За отслабването имам план - чета и изпълнявам напътствията на Дюкан - 199

• 19 650
  • 469
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, момичета!

От известно време надзъртам при вас, до един момент плахо, после - по-така. Четох първия пост десетки пъти и чак сега се престрашавам да ви пиша.

Питам се имам ли шанс? Никога не съм имала проблеми - поне допреди да родя първото си дете. Е, понякога в по-зряла възраст да съм качвала по някое кило, но с 2-седмично посещение на фитнеса са се оправяли нещата - нищо работа. Наддадох 12 кг, които свалих до първия месец след раждането без никакви ограничение и от тогава се започна едно системно качване. Оказа се че имам хипофункция на щитовидната жлеза, на еутирокс съм. С втората бременност качих само 8 кг. качих. После пак ги свалих с  раждането, ама само тях и пак се започна великото качване.

Има ли сред вас момичета с това заболяване, въобще то ще ми даде ли шанс да бъда в добра форма отново. 75 кг съм. Това са килограмите ми в 9-тия месец и на двете ми бременности...

П.П. За протокола - семейството ми е от фини хора, май в рода нямаме дебели, поне не се сещам сега... генетично нямам заложби такива. Мечтая се за 60 кг... Какво друго ви интересува? 170 см съм висока.

съкратих го малко за да не е досадно...

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:34 от Валентина

# 346
Валентина, това тегло при какъв ръст е ?? Защото за мен примерно това са мечтаните килограми.  Laughing И никакво отчаяние. Разбира се , че ще успееш. Режимът е вълшебен!!   bouquet

Пепсито, щом досега не си спазвала диети, просто се наблюдавай как бързо ще се топиш.

Но, мили момичета !!! Спазете ВСИЧКИ фази !! Без стриктна трета фаза всичко ще отиде по дяволите !  Hug

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 14:16 от BlackSnake

# 347
здравейте!
честито на всички месечинките и свалените грамчета и килограмчета!
днес като се качих на кантара и той показа ---  - 1 кг newsm44
направо не повярвах-много съм доволна.сега ще трябва само да го запазя това кг-че.
лек ден  bouquet

# 348
            михи69, викито, с.м.н., танятаис - честити месечинки. Много са ви хубави резултатите smile3525  love001 smile3525  love001
            Nelly#   newsm59  Gift  ura бъди щастлива
            пепситоо - welcome като започнеш да сваляш, може би и те ще се наредят на режима smile3521 smile3534
            валентина - welcome

Вече един месец съм в трета фаза.Килограмите се укротиха - твърдо 55  -  колкото като влязох в трета  newsm68 newsm44 newsm68
            Гушки и целувки на всички newsm51 newsm51 newsm51

# 349
Здравейте  Hug
Има ли между вас Дюканки с инсулинова резистентност и СПКЯ? Аз съм с тези заболявания на терапия с глюкофаж 3*1000 на ден. От 10 дни започнах режима и първите резултати са налице, но малко се притеснявам да не си навредя, тъй като приемам и лекарства. Напоследък много често ми пада и кръвното. Много е важно да отслабна, защото при мен заплахата от Диабет е реална.  Sick

Много прегръдки и пожелания за бързо и качествено отслабване на всички  Laughing

# 350
  • Варна
Ох тия прекалиха:

http://kliuki.bg/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0% … 0%B4%D0%B8%D0%B5/

Нека да я питат спазила ли е 3та фаза както трябва Joy

Извинете за тъпото включване Mr. Green

# 351
Ако паметта не ме лъже Ивана е спазвала не една и две диети и май една не е докарала до край ! Тя наистина отслабна с Дюкан, ама напълня много бързо след това ( а не сега, както твърди ) , което както правилно каза Пилешко се дължи именно на неспазена трета фаза.
Абсолютно съм сигурна, че главозамаяна от отслабването тя не се е задоволила с двете гали !
И е глупаво и много непочтено да обвиняваш режима , а не слабоволието си !

# 352
  • София
Здравейте   Laughing

Честити месечинки на Михи 69, Вики, Танятаис и с.м.н    bouquet

Elence, за желатина пробвай с д-р Йоткер, никога няма грешка, хем не съм от добрите готвачки  Mr. Green.Аз го разтварям мъничко със студена вода, след като набъбне доливам в чашата догоре гореща и бъркам от време на време, докато си приготвя останалата смес.Това количество използвам за 2 кис.млека, правя го вечер и сутрин е готово, идеално стегнало  Peace

pileshko, на мен пък ми става мъчно за жената, само с килограмите и се занимават /а и тя води една непрестанна борба  Rolling Eyes/.Много е гадно да си публична личност и да си непрекъснато под наблюдение  Mr. Green

# 353
Пфуууу това беше  Naughty
Дойде ми не знам до къде от тоя желатин  tantrum Сега ще изчакам 3-4 часа и ако пак не е станало - край  Crossing Arms Никакъв желатин повече за мен - писна ми тотално! Не може 2 мин и половина да забърквам крема и 32 желатина. Явно не ставам за тая работа  ooooh!

А за тия глупости за Ивана ....к'во се занимавате бре  Whistling Който не може, не може и толкуз. Ако режима на не знам кой да е  Peace А пък за журналистическата некомпенетност да изптипосат името на диетата - при все всички принципи на писането, които съм изучавала - без коментар  Peace Само аз ще мога да публикувам свястни съобщения след време, да знаете  Laughing като гледам на какво ниво са медиите ...  Crazy

ПП Талии, да го бях прочела т'ва преди малко  Mr. Green Не го направих така ...въпреки, че беше на Йоткер. Охх добре ....ако не стане само още веднъж ще пробвам  Flutter

# 354
Здравейте   Laughing
pileshko, на мен пък ми става мъчно за жената, само с килограмите и се занимават /а и тя води една непрестанна борба  Rolling Eyes/.Много е гадно да си публична личност и да си непрекъснато под наблюдение  Mr. Green

Няма начин да не се занимават с колограмите и..Нали е фолк " звезда ". В този жанр външността е всичко. За това, да беше си изкарала Дюки докрай и сега щеше да закрива Пайнер турнето..  Mr. Green
Ама тя наистина беше обвинила именно режима за това че бил причинил такова йо йо , че не можела да се измъкне вече... А ние тук имаме бая примери доказващи обратното. Ако има здравословни проблеми, както се пише тук там по медиите , ще си го кажеш както си е и няма
да плюеш срещу режима... newsm78

Талии, какъв бонбон има в подписа ти !!!!  Heart Eyes

# 355
pileshko, на мен пък ми става мъчно за жената, само с килограмите и се занимават /а и тя води една непрестанна борба  Rolling Eyes/.Много е гадно да си публична личност и да си непрекъснато под наблюдение  Mr. Green
А на публичните личности се вменява в задължение да изглеждат перфектно, за да може чрез тях да промиват нашите мозъци и да даваме пари за хапчета за отслабване и за диетолози. Това е една дълга и много неприятна тема, като почна по нея, не мога да се спра, затуй млъквам, преди да съм набрала инерция.

# 356
Привет!! Hug
Днес миткосвах за последно(намаленията) из магазините Joy.Искам да ви кажа,че вече съм размер С(36-38),и не мога да се побера в кожата си от радост Party.Кантара показа 58 кила...след 12 дена летим за БГ-то и дотогава ще съм втора,надявам се да тръгна от тук 57 Praynig.Още не съм яла нито диня,нито череши Tired....и нямам търпение да им се отдам в трета.Какво по хубаво от една българска ледено студена диня Laughing Crazy Party...ох...потекоха ми лигите.
Преди малко си омаах Дюканското хлебче с пуешко филенце отгоре.Една приятелка ме снабди със сирене Тофу(че не навсякъде го има..това е единственото сиреноподобно нещо тук с мазнина 2%..и понякога си хапвам от него Tired)...на вкус не е мн приятно,киселee...ама в хляба..или в пиперки с яйца и "сирене" Mr. Green става....
Направила съм си и желирано кремче,та довечера ще пирясвам с него,след вечерята.
А това за Ивана ме разби...тез клюкарските истории са на 99% измислици....кой знае къде е гладувала(както правеше Глория при Лидия Ковачева )...та затова изведнъж yo-yo.. ooooh!

# 357
mariqnkata благодаря ти за отговора Simple Smile Ами и той не всеки ден хапва по 2 филии пълнозърнест хляб /купуваме един немски,по 8 филии са в пакет,доста тежичък е пакета като за 8 филийки/ и двете гала вечери не са последователни. Момичета, а да Ви питам, какво включват тези гала вечери,защото аз например му правя свински пържоли от бут в йенска намазани с малко ескюиза,лук,малко бяло вино и много подправки.Или пък спагети /купихме пълнозърнести/ със сос от домати,лук,малко сирене, ескюиза. Не смея да слагам примерно зехтин или нещо друго дори и в гала вечерите. Така ли е редно?! Embarassed Simple Smile

# 358
  • София
Абе я зарежете Ивана ... Познавам и други, дето като свалиха, го обърнаха на вечна "гала". Па после Дюкан им е виновен!
Познавам обаче и такива, които вече 3-та година си държат теглото в четвърта.
Но пък не познавам НИКОЙ, който да не е напълнял двойно след д-р Емилова и подобни "диети"
Мис Марпъл Hug и аз спирам преди да съм набрала инерция по темата с дебелариумите, че роман ще напиша... Mr. Green Twisted Evil Mr. Green

Еленце,  Hugне се отчайвай! 30 години не се научих с тоя пусти желатин, като започнах Дюкан изхабих 20-тина пакетчета и най-накрая взе да става! Ама винаги!
Че като почнах да желирам де що намеря ... баси ... последната желировка с месо и зеленчуци мъжът ми щеше да ми я нахлупи на главата, толкова му писна

Блекснейк Hug как върви 1:1? Замислям се и аз, защото вече много трудно изкарвам 5 протеинови ...

# 359
 Hellooooo! wavey
Здравейте прекрасни  bouquet
Завърнах се в Америката почерняла и мъъничко понадебеляла Embarassed,но много щастлива от прекрасните дни прекарани в Родината.
Сега отчета за 40 дни почивка кантарът ми отчете +2кг.Не се притесних изобщо знам,че още тези дни ще влязавъв форма Peace.
Докато бях в България си карах 3-та,и напоследък май повече четвърта Laughing.Сега ми е време за 4-та но ще си сваля първо двете килца ще си изкарам стриктна 3-та за около месец и тогава вече щеси карам спокойна четвъта фаза.Все още съм с килце под калкулатора и това ме радва.
Ще ме извините,но ще пиша повечко днес.
Първо изключително се радвам,че се запознах с Бургазлийки newsm51.Страхотни дами толкова позитивни и усмихнати!Показах снимката от срещата на моя близка приятелка и тя попита коя от всички е на диета Laughing.Казва извинявай ама това са глезотии  Laughing тези жени са толкова слаби,че не разбирам защо им е диета Joy Joy Joy
Момичета наистина сте прелестни и се радвам,че ви познавам  bouquet За съжаление не остана време за още една среща,но не съм ви забравила.Целувам ви и ви желая всяка от вас да постигне това,за което си мечтае  love001

Да споделя още нещо,което ме кара да уважавам всички момичета избрали Дюкан.Според мен в България режима е много скъпо удоволствие за съжаление.Шапка ви свалям,че успявате да издържате при тези цени на месото. smile3525
Първото ми впечатление беше,че всички са много елегантни и красиви.

Сега поздрави за всички.Изпуснах много поводи,затова чуствайте се поздравени.
Поздрави и на всички щастливи мами на седмокласници.Да са ви здравички и да успеят в живота нататък  bouquet
Още много бях замислила да пиша,но по-нататък.

Целувки за Филюдка,Люси,Весето,Шуши,ДЖ100,Червилцето(веднъж те издирвах в Мола,но не те намерих Grinning),Юни и една бургазлийка със стрхотно сладко малко момченце(от срещата) на която за съжаление не си спомням ника,за Съни,с която не успях да се видя и за всички останали  love001

Липсва ми Стелето.Дано да е добре Hug

За сега прегръдки от мен Hug Hug Hug
Ще пиша пак.Обещавам Peace

Общи условия

Активация на акаунт