104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 370
  • 308
  •   1
Отговори
# 285
Оф, сигурно досадих, извинете Embarassed

Сакън, не се извинявай, БенсGrinning На мен ми е толкова интересно.  Peace
Ей това за оглеждането на фризьорите не съм го правила никога. Обикновено ходя с приятелка, но нямам толкова тук, че да пробвам различни салони. Обикновено ходя сама и тествам един път. До сега не съм повторила салон. Аз и за това чакам да си изразходиш билета до НЙ и да ме подстрижеш.  Flutter  Hug

Миз, честит ти празник!   bouquet Да ти е здраво, усмихнато, амбициозно и успешно момичето!  Hug

# 286
Миз много здраве и щастие на твоето момиче. Много радост и гордост да ти носи.

# 287
Бенс...мерси че сподели  уебсайтовете,ще ги прегледам.Не СМЕ(обърках с на мъжа ми )  ами е СЕ (Continuing Education) ЦЪК  ,нещо като курсове -може или писмено или чрез интернет но трябва да си вземеш 5те часа и да си платиш за тях когато си подновяваш лайсенса  Rolling Eyes ,аз във Пенсилвания преди не съм плащала това но тук е така ,явно е до щат.
Да така е ,може да се влезне в крак -аз винаги съм била на приливи и отливи! И аз обработвам всички в къщи и някои познати и от семейството ,не съм  си загубила тренинга поне за това  ...слава богу. Само ако можех мене си да подстрижа без да ми окапят ръцете...
Аз сега нали съм с фотографията ,това ми е страстта и един ден може и да се захвана с будоарни снимки и тогава може да ми влезне в употреба лайсенса така че ще поддържам. Wink

Vanhorne ๏̯͡๏) ...Фигаро-та...разби ме  Joy Joy

Хора гледах Taken  няма такъв филм просто,изправи ми се косата...сигурна съм че реалността е такава  и е толкова болезнено да се види...

# 288
гледах Taken  няма такъв филм просто,изправи ми се косата...сигурна съм че реалността е такава  и е толкова болезнено да се види...

И на мен ми хареса!

Да не се обиди някой сега. Гледах новия Хари Потър и беше много зле...

# 289
Хора гледах Taken  няма такъв филм просто,изправи ми се косата...сигурна съм че реалността е такава  и е толкова болезнено да се види...

Аз също го харесах много и накарах дъщеря ми да го гледа.

# 290
Да не се обиди някой сега. Гледах новия Хари Потър и беше много зле...

Welcome to the club както се казва. Чете ли ми ревюто за филма? Аз бях просто не можах да повярвам какво са направили от книгата. Отидохме още на 15-ти първата прожекция на откриването да го гледаме и бях направо потресена.  Rolling Eyes

# 291
КТБ вие какви други tours правихте в Cancun?Аз съм замислила този до Чичен Итца, плуване с делфини и гмуркане...дано е забавно... newsm08

Аз съм ходила и в Tulum. То е още по-близо до Канкун от Чиченица.

Да ви кажа как ЕйДж у4и буквите: Аз му казвам: дабъл Ю, той ентусиазирано повтаря: Дабъл Ес Heart Eyes

Моят малкият пък му казва М, а на R казва Я, но той засега е ориентиран само в кирилицата.

# 292
Хей, още един фен на Хери Потър тука, книгите, не  филмите.  Книгата е огромна, и разбирам, че не могат да вместят всички детайли, които за мене я правят интересна във филма. Филмът донякъде беше като скеч. Но все пак филм и книга са много различни жанра и се опитвам да съм справедлива.  

Няколко сцени не разбирам как допринесоха и бяха пълна измислица. Защо трябваше да изгорят къщата на Уизли? Много хора харесват първия режисьор повече отколкото този.

# 293
  • Чикаго / София
Честита ти рожденничка миз!  bouquet

Да ти е здрава, щастлива, късметлийка и винаги с успехи да те радва! Hug

Бенс, продължавай, не се извинявай! Много ми е интересно да те чета!
А този сърф спрей какво прави? Извинете ме за тъпия въпрос, ама не съм запозната много с козметиката за коса! Embarassed Държи ти  прическата по определен начин ли?
На мен ми трябва нещо заздравяващо за косата,, да й придава блясък, че нещо изсушена и изтощена изглежда. Приемам идеи!
И още нещо, дайте идея за нещо с което да пръскам косите на децата, да се решат лесно. Балсам ми е сложно да използвам, че и плюс това миенето на коста си е изпитание и за мен и за тях на този етап, та си представям и балсам да отмивам! Crazy Нещо за след къпане, да не е им увреди косичките, и да е лесно за използване!

# 294
Миз, много съм заблеяна! Честита ти рожденичка! Да е здрава!

# 295
Миз, да ти е жива и здрава рожденичката   bouquet .

Хиър ужасна история с билета...не мога да повярвам, че са толкова безхаберни  ooooh! .

Ирка, за коса ползвам това, без отмиване, напълно безвредно, разплита супер http://www.poofscloset.com/servlet/the-136/poofy-organics-dynami … -detangler/Detail ( сигурно за 5-ти път го пускам, за което се извинявам  Blush )

# 296
А стига сте се извинявали де.  Grinning

Клер, поръчах си някои неща от тоя сайт.  Peace Чакам ги сега и после ще споделя мнение.  Flutter
Това, което ме дразни малко е, че на доста продукти няма посочен грамаж и снимките са им толкова зле, че не може да се прочете. Аз не обичам големи разфасовки - шампоан 1л ме докарва до лудост и 500мл са много, но се преглъща по-лесно.

# 297
irka, това работи и е специално за деца:
http://www.paulmitchell.com/Products/PaulMitchell/Kids/Pages/TamingSpray.aspx

Сърф спрея дава текс4ър, както когато си на морето и от солената вода ти стои на4упена косата, за небрежни при4ески.
Ще ти пиша пове4е за косата на ЛС по-късно днес.

КТВ,  Laughing падам от смях как децата как у4ат буквите.

Кюбит, внимавай какво си пожелаваш Laughing, шегувам се  Hug, отдавна планирам ходене до големия град, трябва само да видя кога е възможно мъжа ми да гледа ЕйДж.

Вики, сега разбрах,мерси, аз нямам такова нещо като СЕ, моят лайсънс е от Ню Хампшър и от там си го подновявам още, докато не заработя официално отново в салон, няма да го сменям.

Абе какъв Хари Потър, аз 4акам Ню Муун Joy

# 298
  • usa
благодаря ви за поздравите, момичета Hug! ние отбелязахме рд скромно - с купуването на нови телефони и почерпка в ресторант по избор на рожденичката. парти нямаше, защото всичките и приятелки с изключение на една са по широкия свят - неудобството на летния рожден ден  Confused. може би нататък, като се заесени.

# 299
Ирка, за лесно разресване на госпожици- на щанда с бебешките шампоани и пяна за баня в Таргет например, (но и навсякъде другаде), можеш да намериш детски "hair detangler", струва 3-5 пари...
Примерно такъв е без отмиване, става и на сухо, и на мокро:

Общи условия

Активация на акаунт