Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 20

• 29 542
  • 796
  •   1
Отговори
# 30
и ааааааааз искам да се разболея от този чудесен вирус. пу пу пу нека скоро всички да сме така.

Маринекс, честито миличка. лека и успешна бременност и да се насладиш на всяка седмица с бебчо в корема. пък дай боже и двечки да са бебоците.
 newsm44 newsm44 newsm44 stork-boy stork-girl

# 31
А, имало нова тема, не съм влизала скоро тук.

Маринекс честито мила, лека и спокойна бременност! Дано всички останали момичета те последват с положителни тестове!

# 32
Bubbi, мисля, че на НВИ не й дойде, но си започна стимулацията. Дано се включи, за да каже повече, че не помня.

# 33
Привет и от мен в новата темичка! Wink Praynigсе това да е нашата щастлива темичка изпълнена с много   EFP EFPи хубави новинки за бебчетата и бъдещите мами съфорумки! Hug
На нашата орисничка Marinex, искам да честитя и от все сърце да пожелая,лека и безпроблемна до края,а на финала ревлив/и резултат/и   ylinfant  ylinfant  ylinfantДано заразиш с babydust7 babydust7 babydust7всички които още не сме видели двете чертички! Praynig Praynig Praynig
На бременлиййките  Hug Hug Hug,на всички в процедура или след нея  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedза щастлив завършек на започнатото!  love001

# 34
ioli78,mozzi имате и моите fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed за успех и щастлив краен резултат! Hug HugHug

# 35
Здравейте, мили и борбени момичета!  Hug

Присъединявам се с голяма радост към честитките на останалите, за да честитя на Маринекс и й пожелая цялото щастие на една лека и прекрасна бременност и после най-красивото чудо на света- раждане на здрава рожбичка! Hug
също така бих искала да подкрепя и останалите бременилки, които се включват към темата, за да подкрепят момичетат в процедура и също ви пращам силно заразни бременни вирусчета и призив- колкото и да е трудно, резултатът в един момент ще бъде прекрасен и накаря всички ще постигнем заветната си мечта! Praynig Peace Само вяра, оптимизъм и следване на мечтата си, момичета! Това е ключът към успеха! както и безспорната подкрепа, която намираме във форума!
Силно стискам палци за успеха на всички момичета и скоро всяка една да се прехвърли в отчетната тема! Hug Praynig

# 36
Миличка Маринекс, честито и много  Hug за хубавите новини. Припомни ми от кой опит стана това чудо? Представям си колко си развълнувана и сигурно сърцето ти прелива от радост. Пожелавам го на всички момичета тук. Нека една  по една да се сбъдне съкровената ни мечта. Всяка на нейното време.

Христина21 и Котенце, благодаря ви за хубавите пожелания и обещавам да не се преуморявам. Аз си бях само 2 дни вкъщи и се върнах на работа, но лекаря не каза нищо за специална почивка след това, а само да не вдигам тежко и да съм внимателна Thinking .

Иоли бъди спокойна мила и чакаме твоя трансфер с нетърпение. Ще закачим малко от чакането заедно. Успех!

Грация, благодаря за стиснатите палчета.

Момичета, вече почнах да си представям как държа в ръцете си моето бебче. Толкова ми се иска да се е получило този път.

# 37
Запис и от мен в новата тема,

Маринекс още веднъж ти желая всичко най-хубаво от сърце, лека бременност и сладки бебчета на финала.

На всички желая късмет и попътен вятър и нека има повече положителни тестове в темата.

Много е хубаво да се пусне нова тема. И аз имах този шанс и знам, че ще го имам отново.

# 38
Здавейте милички  Hug
Колко много нови момичета виждам. Дано заветната 20-та тема се напълни бързичко с двучертичкови резултати.
Маринексче, сигурна съм че много ще са прихваналите от твоите вируси. Ако не се пълни толкова бързо темата, насен може и аз да съм една от тях. Дано!
 Hug Hug Hug на всички  Hug Hug Hug

# 39
На ioli78 - много кураж и късмет утре, вярвам че всичко ще бъде наред baby_neutral baby_neutral baby_neutral

дали на някои му се е случвало да не дойде цикъла след Диферелин на 20 ден и какво става тогава - отлага ли се стимулацията и въобще какво се прави newsm78 Аз имам час за 14, нещо хич време не остана за пустата М

Да се запиша и аз в тази късметлийска теми4ка,ще видите ,че ще е такава Simple Smile

Бубби , на мен при първия опит не ми дойде след диферелна,запо4нах стимулацията без цикъл.Стаменов каза,4е не е проблем,важни са хормоните.Но...за съжаление не се стигна до трансфер,извадиха ми само 3 незрели яйцеклетки след много дълга и тежка стимулация.
Дано при теб нещата потръгнат Peace
Успех Hug

# 40
Благодаря за информацията Н., малко се успокоих, мислех че ще се провали стимулацията.... Дано всички да имаме късмет и догодина 1crib 1crib

# 41
Да се запиша и аз в късметлийската тема.
Маринекс, още веднъж честито и да се радваш на всеки един миг от прекрасната бременност!!!  Hug Hug Hug
Пожелавам на всички скоро да видим две чертички!!!   bouquet  Много късмет и успех на всички в процедура, на чакащите - много спокойствие и да се пазите, на бременлийките - цялото щастие на земята!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз съм вече 7 дни на декапептил. Много дълъг се оказа този дълъг протокол  ooooh!

# 42
Момичета , нямах нет и не успях да пиша по ранко  Laughing
Всички в процедура имат моите палчета и лапките на този от аватара ми . Laughing Laughing Laughing Стискаме и не пускаме изобщо  Laughing Ние още сме малко  Crazy Crazy Laughing ама то май е нормално. Гушкам ви и желая късмет на висички  Hug Praynig Praynig
Линда , помня те и даже се ядосвах , че не драсна поне едно ЛС  Hug Heart Eyes Heart Eyes Сега аз съм ти написала едно и чакам да върнеш  Laughing Laughing , за да пием по сок  Laughing

# 43
Привет и от мен, записвам се в новата темичка. Маринекс , честито ! От сърце ти желая всичко на е наред и леки и безпроблемни девет месеца  Hug. Дано тази темичка е успешна за всички ни и ни донесе твоя късмет. 
Успех на всички. радвам се, че ви има  Hug ....напоследък не ми остава много време за писане, но ви чета редовно. Аз на 20-ти започвам с Регулона, дано всико да е наред. Прегръщам ви всики  Hug

# 44
 Записвам се и аз в късметлийската темичка на Маринекс, че да взема да се заразя от бременлийски вирусчета Laughing
Напоследък не ми остава време да пиша, но гледам поне да ви чета и се радвам от сърце на хубавите новинки и толкова е хубаво, че намаляваме.
Мis_iv как си разбрах, че си успяла радвам се за теб  bouquet
Zazolinka Hug Hug Hug
Бейби, къде се губиш не съм те засичала newsm78
Рея как си мила ?
Пожелавам успех на всички момичета и дано скоро се преместим в друга тема и да бъдем щастливи Wink

Общи условия

Активация на акаунт