104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 064
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
миз, не споря, а и не съм се изразила добре, по- скоро от опита ни констатирах Simple Smile

Клерет, и ти се пази, имахме една такава кола без АС в горещо влажно време и беше кошмар.

Агент4е, лек полет...хм, май нищо не се е променило от миналата година Rolling Eyes
-------
аз съм уж по-добре, това ми се слу4ва от тинейджърка, може и кръвната захар да е...аз пове4е се притесних да не загубя напълно съзнание и да уплаша детето.

# 61
Влизам да споделя с вас ,че гледах Бруно-агент провокатора.Накефих се.

Кейси,предавай се. Mr. Green

Бенсън -и аз съм като тебе.Даже имам две припадания като тинейджърка по време на жегите.Иди все пак на лекар.Аз не ходих.Дано не се случва пак.

П.С.Ксюша,от живот и здраве да не се отървеш! newsm47

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 07:11 от ophie

# 62
Бенс, кака да знаеш, аз залагам на доближаване на границите и висок пулс -пищят уши, глава бучи, очите кръв , имаш чувството че ти тече кръв от носа , да ама не и лежиш на пода/ 80/60 с пулс 120/. Това беше преди няколко години, сега като се почувствам така, пия хапчета и до 5-10 мин съм кукуряк.Личната ми лекарка в чудо се е видяла с мен, т.к ако хапчето намаля пулса смъква и кръвното, и трябва друго което, леко да неотрализира.
Миз " да се видя с нашите" беше до миналата година, с този ще обядваш, с онзи ще вечеряш, с трети на кафе, е не това беше. Тази година детето на бабите, няма " ама той е свикнал с вас" и с тях ще свикне, а ние напред- назад. Още от сега съм казала, че отивам да си почина
Агент, лек полет

# 63
миз,няма дил Crossing Arms Инак схемата на твоите дружки е добре изпитана лично от меньой на 2 континента,работи като чарм и предстои да се имплементира пак,наш'то татко веднага зарязва наследници и хуква по Европа.Канех се да питам-излъскахте ли рицарските одежди,как е дете пред големия старт?
*
Тандури,мерси за кутийката,за мен ще е чудно решение

# 64
Кейси, честит рожден ден!!! Пожелавам ти много здраве и късмет, другото само да се нареди!  bouquet

Анет, радвам се, че ти харесва. Аз на Калин взех 2, да ги сменям.  Peace

# 65
Кейси, честит РД!   bouquet Здрава, усмихната и обичана да си! Наздраве!  Grinning

# 66
Кейси, честит рожден ден и от мен. Много здраве и сбъднати желания.

# 67
Кейси честит рожден ден!!!!
Желая ти много здраве ,щастие и късмет!!!!!!!!!!!!!!!!

# 68
Кейси, 4естит Рожден Ден!!!  bouquet

# 69
# 70
  • WA, USA
Кейси, много здраве и късмет! Да си много щастлива и обичана!  bouquet

# 71
Кейси, честит рожден ден!

Анет, много точно си описала и мойте преживявания при посещенията ни в БГ.  Laughing Особено сега като сме и с малкия изобщо не може да се нарече почивка. Моето разрешение е бабите и дядовците да идват тук да го виждат - хем повече време прекарват one-on-one, хем ние не трябва да се мъкнем с дете по полети, изобщо идеално е. А като ходим на почивка сме си само тримата и на избрано от нас място. (Все още не мога да си представя да го оставям и да ходиме сами, не знам кога идва този момент, в който се чувстваш ОК да го направиш това  newsm78)

# 72
ЧРД Кейси!!! Здраве и много щастие!

Ходенето в БГ е мислене, кой ще се обиди, че не си намерил време да се видите.
Последните два пъти ходих за по седмица или две и бях казала на всички, че освен с брат ми с никой друг няма да се виждам. Разбира се никой не се разсърди.
Искам да си ида и да стоя на вилата с майка и татко поне 2 седмици. Мама да ми готви, а аз да се превземам баирите и да бера билки. В София не ми се стои въобще, но ще трябва да си видя дружките. Станаха 2 години от както не съм си ходила.

Тандурка много е удобна тази кутия за храна. Дъщеря ми не е сандвичите, ама въобще. Ако може салата и стейк ще яде всеки ден. Обича някои супи и държи да си носи топла храна в у-ще. Купила съм и термос за супа . Обикновено когато готвя за вечеря предвиждам и нейния лънч за следващия ден. Така ми е много лесно.

# 73
[. А като ходим на почивка сме си само тримата и на избрано от нас място. (Все още не мога да си представя да го оставям и да ходиме сами, не знам кога идва този момент, в който се чувстваш ОК да го направиш това  newsm78)
Може и да не дойде точно той ,а един друг наречен " тотално,абсолютно и повсеместно каталясване" когато знаеш че ако не сториш това нещо голямо и важно ще се срине..после ти харесва и повтаряш Laughing има доста условия около де,не е просто работа,но си заслужава,аз сега съм загледала така едни бахами "за големи само".Зависи и от децата,нашите само им дай да не си спят у дома и да има разнообразние и са на 15 небе..

# 74
Анет, къде си намираш кандидати за денонощно гледане на децата? Да не си открила Хотела  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт