104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 089
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
Пътувам като на война след 9/11,не очаквам никой да ми помага и услужва,ни компания,ни агениця..с 2 деца сама съм летяла на 3места през 4-5 реда разпръснати,стигнахме,няма де да идат в затворен самолет.Неудобно,ядно,скъпо,груб народ-за това се подготвям тръгвайки и обикновено не съм разочарована повече от реалната картина.Този вид транспорт се изроди ужасно,ако стигнем до 10 часа от плана цели и здрави,съм благодарна,пък кой де седял,кой багаж се загубил,как ме прекачили 4 пъти нищо че съм си платила директен полет,кой се натровил с ядене(вече с топ не мож' ме накара да близна храна в самолет)-не мога да си късам нервите и по тая тема,нещо взе да ми се свършва резерва от такива и си подбирам битките..

# 211
Анет, харесва ми твоето upbeat отношение  Simple Smile   И аз не очаквам лични услуги от никого, но очаквам услуги когато съм платила $$$$$ за тях, а ако не си ги получа вдигам скандал. Понякога работи.  Когато имам енергия. Ех, енергия... 

# 212
Колкото пъти съм летяла презокеански, никога не съм имала проблеми с местата, каквото сме избрали при резервация, така са били и при полет. Ние никога не купуваме от агенция билети.
Но явно има доста проблеми, на един блог 4етох скоро препятствията на една жена(редовна по самолетите), та се 4уда дали до сега не е било изклю4ение при нас...дано не ни остави късмета Simple Smile
Знам от свеки, 4е агенцията, която използват за групите им оправя места и вси4ко, тя не се занимава с авиокомпаниите. То само това остана на 100 4овека да угоди.

# 213
Агенцията няколко пъти ме увери, че те не могат да направят това и че места се издават само от авиокомпанията преди полет. Обещаха да ми дадат вегетарианските опции, обаче.

Мда, не са те излъгали хората... това, което аз правя, за да съм сигурна, че нещата, които могам да контролирам са наред е да ида на сайта на съответната компания (най-често ВА) и да си избера манджата и/или чекирам и печатам бордна карта доста преди пътуващите да почнат да искат конкретни места. Не дава 100% гаранция, че ще е безпроблемно, защото все пак има човешки фактор накрая  Grinning Но и когато ме е мързяло да го направя съм молила за съдействие - стюардеса размести 4 човека за да може мъжът ми да пътува до нас бебето на реда с басинетите или преди седмица ми промениха яденето 2 ч преди полет, въпреки че срокът е 24 ч мин.

Анет, не е ли най-готиното  да получиш любезност и професионализъм, когато си тръгнал с най-тъмни предчуствия (не, че не се изненадвам винаги Wink )

.... по-важния въпрос е как борим ината и своенравието в 1.5 годишните! Mr. Green

няма оправия Laughing

ЕйДж въобще не се плаши от нищо, казвам не, предупреждавам, заплашвам с тайм аут, повишавам тон ...гледа ме в о4ите, подхилква се и си прави то4но това, което е намислил.

Ами ЕйДж е Теленце, бре мамо! Бори се само с либофф, щото иначе мойто говедце почва да ми прави напук! От днес официално налагаме другите деца с играчките отнети от същите тези деца (аз по принцип съм за ненамеса на тази възраст, но пък имитират много и се опитвам да давампример. Абе детската градина ги оправя!

# 214
Не винаги е вярно, че агенции не издават места. Пътувала съм всякак, и с агенции, и без. Пътувам поне веднъж на година през океана, но вярно, че последните 4 години пътувам повече сама, та може би не съм се сблъсквала с този проблем. Мисля, че е до агенцията. Едва ли ще я използвам повече. Както и да е. Not a biggy.  Исках само да ви кажа да имате едно наум ако пътувате с малки деца.

# 215
Не винаги е вярно, че агенции не издават места. Пътувала съм всякак, и с агенции, и без. Пътувам поне веднъж на година през океана, но вярно, че последните 4 години пътувам повече сама, та може би не съм се сблъсквала с този проблем. Мисля, че е до агенцията. Едва ли ще я използвам повече. Както и да е. Not a biggy.  Исках само да ви кажа да имате едно наум ако пътувате с малки деца.

Аз пък не мога да разбера как могат да ви правят проблем, че искате децата ви да са до вас... И кой въобще позволява децата да седят сами до непознати...  newsm78  Но сте прави, летенето се изроди последните години. С нетърпение чакам да забогатея, за да летя до България бизнес класа.

# 216
Hear,миналата година по чиста случайност(след пекарани няколко часа в самолета +отменен за следващия ден полет) ни дадоха билети за бизнес класа.На излизане от самолета една жена,с която пътувахме заедно във въпросната бизнес класа ме попита"Вие ли сте майката на това дете?"-идеше ми да и кажа ,че съм таткото,ама айде да не ставам груба Mr. Green реших да и отговоря по човешки....Та казвам ти го това да си смениш мечтата,защото дори и в бизнес класа има ужасни хора-в случая моето дете,което успя да ги подлуди всичките...... Mr. Green

# 217
  • Чикаго / София
Вече няколко пъти аз и мои познати ползват услугите на една от написаните на 1ва стр. агенции - Смарт Травел. Нямали сме проблем досега с тях. Последния път даже е от днес. Децата в момента летят за Бг с чичо си. Всичко мина добре на летището, седят тримата заедно, а аз пред компа да следя полета! Wink За храната претенции нямам - винаги им слагам нещо за изпът, а и те не искат да ядът каквото и да е от самолетното меню - поне до сега така е било.

