За отслабването имам план - чета и изпълнявам напътствията на Дюкан - 199

• 19 655
  • 469
  •   1
Отговори
# 360

Дебелака си е дебелак и много трудно може да приеме, че панацея няма. Налагаш си ограниченията, както подобава и получаваш наградата.

# 361
pileshko, на мен пък ми става мъчно за жената, само с килограмите и се занимават /а и тя води една непрестанна борба  Rolling Eyes/.Много е гадно да си публична личност и да си непрекъснато под наблюдение  Mr. Green
А на публичните личности се вменява в задължение да изглеждат перфектно, за да може чрез тях да промиват нашите мозъци и да даваме пари за хапчета за отслабване и за диетолози. Това е една дълга и много неприятна тема, като почна по нея, не мога да се спра, затуй млъквам, преди да съм набрала инерция.

Никога не са ми влияли разни анорексирани старлетки. Ивана изглеждаше много добре, без да е била слаба. После му отпусна края ( както много от нас ) и не успява да се върне в правилните релси...Затова когато миналата година я видях как беше отслабнала с Дюкан се зарадвах искрено. Виках си ето една успяла Дюканка ( а не като мен примерно  Embarassed ). Но и тя се провали, както и аз, но докато аз казах, че само аз и никой друг не е виновен за провала ми, тя се извъртя и именно нейните думи ще прочетат много хора и айдее Байкова и дружина ще ревнат пак " Ама Дюкан е вреден и ще ви докара такова йо йо, че ум ще ви зайде! "

Мис Марпъл иначе си много права. За нас не знам, но децата много се комплексират от разни хипер слаби манекенки и актриси и са готови да се уморят от глад за да заприличат на тях...Много тъжно е когато прекрасни, здрави и цъфтящи момичета са готови да си докарат хиляда и сто болести за да заприличат на Кийра Найтли примерно , която вместо цици има две пъпки , които ако ги намажеш със спирт и съвсем ще изчезнат. Затова евала на Дюки, който казва, че режима не е подходящ за подрастващи !!! Ама бая народ не го чува де...

Луска, върви, ама бавно. -200,+100,-300,+200...Не знам на какво се дължи.  ooooh!

# 362

Блекснейк Hug как върви 1:1? Замислям се и аз, защото вече много трудно изкарвам 5 протеинови ...

На мен ми е много добре 1/1  Wink...и продължавам със слабeeнето..а и е доста по лесно за каране Peace

# 363
Абе я зарежете Ивана ... Познавам и други, дето като свалиха, го обърнаха на вечна "гала". Па после Дюкан им е виновен!
Познавам обаче и такива, които вече 3-та година си държат теглото в четвърта.
Но пък не познавам НИКОЙ, който да не е напълнял двойно след д-р Емилова и подобни "диети"
Мис Марпъл Hug и аз спирам преди да съм набрала инерция по темата с дебелариумите, че роман ще напиша... Mr. Green Twisted Evil Mr. Green

Еленце,  Hugне се отчайвай! 30 години не се научих с тоя пусти желатин, като започнах Дюкан изхабих 20-тина пакетчета и най-накрая взе да става! Ама винаги!
Че като почнах да желирам де що намеря ... баси ... последната желировка с месо и зеленчуци мъжът ми щеше да ми я нахлупи на главата, толкова му писна

Блекснейк Hug как върви 1:1? Замислям се и аз, защото вече много трудно изкарвам 5 протеинови ...

Аз млъкнах, но понеже рових по въпроса из нета, не мога да се въздържа да копирам един абзац от статия, озаглавена "Диетата на Дюкан - изключително опасна".
Диетата на Дюкан, която предизвика много спорове не само у нас, има 4 етапа. Започва се с така наречения ударен режим на чисти белтъци - месо, риба и яйца. Те се ядат в продължение на 5 дни и се отслабва 5 кг. Следва смесеният режим с месо и зеленчуци. След това по време на едноседмичния „преход" се яде от всичко по малко. Целта е свалените килограми да се задържат през следващите 10 дни. И последният етап от диетата на Дюкан предвижда един ден в седмицата да се пази диета, което ще запази постигнатия резултат до края на живота.
Поне да бяха прочели, преди да коментират ...

# 364
хахаха..Мис Марпъл  Hug ще се посмея за сметка на тая интерпретация !

Значи долу горе така :
Ударен етап - 5 дни = -5 кила ( ако сте отслабнали повече, сори брат, това не е твоята диета, ако е по-малко също ! )

Втори етап - озаглавен смесен режим - ядеш месо и зеленчуци ( най-вероятно смесено, как иначе ?? )

Трети етап - ( най ми е интересен !!! ) - Ядеш от всичко по-малко !!! Ура !! По цял ден ОТ ВСИЧКО !!!! Успеем ли да издържим и този етап ще запазим ефекта на диетата ! ЦЕЛИ 10 ДНИ !!!!

Четвърти етап - веднъж седмично си на диета... newsm78 ..значи веднъж седмично лунна, друг път плодова , третата седмица разделно...Демек до края на живота си съм на диета !!

