Предстои ми ИНВИТРО / ИКСИ ,да поговорим - 20

• 29 540
  • 796
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Marinex, честито и от мен  Hug

# 16
Привет и от мен Hug
Много положителни тестове в новата темичка и много  preggo  ylinfant newsm30 1stroller
Маринексче, честито и от тук stork-boy stork-girl

# 17
Да се запиша и аз в новата тема, явно ще бъде много късметлийска с такава новина.

Marinex, супер новина, честито от все сърце много късмет   bouquet лека и без проблемна бременност ти желая с много положителни емоции и  най-прекрасните бебета на края.

# 18
  • софия
Marinex, честито мила, страхотна новина newsm44 newsm44 Лека и безпроблемна бременност

ioli78, успех утре, стискам палци за много хубав резултат

Моите фоликулчета не са пораснали особено-най-големия е 18.7, днес пак съм на Мерионал и Оргалутран и пункцията засега се отлага за неделя

# 19
Ето ме и мен в новата тема Hug Да ни е късмет, и всички ни сполети в най-скоро време щастието на Маринекс, а аз пожелавам да имаме и нейната твърда положителна вяра, че нещата ще се случат! Peace

# 20
ioli78, успех утре Praynig
mozzi стиснати палци за неделя Praynig

# 21
Хайде и аз бързо при вас,Маринексче дано си ни на късметче,и ще е така пожелавам на всички две чертички. EFP newsm44 newsm44 newsm44
Прегръдки и целувки от мен Hug МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ВИ ИМА

# 22
  • някъде тук
Цял ден нямах нет и сега влизам в моята тема и какво да видя Маринекс мила ЧЕСТИТООООООО толкова се радвам  newsm44 newsm44 щастлива съм че заразих теб и всички други успели с моя вирус Hug  сега е твой ред да заразяваш  babydust7 Laughingбъди щастлива и дано всичко отук нататък бъде наред Praynig и накрая да гушнем нашите мечти newsm51

Мили момичета пожелавам успех на новата тема  babydust7

Аз вчера бях при док по спешност нещо от този утрагестан имах леко парене и раздразнение та се притесних  Rolling Eyes и бегом към клиниката, добре че всичко е наред  та се успокоих,сега ще го пия няколко дни докато премине ,възползвах се от случая и видях пак бебо Laughing другата седмица съм на БХС и пак на преглед.

Прегръдки на всички Hug

# 23
Здравейте момичета,аз не пиша ,но ви следя изкъсо,радвам се заедно с всички успели и ми е мъчно за неуспелите момичета.рано или късно и ние ще успеем.сега влизам само да честитя на Маринекс,защото познавам донякъде историята й и не се стърпях да не пиша.
Маринекс  Hugстрашно много се зарадвах мила , желая ти  лека бременност и   щастливи девет месеца ,и като доиде времето най-сладкото бебче/та Wink. и да знаеш,даваш много надежда на всички нас,чакащите. Hug

# 24
Хайде и аз да се запиша Simple Smile! Пожелавам успех на всички момичета и нека всяка една от нас да сбъдне мечтата си  Praynig Hug

# 25
пожелавам от сърце на всички положителни тестове и много скоро да прегърнат мечтите си. Praynig

# 26
И тук голямо ЧЕСТИТО, мила, Маринекс, дойде твоя заслужен и дългоочакван миг - сега се готви за голямото приключение наречено - бременност - дано всичко мине по мед и масло, да нямаш никакви проблеми и след 8 месеца да гушкаш своята Мечта. Силно те прегръщам и много се вълнувам  Hug Hug Hug.

Успех на всички момичета поели по пътя към своето бебче. Аз повярвах и успях, не беше лесно, но си заслужава. Сега гушкам своята рожбичка и чак ми се плаче от умиление, пожелавам всяка от вас да изпита това усещане  Praynig.

Рената, Алтеа и всички след трансфер, стиснати палци и много позитивна енергия от мен   Praynig Peace Hug.

# 27
Мила Маринекс,честито!Толкова много се радвам за теб!Пожелавам ти най-прекрасните,леки и щастливи девет месеца!Желая ти хубаво лято!Съберай слънце и топлина!Събери си много цветове вътре в теб!Събери си закачливо слънце и щастливост!Прегръщам те-силно!!!
Надявам се ме помниш-заедно треперихме в клиниката преди моята биопсия .Тогава усетих силата,която струй от теб ,и изобщо не съм имала съмнения за резултата!Още веднъж-ЧЕСТИТО!!!

# 28
Здравейте момичета,
разбрах, че в новата тема се прихващал вирус, та много ми се прииска да се разболея и аз Laughing Laughing Laughing
 МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА МАРИНЕКС- СТИСКАМ ПАЛЦИ И ДАНО ВСИЧКО ОТТУК ДО КРАЯ ДА Е НАРЕД Praynig Praynig Praynig   bouquet
успех и на всички останали - скоро да сме с вирус  Laughing Laughing Laughing

# 29
На ioli78 - много кураж и късмет утре, вярвам че всичко ще бъде наред baby_neutral baby_neutral baby_neutral

дали на някои му се е случвало да не дойде цикъла след Диферелин на 20 ден и какво става тогава - отлага ли се стимулацията и въобще какво се прави newsm78 Аз имам час за 14, нещо хич време не остана за пустата М

Общи условия

Активация на акаунт