104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 093
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
  • У дома
Деси, честито на детето!!! Само успехи желая!

Аз имам една хубава новина, нали е късметлийска темата. Моят син си получи американския паспорт днес след дълго ходене по мъките. И тъй като БГ отказва да признае решението на американски съд, че синът ми беше осиновен от БГ гражданин тук и му отказа гражданство, синът ми май ще си остане само с амер. документи.
Сега остава и аз да се наканя да си пусна апликейшъна, че съм единствената не гражданка. Много пък ги вдигнаха тези такси, уф.

# 181
Аз имам една хубава новина, нали е късметлийска темата. Моят син си получи американския паспорт днес след дълго ходене по мъките. И тъй като БГ отказва да признае решението на американски съд, че синът ми беше осиновен от БГ гражданин тук и му отказа гражданство, синът ми май ще си остане само с амер. документи.
Сега остава и аз да се наканя да си пусна апликейшъна, че съм единствената не гражданка. Много пък ги вдигнаха тези такси, уф.

Честито на детето! И мен високата такса ме притеснява, но нямам избор. Или ситизен или ходене до България следващото лято да подновявам българския, което пък не ми е в плановете.

# 182
Десивл, звучи много добре. Не отива на съвсем ново място (за държавата говоря, не за града конкретно) така да се каже и няма да й е непознато и чуждо. Дано да е ползотворен престоя там. Браво на нея за инициативата и амбицията.  Peace

Atalanta, честито ви гражданче на Америка.   bouquet
Колко е станала таксата?  newsm78 Не е ли към $500? Толкова беше преди година и малко.

# 183
Колко е станала таксата?  newsm78 Не е ли към $500? Толкова беше преди година и малко.

Към $700 беше преди няколко месеца. В сравнение с таксата за ЗК направо си е без пари  Rolling Eyes .

# 184
  • Boston, MA
Няма да ви се оплаквам, само да се завъртя и покажа новия аватар, заснет от Агент. Фръц.  Laughing

# 185
Страхотни сте, Бубка! И ти, и Моркокчето и  агент- фотографа Simple Smile   bouquet...

# 186

Към $700 беше преди няколко месеца. В сравнение с таксата за ЗК направо си е без пари  Rolling Eyes .

Еее, ние и тия такси сме ги платили, за да стигнем до 675 за гражданство.  Mr. Green

# 187
Бубка, страхотни са аватара и подписа ти.  Hug Агентката да каже къде да видим голям размер на аватара.  Flutter

# 188
Пу.пу за аватара, подписа и фотографа.

Аз днес разхождах по стечение на обстоятелствата кукла-бебе в детската голяма количка на дъщеря ми.Една жена си помисли,че е истинско бебе,няколко човека ме изгледаха странно и като за капак ,трябваше да се прибера сама без таткото и детето до вкъщи и едни хора направо ме помислиха за тотално луда с това бебе.

Искам и аз да си сложа аватар,ама няма кой да ми изреже снимката... да ме видите колко съм сладка Mr. Green

# 189
Сега се загледах в таската за гражданство по-подробно и ми изникна чуденка. Защо трябва пак да плащам biometrics fee, ако за зелената карта вече ми взеха biometrics?!

# 190
Сега се загледах в таската за гражданство по-подробно и ми изникна чуденка. Защо трябва пак да плащам biometrics fee, ако за зелената карта вече ми взеха biometrics?!
За да съберат още малко парички hahaha Не само плащаш такса, ами и първата стъпка е дата за снемамане на биометрични данни (т.е. топиш си пръстите в мастило), едва след това (няколко седмици по-късно) ти определят дата за интервю и финаллът е след още няколко седмици-клета. При Рая цялата процедура беше около 4 месеца

# 191
Бубс, супер е аватара. Агентката бързо напредва в занаята.

Аталанта, браво на детето, сега и ти.
Аз скоро няма да стана гражданка, с това местене всяка година.

офиJoy

# 192
  • У дома
Бубка, чудесен аватар!

Бенс, а дано, че само се каня. Те таксите няма да намалеят, ами дано не тръгнат пак да ги вдигат.

# 193
Бубка, чудесен аватар!

Бенс, а дано, че само се каня. Те таксите няма да намалеят, ами дано не тръгнат пак да ги вдигат.

Говореше се, че скоро ще ги вдигат ( над $1000) така че май по-добре да побързаш  Peace

Бубка много хубав аватар, браво на моделката и на фотографа  Wink .

# 194
Ах, Бубка много сте хубави   bouquet сладки морковчета  Wink

Общи условия

Активация на акаунт