104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 079
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
Просто за Европа трябват презокеански полети, които оскъпяват нещата,но .....не съм се отказала и са ми в листа на желанията и си чакат реда....за сега ще почна с тези по-наблизо....абе важното е, че ще е почивка и плаж, много плаж.... Hug

Мики, като росна-прясна от евро ваканция трябва да кажа, че полетите са най-малкият харч особено сега, когато заради рецесията цените се срутиха и ако сте гъвкави с отпуските си може да намерите чудни цени на полетите. Но като видиш мизерните плажчета на италианската ривиера много бързо се сещаш за алл инкл мекс/карибиън ризорт  Mr. Green
Бенсъне, за къде мечтаеш, мила  Hug

За козметичните процедури питах, защото тук (Бг) педикюр читав веднъж не ми направиха, а там бразилиънът не ми харесва...етц. Но Зора като каза за прическите се сетих че се бях вманиачила по един фризьор преди години и ходех по 1/тримесечие (Бг), за да мога да спестя за следващото посещение, та предполагам, че може и тъй и инак...

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 05:43 от Agent Provocateur

# 241
Agent, в България не съм била с години на фризьор и козметик. Само на масажи чат-пат, по-евтини бяха, но само в сравнение с цените в Германия и не бях кой знае колко доволна. Тук качество/цена е най-добро. Отчитам факта, че в нашия квартал и определени райони в Манхатън има козметични/спа/фризьорски салони буквално по 2 на блок и може би заради конкуренцията цените и сървиса са срахотни. Маникюр и педикюр на масажен стол + 5-10 мин масаж на гърба варира от $15 до $23. Свястно подстригване + сушене е от $25 до към $50. Спа и масажите зависи, но за обикновен масаж 30 мин на цялото тяло цените са около $30 почти навсякъде.

# 242
mickey_82 , то само мания, не зна4и, 4е ходя все на европейски ваканции, ех ме4тииии Joy

Агент4е, навсякъде ми се ходи, гледам травъл шоута и пъшкам Mr. Green, ако вси4ко е наред планираме Септември да отидем до Англия.

Така е за цените, ние бяхме намерили билети за Лондон от Хюстън за $475(или нещо такова), с вкл. такси, но докато се навием и мъжа ми пита за отпуската, ги увели4иха. Особено от изто4ното крайбрежие сигурно има страхотни оферти сега.
---
За процедурите нямам на представа как е в Бг, последно(2002) съм се подстригвала там за 7 лева, при известен плевенски коафьор Joy, тук при Едуард Ножицата от Бостън плащах $75, в Тексас още не съм се доверила на никой и се подстригвам сама.
---
Да ви кажа как ЕйДж у4и буквите: Аз му казвам: дабъл Ю, той ентусиазирано повтаря: Дабъл Ес Heart Eyes

# 243
Да ви кажа как ЕйДж у4и буквите: Аз му казвам: дабъл Ю, той ентусиазирано повтаря: Дабъл Ес Heart Eyes

Сладък, сладък.  Heart Eyes С глас се смея.  Laughing

Бенс, а пък аз искам ти да ме подстрижеш.  Flutter
За последно се подстригах декември миналата година (много скъп салон, ала-бала, още ме е яд) и от тогава не мога да се реша отново. Косата ми кара на маски и молитва.  Blush

# 244
Даааа, това съм аз, но не защото да не видя от Бубка си сложих този аватар, а просто някои хора не ми вярваха, но им скрих шапката  Shocked bowuu дааам.
Като гледам Бубка е доста по- мъничка от мен и колко по- напред от мен  ooooh!. Малеее хора, какво е това слонче дето нося не знам. Чак се питам дали не карах "цветна" бременност един месец  Laughing....

Бенс голям сладур ЕйДж  Laughing

И за мен тук и цената и качеството са по- добри на разкрасителните процедури. Е, стига да не идеш в Беладжио или Фоур Сизън.

# 245
Аз хич не обичам спа и козметици .Не ми  е приятно да ме пипат чужди ръце,много съм шашава .А и също така не обичам много масажите,само на краката  но половинката върши чудесна работа  Heart Eyes
И аз като бенс сама се боря с косата си ,не мога да ходя на фризьор и това си е но съм намислила нова фризура и трябва да търся някой квалитетен Rolling Eyes .
бенс ...я си стойте тук ,къде сте се юрнали по Европата.Те хората от там тука искат ние обратното и така,май с всичко е така...нали знаеш на съседа ливадата по зелена ти се вижда.Но пък при теб ако е по другата причина  те разбирам напълно.

