Отговори
# 180
  • Русе
malachika, бързо възстановяване  Hug
Глъм, честит рожден ден! Много щастлива и обичана!  newsm67

geribg , браво на твоята принцеса! И моя големият утре има РД, но става на 6  Heart Eyes

И да почерпя за третия ни месец   party023 beer

Качих актуална снимка в албума за фотоколажа.

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:10 от eli_dechkin

# 181
Честит Рожден Ден, Glum

Много щастливи дни с двете ти хубавици и надмощие в борбата с Локалния Инхибитор (дано не се налага все пак  Mr. Green)

Аз онзи ден все пак се изцедих - към обяд с голям зор за около час събрах от двете към 70 мл. Останалото до 180 мл. надоих за нула време от напращялата ми лява цомба в 3 през нощта, след като бебун се задоволи отново само едната. А имаше и още за цедене, така че явно нощта е времето за тази дейност, ако се налага.

Тази нощ обаче го поразбудих да си дояде, щото с помпата си е кофти, дори и на зърната ми се отразява по-зле и от най-зверския засмук на малкия.

А Вигантол и аз давам засега по 2 капки по препоръка на педиатърката и защото не го  извеждам много, занапред обаче смятам да зачестя разходките и намаля капките на 1, а после и да ги спра може би.
Иначе педиатърката се обоснова, че макар да е лято по-добре да се дават по две капки, защото е едро бебе и расте бързо  newsm78

# 182
Глъм Честит рожден ден !!! Винаги щастлива и много обичана .

Малачика бързо възтановяване и дано всичко лошо да е зад гърба ти  Hug .

П.П. Качих актуална снимка

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:45 от Slavaa

# 183
Glum, честит рожден ден. Да си жива, здрава, много щастлива и най-добрата мама Grinning

Благодаря на всички за милите и окуражителни думи. Възстановявам се добре, но още не можем да се гушкаме с бебка Sad. Още не знам какъв антибиотик са ми инжектирали, но след 24 часа можело да се кърми. Сега ще се пробваме Laughing

# 184
Честит рожден ден Glum
 hbdtu baloni Всичко най-хубаво ти пожелавам!!!

# 185
Глъмче, да си жива и здрава! Много щастие, късмет и любов!!!   bouquet

Малачика, бързо възстановяване и скоро да можеш да гушкаш бебка!!!

# 186
  • София
Съобщение
    Официалният партньор и съорганизатор за провеждане Световната седмица на кърменето у нас, рекламна агенция Ремембранд, търси майка и бебе за заснемането на телевизионния клип, който ще анонсира честването на седмицата. Бебето трябва да е на възраст до 3 месеца и спокойно да понася внимание от хора около него.
    В клипа няма да има показване на гърди -достатъчно е бебето просто да стои в поза за кърмене. Не се изискват актьорски умения, нито ще се говори. За контакти - 0885 007 341  Елена Дачева. Снимки на майката и бебето се изпращат на 13. и 14. юли на адрес elena.bacheva@remembrand.eu

# 187
Здравейте Май-чета  Heart Eyes
malachika бързо възстановаване ти желая и скоро да си се гушкате с бебешочето Hug
  nbirthday Глъм  newsm67
На моя бебчо доста поспаливо му действа захлаждането на времето и ми се иска така хладничо да си остане докато попораснем Mr. Green
Мого добре се отрази на бебчо уикенда на село и смятам да ни стане навик да отскачаме до там, а и таткото успя да се наспи без нас в апартамента и да е свеж за работа. То най-голям кеф си беше за мен. двете братовчетки се редуваха да идват и да ми помагат по собствено желание. те го приспиваха, забалвяваха и сменяха памперси нали и двете са отгледали по 2 деца та искаха да си припомнят, а аз само си почивах и хранех Дени. Блаженство - 3 дни един наакан памперс не съм сменила  Crazy

пп: и не се кльопнахме в албумчето за фотоколажа

# 188
Честит рожден ден Глъм! Всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне!
Малачика бързо възстановяване и скоро пак да се кърмите успешно!
Малката Ева вече се опитва да се смее с глас - много сладко го прави. Тя вече има втора вечеря в заведение в Морската градина и се държа като възпитана млада дама  Heart Eyes

# 189
baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН baloni
Glum нека щастието, усмивките, доброто настроение и сбъднати мечти се настанят трайно под твоя покрив!

malachika бързо въстановяване fingerscrossed

Мацки да не би да сте се разбрали да се виждатате всеки понеделник в борисовата? newsm78 Аз не бях тука и не съм разбрала Sad а така ми се иска да ви видя yes Дайте малко повече инфо за тези срещи (къде, в колко и тн) да се включа като мога Praynig

На мен ортопедката ми каза да давам по 1капка вигантол на ден и ако пропусна да не се притеснявам. Аз не ги започнах от 20тия (както каза педито) защото мислех да си наваксаме от слънцето, но ми обясниха, че понеже расте бързо на височина (роди се 48см, сега е на 2м и половина и е 62см) да му ги давам да не направел рахит. Е мисля, че ще му ги давам още известно време  така, пък като спре да расте толкова бързо ще ги поразредя или направо ще ги спра.

# 190
Момичета, нещо нямах нет и чак сега успявам да се включа. И срещата в Южния пропуснах Sad, но нямаше как - таткото липсва, а той ни е професионалния шофьор. Нищо, утре може - знам, че някои от вас ще са там. Grinning

malachika горе главата, много бързо възстановяване и желязно здраве за напред. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Glum, Честит Рожден Ден. Gift  cook nbirthday Много здраве, щастие и усмихнати моменти. Бъди все така готина и поддържай страхотното си чуство за хумор. Бъди обичана!!!

# 191
Мили майчета , тези който тепърва ще качвате снимчици на дечурлигата, пишете моля и дата на раждане че ми отнема време да търся. А както знаем времето не е наше atwork  newsm62  благодаря Simple Smile

# 192
MINOLTICHKA   и аз качих нови снимчици  Peace

# 193
Glum, честит рожден ден и от нас   bouquet Много поводи за усмивки, здраве и едно безкрайно море от любов Heart Eyes

Днес в Южния парк беше супер приятно след дъждовния уикенд в компанията на KayRenn, radichkou и Mushinka  Hug  Тези дни майка ми беше на гости вкъщи (аз съм плевенчанка, така че Дикси, някой ден може да направим една разходка и с теб в любимия град  Party) и днес и тя се присъедини към срещичката ни. След това сподели, че и е било много приятно и се е върнала 30 години назад, когато е бутала количката с мен. Много мило ми стана, че съм събудила в нея такива спомени  Heart Eyes И дай Боже всяка една от нас да изпита след време това усещане с внуци в ръце  Crazy

Витамин Д и аз давам по 2 капки на ден с лъжичка.

Спокойна вечер на всички мами и бебоци  Hug

# 194
аз давам по 1 капка вит. Д , защото на Дени му е много малка фонтанелата и почти се е затворила вече.
Майчета я кажете вашите бебоци плачкат ли със сълзички вече, защото Дени не му текат и много му се зачервяват оченцата когато плаче  Sad

Общи условия

Активация на акаунт