Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 20

• 29 541
  • 796
  •   1
Отговори
# 45
 Crazy Crazy Crazy Crazy Много се вълнувам....  Blush Blush Blush в неделя в десет сутринта ми потвърди доторката, че ще бъде пункцията. Не съм очаквала, че ще се чувствам толкова превъзбудена  Crazy Тази чечер в 22 часа ми е инжекцията овитрел, и от утре почвам утрогестана  Crazy

И понеже яко съм изкуфяла вече, искам да ви питам /забравих да питам док  Blush/ трябва ли в неделя сутринта да слагам утрогестан преди пункциата или да пропусна  Crazy ?

# 46
Ilitaaa по-добре го изпий. Те така или иначе ще ти направят промивка.
Стискаме палци всичко да е наред.

# 47
Здравейте момичета,
записвам се и аз в новата темичка дано да ни е на късмет  Praynig
Ilitaaa няма нужда да си слагаш , защото ти правят влагалищен тоалет и измиват всичко от вътре , желая ти късмет и положителен тест  Peace
Zumbul как си мила , наминавай по честичко  Hug
marinex честото браво изобщо не съм имала съмнения за успеха ти  baby_neutral
 Hug ви всички

# 48
  • софия
Дочаках ги и аз моите фоликулчета да пораснат Grinning- към 12-13 са, най-малкия е 18.5 мм,така че в неделя и аз съм на пункция

Ilitaaa , на мен Док ми каза утре да сложа 3х2 утрогестана, а в неделя сутринта да не слагам

# 49
Мерси момичета!  Hug Няма да слагам нищо в неделя.   bouquet Мози, успех ! Praynig

# 50
  • софия
Цитат
Мози, успех !

Ilitaaa и на теб мила Hug,ще тръпнем заедно Wink

# 51
Kade iz4ezna kop4eto za kiriliza? newsm78

# 52
MARINEX 4estito i ot men  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
Ilitaaa, Утрогестана преди пункция и преди трансфер го изпий, но в никакъв случай не пропускай дозата!

# 54
Ilitaaa, Утрогестана преди пункция и преди трансфер го изпий, но в никакъв случай не пропускай дозата!

Няма как да го изпия. От 22 часа предната вечер не трябва да ям и да пия вода.  Thinking

Мисля да пренаредя дозите -  вместо 3 по 2 ще ги направя 2 по 3 /на обед и вечерта/

# 55
NA momi4etata s neuspe6nite stimulazii ne se pritesniavaite i za vas ste se nameri to4noto lekarstvo.I na men mi prekasnaxa 1-ta i biax mnogo izpla6ena,no pri 2-ta vazmojno nai-silnata  imax 7 folikula ot koito se polu4ixa 2-xubavi embriona na 38g.sam i imam samo 1 iai4nik taka 4e uspokoite se ,po4inete i na esen s pesen. Hug Hug Hug Peace Peace

# 56
Маринекс, честито всичко да е наред и след 9м. да гушкаш най- прекрасното бебче.
На всички които им предстоят процедури, успех момичета.

# 57
  • Девето поколение софиянка
Ето ме и мен прясно трансферирана, ще си мътя 3 ембриончета, един шампион разделен на 8, ембриоложката каза, че е като картинка  Grinning , още един на 8, и един на 6, и те добри,
Ilitaaa ,mozzi  успешни пункции  newsm17  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
kali 7 Bubbi hristy 09 Hug  newsm51
ренатке скоро  EFP
на всички момичета желая да няма повече разочарования, а само положителни тестчета,  Hug  Hug  Hug за всички много  love001  love001  love001

# 58
Йолинка, почивай си сега повече  Hug Успех, момиче  Praynig Praynig Praynig

# 59
Йолинка , прекрасни разбойници си си взела в къщи , сега гушкай , гали и се усмихвай , гледай семейни комедии и се глези здраво.След две седмици ще чакаме хубавия резултат  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт