104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 089
  • 308
  •   1
Отговори
# 195

Бенс, а дано, че само се каня. Те таксите няма да намалеят, ами дано не тръгнат пак да ги вдигат.
Успокои ме , че не съм само аз  Laughing . От 2г и половина апликейшъна с всички документи стоят в един плик ...все се каня да отида да се снимам и да ги пусна  Laughing . Така , като не ми е притрябвал паспорт ( не че не ми трябва , и Бг паспорта ми изтече преди 2 г , но не съм тръгнала да ходя никъде ) Но е време да се пуска , преди отново да вдигнат таксите .
Хиър сигурно отпечатъците  ни се видоизменят с годините ...ох , шегувам се . За пари естествено  Crossing Arms

# 196
Поласкана съм! И от факта, че Бубето си е харесала снимката и от вашите комплименти...
Кюбит, на обичайното място...

Аз съм бек то БГ и се чудех онзи ден дали някой от вас има предпочитани козметични процедури, които си прави само тук или обратното  newsm78
Не става дума за цени, а за качество... дали е въпрос на процедура, или е до козметичката/маникюристката/фризьорката?

ПС за 3 год съм давала 4 пъти биометрични Wink имаме дълг да храним държавата, която ни гледа, мхммм!

# 197
  • Boston, MA
Благодаря на всички, много сте мили! Агентът да не скромничи, нейна е заслугата.

# 198
Kak borite лъжа у 4-6 годишните?СНощи ния се размина за малко са бъде удушена,побеснях ей (случвало ми се е макс 5 пъти за 5 години и 2 деца такъв бяс),днес е наказана,но нещо не ми ве струва че добре обясних защо не се лъже newsm78
*
Бубка,Дизел доби ли по-човеколюбиво проекто име?Чудна снимка!
*
Чилдрънс плейс имат монстър сейл,стефанаки е облечен за догодина (14 парацлки) за малко под 30 кинта.Ми доволен.
*
Гледах Милк,хубав филм,но не се чак втрещих,може би защото съм ги учила и дъвкала тези факти до безкрай (или съм отвикнала да гледам тв к също е опция)

# 199
Анет, по-важния въпрос е как борим ината и своенравието в 1.5 годишните! Mr. Green

Масажи и козметици ползвам в България, в УС ми се струва скъпо, а и не винаги качествено. В Бг си правя и фенси фризури, които в СанФран ще ми излязат 500 доларес сигурно.

# 200
Kak borite лъжа у 4-6 годишните?СНощи ния се размина за малко са бъде удушена,побеснях ей (случвало ми се е макс 5 пъти за 5 години и 2 деца такъв бяс),днес е наказана,но нещо не ми ве струва че добре обясних защо не се лъже newsm78

Обяснявам, че за мен е по-важно да знам истината ако е направил нещо, а което иска да излъже и сме се споразумели, че наказанието му ще бъде по-малко ако си признае сам( един вид смекчаващи вината обстоятелства Wink ). Ако ме излъже обаче, наказанието ще е по-голямо, защото ще е наказан и за това, че ме е излъгал освен за белята. При нас работи...
А иначе защо не се лъже, ами защото това обижда човека, кого лъжеш. Караш го да се постави на мястото на този, който е излъган, обясняваш как всички лъжи рано или късно се разбират и колко наранен ще е човека отсреща и така...
АКо се сетя друго ще ти пиша.  Peace

# 201
Тандури,при нас дори и за наказание не става дума,беше нещо съвсем елементарно за к нямаше 2ри пьт дума дори да стане.Опитах се да я накарам да реши какво би станало ако ми каже истината-ще се карам ли/бия/викам?-не..защо тогава?- ми..Дуднах за хърт филингс,за предадено доверие и пр.но хич не знам докъде стигна.Но много се ядосах!
*
Зора,не го борим-уважаваме го ,наричаме го "постоянство и упоритост" и го канализираме правилно Mr. Green

# 202
.... по-важния въпрос е как борим ината и своенравието в 1.5 годишните! Mr. Green

няма оправия Laughing

ЕйДж въобще не се плаши от нищо, казвам не, предупреждавам, заплашвам с тайм аут, повишавам тон ...гледа ме в о4ите, подхилква се и си прави то4но това, което е намислил.

