Отговори
# 165
  • София
malachika, съжалявам, мила, за неприятностите, и браво, че си удържала за кърмата!  Peace
Вигантола и аз давам с малко кърма, педиатърката изрично каза така. Пък колко поема, е вече друг въпрос...

# 166
Мalachika  миличка, през какви неприятности си преминала  Hug. Пожелавам ти много бързо да отмине болката и  да си кърмиш спокойно и безпроблемно малката бубичка. Браво за упоритостта ти, сигурна съм, че всичко ще се нареди.

Дендри мила така ме разсмя, чак сълзи ми потекоха, а малкия спеше в ръцете ми и от кикота ми се размърда  Joy Голяма случка и на мъжа ми прочетох поста ти, че то не може да се преразкаже  Laughing имаш дар слово, така поетично си го описала  Hands Clap

Вигантола и на мен ми каза педиатърката по 2 капки сутрин на гладно, ама сега се зачудих дали да не ги намаля на 1 една капка, не че събира от слънцето де - пиленцето ми не обича разходките, за разлика от другите бебчета той навън става нервен и раздразнителен и ревлив. Ама въпреки това го мъчим почти всяка вечер и го извеждаме и досега май 1-2 пъти сме се прибирали без да реве  Rolling Eyes

# 167
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,GLUM!МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 168
Ха още едно ракообразно

Пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре! Честит рожден ден GLUM!

Аз искам да помоля за актуални снимки на бебоците. Сега вече имаме кокорчовци с усмивки и искам да сложа снимките в едни сладки рамки, но на някой личицата не се виждат. Така, че ако нямате нищо против нека събирането започне сега /моля слагайте и описание към снимките на латиница/ Продължаваме попълнението на папка "Снимки за фотоколаж" smile3525

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 06:34 от MINOLTICHKA

# 169
  • София/Варна
Честит рожден ден, Glum!

malachika, поздравления, че не си се поддала на шантажа. Лекарите какво казаха за изчистването на организма? Какво всъщност си пила?

Днес е понеделник, време за среща в Южния парк. Ще има ли някой да ми прави компания?

# 170
Добро утро!!!
Деси,аз съм на линия,ще се мотая около кафето и пейките.Нали остава 11 часа?
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГЛЪМ! smile3525 newsm59

# 171
  • София/Варна
Да, 11ч. Аз ще съм там малко по-рано може би, за да изморя малко баткото Simple Smile.

# 172
  • София
Добро утро!
Малачика, мила....желая ти бързо възстановяване и да забравиш за стреса и болката!
Честит Рожден Ден Глъм!Да си здрава и щастлива и до получаваш много радост от твоите прекрасни слънчица! Tada  ura  party023
Дендри и аз съм точно като теб за времето, даже вече го споделих!

# 173
Добро утро на всички майчета.Много пишете едвам ви изчитам  Crazy.Да ви питам аз някой знае ли какви документи са нужни за пътуване зад граница за бебето .налага ни се да заминем за Букурещ и четох в нета ама то много противоречиви работи пише  newsm78.Ще съм благодарна ако някой знае . Hug.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГЛЪМ!

# 174
Добро утро понеделнишки и от една наспала се мама!Рая направи пауза от 22,30 до 7,20 тази сутрин newsm44 Направо не повярвах на очите си, като видях колко е часа #Crazy Не, че, леглото ми не беше подгизнало, ама по-добре, отколкото като предишната нощ, през която въобще не ми даде да мигна и цяла нощ се дундуркахме Crazy Иначе, пак сме спекли яко, вече 3 ден, въпреки Дуфалака и разхлабващия чай от киви който й давам Sad
Дени, разсмяме ме с твоята история и се сетих, че и аз имах същото преживяване, само, че с каката!Добре, че стената ни е жълта, та не се наложи да боядисваме, а само я поизмихме ooooh!
Момичета, моята двумесечна щерка вчера успя сама да се изправи и да седне в количката smile3534 Направо ни събра очите на мен и на още 5 човека!Как го направи, не знам, но явно много бърза да порасне!
Малачика, мила, дано бързо се оправиш и да можеш скоро да си гушкаш бебчо и най-вече да се кърмите Hug
Glum, newsm51 newsm59 newsm38 Желая ти всичко най, най!!!!
Сиска, на мен Драганов ми каза същото за крачетата на Алекс!Тя стъпва навътре и непрекъснато се спъва.Когато заведох Рая на преглед и Алекс беше с мен.Той поиска да я прегледа, защото й видя обелените отпред маратонки.Каза ми, че не трябва да спи по корем, задължително да й сложа удобна възгланица, да не й разрешавам да си седи върху краката, което тя прави много често и най-вече, да я карам да седи по турски, за да се оправят.
Вигантол и аз давам по 2 капки на ден. И на Алекс така й давах, по съвет на педито.
Приятно прекарване на мамите в Южния парк Peace
Аз отивам да поръчам торта, че каката утре става на цели 4 години! newsm68
Хубав ден!

# 175
Здравейте и от нас момичета.Беше много хубаво на Еленския балкан,но ние бяхме на Донковци.Малкият Ради спинка много,а папка малко,но това сигурно е от чистия въздух.Да се похвалим..продължаваме да заспиваме към 21-21.30 и ставаме сутрин в 6-6.30 да папкаме.Голям кеф е този режим.Ама и той си ми е много послушничък де.Wink
Честит Рожден ден на Глъм.Много здраве,щастие и късмет в живота.

# 176
  • о`майна лунна нощ е
И днес имаме рожденик в темата!
Честито Глъм   bouquet Много усмивки, добро настроение и щастие ти желаем!

# 177
  • София/Варна
genobori, трябва ти задграничен паспорт за бебето. Ако пътува само с теб, без баща си, има нужда и от нотариално заверено разрешение за напускане на страната, подписано от него. Това последното не съм много сигурна, че не си спомням много ясно дали ни проверяваха, когато ходих сама с баткото до Израел.

# 178
  • о`майна лунна нощ е
genobori, трябва ти задграничен паспорт за бебето. Ако пътува само с теб, без баща си, има нужда и от нотариално заверено разрешение за напускане на страната, подписано от него. Това последното не съм много сигурна, че не си спомням много ясно дали ни проверяваха, когато ходих сама с баткото до Израел.
Peace
В допълнение само ще кажа, че е добре да носиш/носите с вас и копие от акта за раждане на детето. По принцип не се изисква, но е хубаво да разполагате с него.

# 179
Добро утро и от нас   Hug
Честит рожден ден Glum с пожелание за много здраве,щастие,късмет и да си най-обичаната мама и съпруга!  newsm51 bdbaloni

ПОжелавам на всички лек ден изпълнен с много емоции и детски усмивки 

Общи условия

Активация на акаунт