Споделете вашити идеи за манджички,салати,предястия с чушки

• 4 141
  • 30
  •   1
Отговори
Какво по-подходящо време от тово за готвене на чушки.Споделете вашите рецепти.Аз лично най-ги обичап печени и после панирани в брашно и яйце и изпържени  Peace ,също така обожавам и миш маш  Hug.

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 09:11 от sasha88

# 1
Обичам всичко с чушки  Heart Eyes
Много ми харесва печени чушки напълнени със смес от варени яйца / намачкани / , натрошено сирене , малко зехтин и магданоз .
Често правя и зеленчукова лазаня - ред тиквички , натрошено сирене + копър и магданоз  , ред чушки и т.н. накрая заливам с разбити с кисело мляко яйца , а преди финала се поръсва с кашкавал .
Също са много готини и печени чушки запържени с прясно мляко .

# 2
Много ми харесва печени чушки напълнени със смес от варени яйца / намачкани / , натрошено сирене , малко зехтин и магданоз .
Често правя и зеленчукова лазаня - ред тиквички , натрошено сирене + копър и магданоз  , ред чушки и т.н. накрая заливам с разбити с кисело мляко яйца , а преди финала се поръсва с кашкавал .
Мерси за идеите и аз обичам много чушки и смятам в най-скоро време да приготвя твоята зеленчукова лазаня звучи чудесно  Peace

# 3
  • В сърцето на живота!
Благодаря за идеята Grinning

Обичам всичко що е чушка Mr. Green

# 4
# 5
Много обичам чушки Heart Eyes
Пълнени с яйце и сирене,миш -маш,чушки с доматен сос,печени с чесън и магданоз.
Ще следя темата Peace

# 6
Пържени, богато поръсени със сирене, минута преди да се свалят от котлона  Peace

# 7
Миш маш Crazy  Heart Eyes , салата с оцет и чесън,панирани,пълнени с яйца и сирене също обожавам.

# 8
-Хайвер от извара,печени чушки
-Мексиканска салата
-Печени чушки с олио,оцет копър и чесън
-Панирани чушки
-Чушки бюрек
-Пълнени чушки с койма и ориз и бешамел сос
-миш-маш
-Чушки(печени) с доматен сос
-Салата от домати и зелени чушки

# 9
  • Под звездите
Пържени чушки със сирене и яйца
Чушки с оцет и чесън
Чушки бюрек само че наредени в тавичка и запечени
Пълнени с яйца и сирене
Пълнени с кайма и ориз
Пълнени с картоф,също и с боб

# 10
Много обичам салата от препечени чушки чесън сол олио и оцет - става невероятно
Също и пълнени чушки с кайма и ориз   bouquet

# 11
Обичам всичко с чушки  Heart Eyes
Често правя и зеленчукова лазаня - ред тиквички , натрошено сирене + копър и магданоз  , ред чушки и т.н. накрая заливам с разбити с кисело мляко яйца , а преди финала се поръсва с кашкавал .
Страхотни идеи,ще се възползвам и аз Hug

# 12
  • В сърцето на живота!
Страхотни идей,ще се възползвам и аз Hug
И аз,и аз. Laughing

# 13
Печеш и белиш няколко зелени чушки.
Нарязваш на кръгчета и запържваш един патладжан.
В тавичка редиш безразборно, с малко застъпване (или просто ги изсипваш както падне) : чушки, патладжан и кръгчета домат.
Разбиваш 3-4-5 яйца, посоляваш и ги изсипваш върху зеленчука в тавата. Натрошаваш малко сиренце и хоп, във фурната да се запече.
  chef

# 14
И у нас чушките се ядат много.Любимите ни ястия са пълнените чушки с ориз,с яйца и сирене,сурови със сирене са чудесно мезе.А салатата,която обичаме е с печени червени чушки,рулца раци,кисели краставички,царевица и майонеза.
Но и в яхниите слагам сурови чушки, и в супите - придават много приятен и лек вкус.
А и да не пропусна чушките-бюрек- печени чушки, пълни с яйца и сирене и запържени в зехтин.

Общи условия

Активация на акаунт