Желязна логика, Пънчев !!!!!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 365
mariqnkata благодаря ти за отговора  Ами и той не всеки ден хапва по 2 филии пълнозърнест хляб /купуваме един немски,по 8 филии са в пакет,доста тежичък е пакета като за 8 филийки/ и двете гала вечери не са последователни. Момичета, а да Ви питам, какво включват тези гала вечери,защото аз например му правя свински пържоли от бут в йенска намазани с малко ескюиза,лук,малко бяло вино и много подправки.Или пък спагети /купихме пълнозърнести/ със сос от домати,лук,малко сирене, ескюиза. Не смея да слагам примерно зехтин или нещо друго дори и в гала вечерите. Така ли е редно?! 

# 366
mariqnkata благодаря ти за отговора  Ами и той не всеки ден хапва по 2 филии пълнозърнест хляб /купуваме един немски,по 8 филии са в пакет,доста тежичък е пакета като за 8 филийки/ и двете гала вечери не са последователни. Момичета, а да Ви питам, какво включват тези гала вечери,защото аз например му правя свински пържоли от бут в йенска намазани с малко ескюиза,лук,малко бяло вино и много подправки.Или пък спагети /купихме пълнозърнести/ със сос от домати,лук,малко сирене, ескюиза. Не смея да слагам примерно зехтин или нещо друго дори и в гала вечерите. Така ли е редно?!  

На гала вечерите му дай да си хапне от твоята храна.Ам всичко както си му е реда :първо ,второ и трето  Peace,че и питие/ ако му се пие де/,но от всичко само по едно ,без да повтаря. Hug
ако ще са спагети да не са пълнозърнести а от твоите  Hug

# 367
  • Варна
Здравейте  Hug
Има ли между вас Дюканки с инсулинова резистентност и СПКЯ? Аз съм с тези заболявания на терапия с глюкофаж 3*1000 на ден. От 10 дни започнах режима и първите резултати са налице, но малко се притеснявам да не си навредя, тъй като приемам и лекарства. Напоследък много често ми пада и кръвното. Много е важно да отслабна, защото при мен заплахата от Диабет е реалнаSick

Нямам такова заболяване, но ти препоръчвам да прочетеш книжката "Чудото на овесените трици" (можеш да си я изтеглиш от първия пост на темата) и има глава "Овесени трици и диабет"

# 368
Сърдечно благодаря за от  bouquetговора

# 369
miss Marple.....брех кеф! Диета чудо  Joy Joy

# 370
Здравейте момичета!Писах за първи път на 1 страница на настоящата тема и оттогава все нямам време да дам инфо за себе си както обещах.С Дюкан съм от февруари 2008 г.но досега само ви четях.Започнах от 60 кг.-нямах много за сваляне, но организма ми е адаптиран към глада от постоянното спазване на диети и от нищо не мърдах надолу.С Дюкан свалих килограмите до 55,но после оплесках нещата в трета.Върнах се във втора-после пак изтървах прасето в трета-за 10 дни качих 4 кг и отново се върнах във втора.Сега за трети път влизам в трета и този път съм твърдо решена да успея.В момента тежа 53 кг.при ръст 166 см.и съм със 7 кг.под калкулатора на Дюкан.Може би затова ми е толкова трудно да ги задържа.Благодаря ви за топлото посрещане и съжалявам ,че толкова късно се престраших да се присъединя към вас.Стискайте ми палци този път да успея,че вече ми иде да се разрева с тази моя лакомия.

# 371
Здравейте момичета и от мен!
Успех, Paia4e_54! Peace Аз бленувам за тези някогашни ми кг и дано един ден и аз пиша като твоя пост! Grinning
Момичета сигурно сте изписали доста, но аз да си попитам какво правите при запек. Направо незнам какво да правя вече! Никога не съм имала подобен проблем досега и макар че имам да свалям много само заради това минах на схемата 1/1, но не свалям повече! От една седмица вече само качвам и свалям до равнището от преди седмица. Нормално ли е така?

# 372
Момичета сигурно сте изписали доста, но аз да си попитам какво правите при запек. Направо незнам какво да правя вече! Никога не съм имала подобен проблем досега и макар че имам да свалям много само заради това минах на схемата 1/1, но не свалям повече! От една седмица вече само качвам и свалям до равнището от преди седмица. Нормално ли е така?
Аз изкарах почти 3 седмици на 1/1 и положението беше като при теб - не издържах и се върнах пак на 5/5.
1/1 при някой момичета тук дава резултат, но уви при мен не даде. Качвах си грамчетата и така и не разбрах защо става така.
С 5/5 не е така.
За запека пия чай от сена, а ко не помага в много клраен случай рициново масло.

# 373
а не не не съм се отказала,ама понякога направо ми писва и ми идва да се откажа ама за сега държа здраво, с нищо не съм нарушила режима  Hug Hug Hug

# 374
tanchetyy18 недей се отказва трябва да станем хубави и слабички като фиданки за даскалото или поне до бала.

Общи условия

Активация на акаунт