Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията на вече родилите от използването на бебефон?
Каква е препоръката за грижа за кожата на бебето?
Какви са впечатленията от бебешката козметика?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията на вече родилите от използването на бебефон?
-
Каква е препоръката за грижа за кожата на бебето?
-
Какви са впечатленията от бебешката козметика?
-
Какви са препоръките за къпане на бебето?
-
Какви са впечатленията от използването на повивалник?
На мен тотално са ми разранени и двете гърди, но аз продължавам от едната с помпичката, а от другата беба суче, но вече със силиконово зърно, макар че и така вече боли. Като ми се оправи дясната гърда смятам пак да я сложа да суче от там, но със силиконовият предпазител. А снощи нямаше изхранване това дете, почти не сме спали

със сигурност мога да се справя ама предпочитам да не рискувам, а и вие толкова присърце сте приели оформянето й и се справяте чудесно 
предполагам, че ще можеш поне 1 капачка да си пийнеш ако много зажаднееш.

много странно ми се струва стои като дрогирано дорr да е будно само стои и гледа.Въобще от нищо ни му пука , от 24часа 20часа спи нон стоп.Каката ме побърква само ме пита кога ще се събуди докато се събуди започвам да го кърмя и пак заспива и така се въртим в един кръг.За сега помпата ми е излишна покупка , а като знам колко се бях навила за електрическа помпа и дадох сума пари, но по добре така....