини и от вас...  Wink

# 82
Bens, пак съм аз с фризьорски въпроси.  Rolling Eyes
Още не съм купила машинка, други работи имах на главата. Днес се поразчетох, но не вдявам съвсем всичко.

Разбрах разликата межди клипър и тримър  bowuu и мисля, че ми трябва тримър на мен.

Този ми изглежда ок, но пише че имал T-shaped Blades. Това за някакъв специален вид подстригване ли е?  newsm78
А този пък подстригвал само 1/16" - 3/8". Това не е ли много късо? Ходих да меря косата на мъжа ми  Crazy (оня ден го подстригах), 1 инч и половина е.

Кажи ми ти каква препоръчваш? Марка, модел?

Аз като че ли кой знае какво купувам.  Mr. Green

# 83
  • Boston, MA
Кюбит и в къщи е така ,аз затова си я правя в чашки само за мен. Simple Smile

Мда, и аз сама си я ям, това за чашките е добра идея.

Хиър, да се оправяш бързо, ужасно е да се сецнеш..

# 84
Кюбит, тримъра е само за около ушите и врата, или ако мъжа ти има мустаци Simple Smile ина4е ти трябват клипъри. Предложих ти ги, само защото по-лесно и по-бързо се подстригва с тримъри на тези места. Извинявай, ако съм те объркала.

Т-блейд зна4и, 4е  зъбците са направени за текс4ър. Но всякакви блейдс могат да се купуват отделно, така, 4е не са важни толкова...аз даже не знам моята машинка с какви е Crazy
ако решиш да вземеш двете, ето тук има в сет:
http://www.sallybeauty.com/Clipper-Trimmer-Combo/SBS-395965,defa … d.html?cgid=Men05
-----
Мюслената торта и аз я правих скоро,  но използвах плодово мляко, мъжа ми не искаше и да 4уе за обикновено, но и с него стана вкусна.

Pety. ние в кой ден може да я ядем?

Хиър, айде дано скоро те отпусне гърба.

# 85
Бенсън откакто съм режимна не съм хапвала. Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 21:52 от Pety

# 86
Бенс, ако си на 90 дневната диета , а тортата съдържа мляко и мюсли-не можеш да я консумираш, сорри ...

# 87
Някой ще се съжалили над мен и да ми даде рецептата за тази Мюсли Торта. Опитах да я потърся в готварския, но там започнах да слюнкоотделям... опасно за мен  Laughing

# 88
Някой ще се съжалили над мен и да ми даде рецептата за тази Мюсли Торта. Опитах да я потърся в готварския, но там започнах да слюнкоотделям... опасно за мен  Laughing
Заповядай

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,868.msg2290.html#msg2290

# 89
Pety мерси  bouquet, но проблема е какви са бисквитите еквивалент на обикновени бисквити, които ползвате тук?

Общи условия

Активация на акаунт