Ванхорн...я какво хубаво закръглено коремче  Simple Smile вярно си напред с материала но то нали е така с 2ро така че не се чуди

# 246
Вики не издържах и я смених....от снимката ще да е  Joy

# 247
Аааа така вече те виждам по-добре и си изглеждаш  21 седмица иначе като снимката е по-близък план  заблуждава  Wink

# 248
 Joy Joy Joy дааааа успокои ме

# 249
Аз като още без работа, да сложа пипер и на това ядене:

Ама, Агент, то никой не ходи в Европа заради плажовете.  Ходи се заради музеите, катедралите,  Colette в Пари и  Harrods в Лондон Simple Smile   (казано от човек, който избягва всички плажове, където и да са)

Иначе като току-що върнал се от там, да, малко са overrated и не чак толкова евтини дори сега ваканции в Европа. Да не говорим, че след като си свикнал на Американските пространства, всички бани в хотелите ти изглеждат малки.

Като чета Кюбит, имам чувството, че има 2 съвсем различни Манхатъна.

# 250
Като чета Кюбит, имам чувството, че има 2 съвсем различни Манхатъна.

...в нашия квартал и определени райони в Манхатън

Повече от 2 са Манхатъните, Пикси.
В Харлем има и по-евтини салони с прилично обслужване, препоръчани са от приятелка, която живее там. Ако някой се интересува, мога да искам адреси.  Wink

# 251
Едно време давах мило и драго да стигна всяко лято до вода-плаж-море. Преди 2-3 седмици едвам се навих за Корпус Кристи, май това е от кг в плюс, но дай ми сега музеи, мога да седя в тях с 4асове. Не съм била в НЙ, но много ми липсват Бостънските  и Норт Енд-а.

Пикси, Нарродс е отбелязан за задължително посещение в списъка ми с аттракшънс Simple Smile

Кюбит, с удоволствие бих те подстригала Hug  . Имам един безплатен билет,  току виж съм го използвала за НЙ.

Ванхорн, полу-американско бебе е, за това е толкова голям Heart Eyes

Вики, ние само на ваканция, поне за сега. Мъжа ми много иска в Скандинавия да поживеем, даже проу4ваше дали не може да вземе датско гражданство заради пра-пра дядо си Joy Ина4е не е свързано с нашата ситуация, тя се премести в Кентъки.
Ти заинтригува с новата фризура Flutter

Клерет4е, изпуснах половината на SYTYCD, знаеш ли къде мога да го гледам? Ютуб? Мерси.

# 252
Бенси, нямам никаква представа за шоуто. До момента съм успяла да изгледам 1 епизод от кастингите-изпуснах го целия сезон, в много неудобно време е. Мацките теглят от торенти, със сигурност ще можеш да го намериш някъде, но ще трябва да се тегли. Дали пък го няма на сайта на телевизията  newsm78 ? А относно прическите  Flutter и аз съм на опашката от желаещи- заменям торта за фризура  Joy .

Ванхорн и ти голям юнак отглеждаш  Heart Eyes .

Относно прецедури и прочие- аз не ходя наред и не знам подробности как стоят нещата по принцип. Винаги разпитвам и си намирам човек, после ходя само при него ( ако съм доволна) и експерименти с други места и хора не си правя. Имам си любимици и тук и в Бг и съм им вярна.

# 253
Маникюр и педикюр на масажен стол + 5-10 мин масаж на гърба варира от $15 до $23. Свястно подстригване + сушене е от $25 до към $50. Спа и масажите зависи, но за обикновен масаж 30 мин на цялото тяло цените са около $30 почти навсякъде.

Леле какви са тия цени.  Crazy Май ще правим спа туризъм в НЙ.  Laughing

И аз не знам от годинките ли е, ама нещо напоследък хич не издържам да се пека на слънце. Виж на свечеряване или даже през нощта на плажа ми е любимото място. (В това отношение плажовете на Барселона ми биха всички очаквания).

# 254
бенс ето нагледно   Simple Smile
 прическата която искам  и моята коса

[img [/img]

.. или поне нещо подобно  но как да съм сигурна че ще покажа и това точно ще се получи,имам една позната фризьорка но и при нея не съм ходила и не знам дали ще докара точно това....бенс на теб и аз бих се доверила  ...брех каква клиантела разви само  Laughing

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 22:09 от victoria

Общи условия

Активация на акаунт