Бубка, супер аватар и подпис! Агент - поздравления!

Брех току що чух цикадиите!

Лека вечер на всички! Моята ще е дълга пред монитора следейки самолета! Crazy

# 218
Hear,миналата година по чиста случайност(след пекарани няколко часа в самолета +отменен за следващия ден полет) ни дадоха билети за бизнес класа.На излизане от самолета една жена,с която пътувахме заедно във въпросната бизнес класа ме попита"Вие ли сте майката на това дете?"-идеше ми да и кажа ,че съм таткото,ама айде да не ставам груба Mr. Green реших да и отговоря по човешки....Та казвам ти го това да си смениш мечтата,защото дори и в бизнес класа има ужасни хора-в случая моето дете,което успя да ги подлуди всичките...... Mr. Green

На мен децата не ми пречат, въобще в самолет никой не ми пречи, освен хората с огромен багаж, който си натъкмяват 5-10 минути, докато зад тях се вие опашка...

# 219
  • usa
На мен децата не ми пречат, въобще в самолет никой не ми пречи, освен хората с огромен багаж, който си натъкмяват 5-10 минути, докато зад тях се вие опашка...

на мен деца не ми пречат, но ми пречат тези, които заемат по две седалки, но са си купили само една и то точно тази до мен. пречат ми и наркоманите, които решават, че самолетът е идеално място да се надрусат и после да правят сцени и естествено са пак до мен. пречат ми и тези, които започват да си разказват скучната житийска история на висок глас така че дори да не са точно до мен, пак съм принудена да я слушам по време на поне 2/3 от полета... въобще ако един ден решат да възстановят пътническите презокеански параходи, самолетите на момента ще ме загубят като клиент.
а чухте ли за новата такса, която са въвели? някои авиокомпании ще прибират по 15(май беше...) допълнителни доларчета ако не се чек инваш онлайн, а на гишето им на летището... вече наистина остана само за тоалетната да започнат да събират стотинки ooooh!.

бубка, прекрасно шкембенце  Hug. агенте, ако един ден случайно заимам пак бебе, ще те цаня да ми спретнеш една фотосесия Simple Smile, но не разчитай особено...

# 220
Агент аз козметик не ползвам често, само с освежаваща цел. Доволна съм от качеството тук, цената тц...малко е скъпичко. Рифилвам нокти всеки 2 седмици и педикюр един път месечно. Не е скъпо и съм много доволна. От години съм в един салон. Фризьорката ми е американка с невероятни ръце. Моя позната ме препоръча и наистина не бих я сменила за нищо. Винаги я типвам сериозно, защото не е скъпчийка и нито веднъж не пожела да й платя за дъщеря ми.
=================
Аз имах подобен проблем с французите- чекираха ни на различни места с детето. С другите не ми се е случвало. Защо си мисля, че местата се определят при чекирането и не зависят от агенцията newsm78. Те могат да ги заявят, но после може да го сменят от авиокомпанията при чекирането.
=================
С нетърпение чакам да забогатея, за да летя до България бизнес класа.

Laughing Ех, и аз....

# 221
Хора купих си 2 рокли ...и двете от еднаква материя...не я знам каква е но много тъничка и ми се лепят по краката  в смисъл наелектризират се.С какво да ги напръскам или изпера за да не се лепят? Идея?

Бубка хубаво автарче  Simple Smile ,браво агент.

# 222
Вики, има спрейове за това, най-4есто са на реда с прахове, белини и т.н.

Единствено мразя като летя, когато пред мен си реклайнвът седалката. Аз съм 175 и  винаги се опират в краката ми, не мога да мръдна с 4асове. Изкарваха ме из нерви, на доместик полети, докато ЕйДж минаваше за лап-4айлд като го правеха,  гърба на седалката беше на 5 милиметра от лицето на детето.

Хиър, и това ме дразни. Какво толкова се гласят и оправят с тия дисаги. Аз летя с дете, имам 1/4 от техния багаж и винаги съм готова преди тях.

миз, на нас банката ни беше удържала по 25 долара на месец, защото ни изпращали пейпър стейтмънт, били ни изпратили писмо, но ние тогава се местихме  и явно се е загубило при смяната на адресите. Сигурно искат да плащат на по-малко служители и за това правят така.

Агент4е, верно е тИле детето, съвсем бях забравила  Mr. Green .

# 223
Във връзка с дискусията за агенции и пътувания, получих това на мейла си, може за някой да е от полза

Цитат
Internet Tours SUMMER SAVER
BOOK by August 12th!
Departure from USA to Bulgaria between August 17 and October 25, 2009
AUG 17 - OCT 25

Boston$410
New York$410
Washington$430
Philadelphia$415
Charlotte$490
Miami$555
Detroit$525
Chicago$505
Houston$555
Denver$595
Portland$590
Seattle$655
San Francisco$615
Los Angeles$615

# 224
От хилядите си разправии с агенции и авиокомпании, мога да кажа, че 1. агенциите могат да букват места. 2. авиокомпаниите също и 3. не чакайте на гейта да ви оправят местата, защото на презокеански полети тогава е твърде късно.
Моето решение е да искам агенцията да ми резерзира места, разпитвам ги къде са, как са разположени и т.н. и искам писмено потвърждение, че са букнати. След което се обаждам на Луфтханза, говоря си с представител и се уверявам, че местата са с това разположение и са точно онези, които искам. Между другото Луфтханза представителите могат да ви букват места и да сменят резервирани други,  така че обикновено те са решението. Плюс, ако поискате, могат писмено да ви изпратят потвърждение на резервираните места на мейла.

Общи условия

Активация на акаунт