104 четирилистни детелини в САЩ ( късметлийска тема)

• 18 085
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм бек то БГ и се чудех онзи ден дали някой от вас има предпочитани козметични процедури, които си прави само тук или обратното  newsm78
Не става дума за цени, а за качество... дали е въпрос на процедура, или е до козметичката/маникюристката/фризьорката?

Аз в България съм винаги за много кратко и не ми остава време за такива неща. Този път успях да стоя там цели 3.5 дни и ходих на масаж само защото в хотела имаше спа център. Момичето беше много добро, по-добро от където ходя тука, но в цените нямаше голяма разлика. Нямаха избор на масла и не пуснаха музика, но всичко друго изглеждаше като тука.  Ако имах време и нужда, бих ходила смело на други процедури, но не на процедури, изискващи техника (като лазери, например), и то само защото нищо не знам за опциите там.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 16:55 от Pixie

# 226
  • Boston, MA
Де тоя късмет да сложат Дани на някоя друга седалка, ех, да видиш ти тогава.  Grinning Така ще се разпищи за мама. От друга страна, хич няма да ми е лошо аз да си чета книжка, друг да го бави.

Съгласна съм със Зора, и агенции, и авиокомпании букват места, също винаги е най-добре да се ходи рано на чек-ин, за да може да има повече избор (евентуално).

В България на козметик (за лице) бих ходила на супер хубаво място, иначе за кола маска, педикюр и сушоар мога да вляза във всеки квартален салон и съм доволна, включително и от цените. Мисля, че има някакви антицелулитни масажи (не че Агентът има нужда, ама идея), които тук са много скъпи. С лазер и подобни неща не бих се тествала, особено по разни студия, ходих миналата година в Пловдив на консултация с уж много добър пластичен хирург по дерматологични проблеми, ми те цените са като тук. Няма смисъл.

# 227
Момичета като сте заговорили за пътувания може ли някой да ми препоръча хубав хотел в Cancun, Мексико и някои проверен и използван сайт за пакетни почивки( полет+хотел)  пак за същото място.Явно няма да успеем това лято за Бг, но тъй като мъж ми има нужда от почивка си избрах Cancun.Звучи ми като забавно място с доста развлечения.Ще се радвам да чуя отзиви ако има ходили там....а и по-принцип кой сайтове използвате са подобни пакетни почивки... newsm78

# 228
На мен ми препоръчаха http://www.cancun.com/ , http://www.funjet.com/ , а проверявам и priceline.com .Кога сте намислили да ходите, ние планираме през декември?

# 229
Ами за сега сме решили някъде след 15 август, когато той е по-свободен...иначе и аз гледах сайта www.cancun.com и ми се стори приемлив.Мисля да проверя и www.hotwire.com, че много големи реклами по ТВто.
Проблема ми е само, че са толкова много хотелите и все хубаво изглеждат, че не мога да се спра на нищо.Чета и коментари в www.tripadvisor.com, но и там само хубави мнения за много хотели и избора е труден... Laughing
Абе ако всичко е наред и отидем август ще споделя .6те ти е по-лесно за декември.... Wink

# 230
Не мисля че декември е много подходящо време за Канкун. Денят е твърде кратък.
Най-добре е периода март-април - хем няма урагани, хем и денят вече е по-дълъг. За август трябва да си имаш едно наум за ураганите.
За хотел, ето този препоръчвам  - много съм доволна.
http://www.moonpalace.com/

# 231
мики82...bookit.com  ми е любим ,ние повечето почивки там буукваме.

бенс...мерси,аз там си мислех да се завъртя но все пак си помислих да попитам да не би да изпусна някой по-добър продукт. Simple Smile

# 232
Мами,може ли някоя от вас да ми каже какво болкоуспокойтелно давате на децата си.Нещо ,което не садържа аналгин. Кое е еквивалент на Панадола?

# 233
Мами,може ли някоя от вас да ми каже какво болкоуспокойтелно давате на децата си.Нещо ,което не садържа аналгин. Кое е еквивалент на Панадола?

Успокоително за какво? Tylenol  е еквивалента на Панадол, Motrin  е на Ибупрофен. И двете щом са за деца трябва да са детски, им значение дали са за под 2 или над 2 години, гледай хубаво опаковките и най-добре питай лекар или аптекар.

# 234
Аз давам тайленол,ако имат температура.За болкоуспокоително не знам ,по -добре питай доктор. Simple Smile

# 235
племеника ми е на гости. алерги4ен е към аналгин.В Бг му дават панадол.

# 236
mickey_82, преди по малко от месец бях(мe) в Мооn Palace Resort: http://www.palaceresorts.com/Resorts/MoonPalace/Index.asp
Вълшебно, невероятно място, което горещо препоръчвам! Само на 10 мин е от летището в Канкун.  Можеш да букнеш от самия им сайт, обикновено имат добри промоции.

# 237
племеника ми е на гости. алерги4ен е към аналгин.В Бг му дават панадол.

Спокойно. Няма да намерите аналгин тука OTC. Тайленол е асетаминофен (не знам какво е бг марково име), а за Ибупрофен Тандури е обяснила.  И двете се използват за болка. Има детски формулировки, но най-добре да се говори с лекар, разбира се.

Мексико за мене е все още но-но зона.

# 238
Мексико пък въобще не ми е на уиш лист, не 4е няма какво да се види и сигурно изпускам много, но ние живеем относително близо до границата, имаме огромни аоутлетс, които са пълни с богати мексиканци дошли на пазар, мексикански ресторант на всеки километър, направо все едно сме там Joy

Мен ме е обхванала крастата за Европа, направо прекалявам и скоро ще ми забранят да отварям дума по темата у дома.

викс, аз май от долар стора си бях купувала, нямам на представа кое е добро, дано си намерила ве4е.

# 239
КТB, МrsG мерси за сайта-разгледах го...много хубав resort наистина. Za sujalenie vsi4kite saitove, v koito proverih za nego ima paketi All Inclusive, a na men mi se iska samo polet i hotel.Иначе ако се прави през техния сайт излиза мнооого по-скъпо.Казвам го за информация ако някои реши да го прави някога... Peace

Victoria проверих bookit.com и наистина той е един от тези, които имат най-добри оферти като цени заедно с hotels.com и hotwire.com...

benson10 на мен също ми се иска да отида да посетя ако може всяка държава в Европа , но за съжаление излиза по-скъпо отколкото да отидем някъде тук по островите.Просто за Европа трябват презокеански полети, които оскъпяват нещата,но .....не съм се отказала и са ми в листа на желанията и си чакат реда....за сега ще почна с тези по-наблизо....абе важното е, че ще е почивка и плаж, много плаж.... Hug

Общи условия

Активация на акаунт