# 203
Аз исках само да споделя, че използвах една от агенции листнати на първа страница за пътуване до стария свят (2 авиокомпании, защото имаше няколко страни, така че не знам дали там е проблемът).  Когато се обадих, ясно обясних, че пътувам с малко дете и поисках да ми дадат места, които аз предпочитам. Агенцията няколко пъти ме увери, че те не могат да направят това и че места се издават само от авиокомпанията преди полет. Обещаха да ми дадат вегетарианските опции, обаче.

Вегетариански опции нямаше отбелязани на нито един полет. До Франция нямахме проблем с местата, но от Германия насам сложиха мене и детето на различни, доста далечни редове.  Полетът беше пълен, и трябваше да викам мениджър да ни помогне за да сме една до друга. От Lufthansa ме увериха, че това е работа на агенцията и само агенцията.  Всичко е добре когато свърши добре, но се питам дали моят опит е изключение и дали други хора са се сблъсквали с това, ако са използвали тези агенции.

# 204
Пикси ,на мен ми се случи преди две години.Детето беше на единадесет месеца и ни бяха дали места  по средата,почти към края Laughing,наложи се един добросъвестен гражданин да се премести от предните редове за да можем да седнем заедно.Не стига ,че не ни бяха дали удобно място,ами и ни бяха тупнали точно по средата и това много ни затрудняваше тогавашните разходки по време на полета.Но и аз знам,че не агенциите определят местата, а самата авиокомпания го прави-опит от миналата година.

Разкажете как ви мина ваканцията Laughing

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 22:56 от ophie

# 205
  • САЩ
Пикси, на нас това ни се е случвало няколко пъти и когато сме купували билети чрез агенция и когато сами сме ги купували през интернет. Просто когато видя че сме сложени на различни места отивам на гишето на гейта и казвам че това е проблем понеже сме с дете и искам да ни разместят да сме един до друг. Не сме имали проблеми. Винаги са ни намествали. Еми аз нямам проблем някой ако иска да занимава детето няколко часа ама изглежда хората имат  Mr. Green

# 206
Пикси на мен ми звучи като авио-компанията да си е измила ръцете с агенцията. Неприятно наистина, но може хората от агенцията да са си свършили работата. А за вегетарианското меню- случвало се и при резервация директно с компанията да бъркат менюто...за съжаление гаранция няма.

# 207
Дори и когато сме купували билети директно от авиокомпанията и сме си избирали местата предварително, пак са ми казвали, че няма гаранция и в крайна сметка те определят местата на място. Даже веднъж на връщане през Аместердам станаха много подозрителни защо искам определени места, чак смешно ми стана.  Laughing

# 208
Да чукам на дърво проблеми с меню не сме имали досега. Контактувам си с агенциите за неща като менюта - вегетарианско, морско или детско, както и за местата. Казвам си на тях желанията и те се оправят. Аз конкретен номер място не изисквам, само си избирам коя част на самолета да бъде.
Миналото лято имахме проблем само с Австрийските авиолинии, които ни накараха да сменим местата си, защото не знам какво си объркване станало. За първи път ги ползвах, но вече не мисля да се лъжа. Беше такава суматоха не само на летището, но и в самия самолет, където имаше все още правостоящи докато самолета рулираше!!! Но поне храната не я бяха объркали.

# 209
Благодаря за бързите отговори!  Офи, беше само 1/2 ваканция за мама, но за детето цялото пътуване си беше голямо приключение.
Хмм, само веднъж преди това бях пътувала с дете на такива разстояние, и може би просто съм имала късмет тогава (но не си спомням да се е случвало и когато съм пътувала с възрастен).  Ами работата е, че човекът на гейта на Луфтанза каза, че полетът е пълен и че не може да ни смени местата там, че това се правело от агенцията  newsm78    Само след почти скандал дойде някаква мениджър.   Е, иначе най-вероятно наистина някой пътник би ме умолявал отчаяно да си сменим местата ако се беше намерил сам(а) до моята chatterbox.

Общи условия

Активация на акаунт