104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 429
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Момичета помагаите спешно....онзи ден варих едно пиле и като бърках се опръсках с вряла вода и в момента имам ярко червено петно колкото монета от 1 лев на дясната гърда....мажа с крем Здраве.Мястото изглежда като, че ще се обели....какво да слагам сега , а и след това , за да не остане белег?

Контратубекс има ли кой да ти прати от БГ? Тукашни не съм ползвала..

# 166
Tandoori точно Контратубекс имам сега, тъй като си го донесох от Бг зарди едни разрези от операция.Но незнам кога да го мажа.В момента местото е ярко червено и ми изглежда като , че ли ще се обели.Мажа крем Здраве и незнам дали да изчакам да се обели и тогава Контратубекса или още от сега да го слагам, а да спра Здравето....уфффф много неприятна работа, а и аз съм предразположена към белези...,а е много грозно това петно така на деколтето...2 дни само за това мисля... Cry

# 167
Бих предложила алое и масло от чаено дърво ( смесено с бадемово масло)  Peace

# 168
# 169
  • Boston, MA
Медерма, да. Аз не знам колко е монета от 1 лв, срам. Дано бързо ти мине и не боли.

# 170
  • WA, USA
Също можеш да опиташ мехлем от невен и мас, но не знам дали има тук в някой от Health Stores.
Медермата помага, слагала съм детското кремче на синът ми като си сцепи носът, почти няма беле сега, а неговото беше много дълбоко.

# 171
mickey_82, алое. Прясно. В хранителните магазини го продават обикновено. Купи едно листо, обели го и слагай от вътрешността. Листото може да запазиш в хладилник.
Аз миналата година имах голям проблем май месец с краката (алергия + изгорено) и за 2 дни с налагане с алое се оправих напълно. Дори не ми остана белег.

Много влажно и топло при нас. Бях навън, но то не се издържа. Ям студена диня сега.

# 172
Благодаря ви много на всички за съветите,сега ще отида до Walgreens да питам за нещо...ще питам и за Медерма, но ще взема и алое ....че съм много склонна към белези и не ми се иска от бездействие да ми остане такъв...  bouquet

Между другото монета от 1 лев е колкото от 1 евро или 25 цента, горе долу... Sunglasses

Кубит май като ще ходя за алое и аз ще взема една диня... Joy

# 173
Много влажно и топло при нас. Бях навън, но то не се издържа. Ям студена диня сега.

Ох-ох не думай...ние караме 18-ти ден подред, в който температурите не са падали под 100 градуса..през нощта падат до 98...голям келепир  Joy . Тук дините свършиха още в края на май, народа ги изяде  hahaha

# 174
и аз да изокам, при нас е студ: 19Ц (с фаренхайт не се познаваме добре още), тъкмо се бях запалила да ходим на плаж , пък то за червено вино и одеяло Sad

# 175
Клер, от час и половина седя и чеквам шампоани, сапуни и прочие в оня твоя сайт. Писна ми направо...  Confused Ако се водя по тях, трябва да поръчвам всичко от различни места.  Tired
Мрънкам си...  Mr. Green Ще си поръчам пак старите, с рейтинг 1-2-3 са, ама не'ам повече нерви.

За температурите - студено / топло - съчувствам на всички недоволни.
Бях с един разголен потник днес и уж се мазах преди да изляза, но пак съм изгоряла на текезесарски тен.  Rolling Eyes Боли ме по раменете и врата.

# 176
Кюбит аз бях пуснала шампоан и балсам с фактор 0 от един и същи сайт, аз лично съм много доволна
http://www.poofscloset.com/servlet/the-136/poofy-organics-dynami … -detangler/Detail
http://www.poofscloset.com/servlet/the-89/Poofy-Organics-Natural … -Unscented/Detail

има и сапун там, него не съм пробвала, но предполагам, че е хубав  Peace

# 177
dessivl, браво на момичето ти.  Peace В кой град ще е в .де?
Хлапето ще е бъде в Тюбинген. Вече съм задала бойната задача на майка ми да провери, кой от бившите и колеги е наоколо. Иначе хлапето беше на два пъти в Германия за по три месеца (при колеги на майка ми),.последният път точно по големите наводнения в Дрезден. С немския няма проблеми-седем години в БГ беше в частно немско училище, а и тука продължи- в HS взе най-високо ниво (немски език и беше и за изпитите за IB), в Denver University, немския и е мейжър

# 178
Момичета, имам въпрос.

Къде купувате качествени и не скъпи линенс? Имам да сменявам две спални и две бани. Нещо в последно време не случвам на качество.

# 179
Съвсем й изпуснах края на темата - не успявам ни да чета, ни да пиша...  Sad

Ванхорн, не знам какво точно ти трябва като линенс. Аз си купувам чаршафите в Маршалс (имам страхотни находки за без пари), а хавлиите откъдето дойде. Последната ми покупка беше от Таргет - Thomas O'Brien Vintage, големи хавлии за баня, много съм доволна от качеството. Май бяха по 7-8 пари парчето, не си спомням точно.

Сега като "поразлистих" назад темата виждам, че има новини всякакви.
Бубка, да ти е жив и здрав Морко, голям юнак ще бъде! Деси, честито гражданство на щерката!

Залитанията по въпросите за тегло, диети и прочие просто ги подминавам с гордо вдигната глава. Аз съм жена, която си тежи на мястото. Много си тежи.

Общи условия

Активация на акаунт