За отслабването имам план - чета и изпълнявам напътствията на Дюкан - 199

• 19 648
  • 469
  •   1
Отговори
# 375
  • GYM
Здравейте и от мен!
Честити месечинки, минусчета и други поводи, вече съм съвсем изкукала и не мога да помня повече от 3 мин., за което се извинявам Embarassed
Днес съм -1.5 кг, т.е. разкарал се е +, и съм си на кг, с които влязох в Трета.
Относно Ивана и пр. дивотии, които пишат по вестниците...който им вярва, да се връзва, аз лично, скато отслабнала и поддържаща оптимално тегло от 12 год. мога само да кажа - чудодейни рецепти и диети НЯМА! Без трайна промяна в съзнанието, начина на живот и хранителните навици - всичко се връща!
От мен спокойна и отслабваща вечер Hug

# 376
Има ли между вас Дюканки с инсулинова резистентност и СПКЯ?

Аз съм с инсулинова резистентност(и метаболитен синдром, което я включва), СПКЯ нямам, но реално започнах да вдигам захарта. Един месец след началото на режима всички показатели влязоха в норма, само инсулин след натоварване с глюкоза не съм мерила, но предполагам, и той ще е спаднал. Преди да започна режима се консултирах с ендокринолог, неговият режим (за диабетици), който ми беше предписал, се различава от нашия само с консумирането на плодове. Между другото, на дъщеря ми (със СПКЯ) решително й препоръчаха да отслабва, и тя е на Глюкофаж. Така че, според мен, най-добре си поговори с ендокринолога, не му казвай, че си на Дюкан, само сподели какво ядеш и какво - не.

Вече съм малко под калкулатора, ама изобщо не ми се минава в трета. За съжаление, коремчето още не е идеално, но то няма и да стане, след три раждания, така си мисля. Ще почакам още малко, да видим. Прави бяха момичетата, дето в началото ми казваха, че колкото повече отслабваш, толкова повече ти се иска. Ще трябва да се преборя с тази отрицателна черта  Blush

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 20:47 от Jenusha

# 377
  • София
Здрасти ви   Hug

Много се радвам, че виждам Бачи  Hug - успех ти желая! Само, дето Кри и Дорчестър ги няма  Sad , ама се надявам всичко да е наред при тях  Hug

Да се похваля, Светлат  Hug с кански кандърми най-сетне успя да ме завлече на водна аеробика - супер е  newsm68 newsm44 -  компанията да ме има предвид следващия път  Wink

Иначе при мен всичко си е както си пише в дебелите книги, което адски много ме радва  Mr. Green

На всички  Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes

# 378
  • Варна
Здравйте, сладурки! Hug Hug Hug
Не съм писала отдавна, че все на работа  Cry Cry Cry
Тази вечер си направих пилешко филенце, печенко с лучец и чесънче и кисело мляко във фурната. На П съм. Стана много вкусничко  newsm53
Аз вече повече от две седмици съм на схема 4/3, но ефект няма. Все на 56кг си стоя. Онзи ден бях 55, но доста се натоварих физически ( събирах джанки  newsm53 ), та за това сигурно. Не знам дали да не мина на 1/1 или направо в 3-та фаза. По калкулатор трябва да съм 57кг., но си мислех да ги докарам до 54-55, че после ако евентуално кача, пак да съм си 56.
КАКВО ЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ ВИЕ?
Малко взе да ми омръзва тая 2-ра, или по-точно тия протяжни протеинови дни, да се чудя какво да ям. Нямам време да си готвя, а и на работа не винаги има какво режимно да се яде.
Много дълго стана  Laughing Laughing Laughing
Хубава вечер на всички  Hug Hug Hug
Отивам да си почивам, че съм скапана тия дни.

# 379
здравейте и от мен! Имам нужда от съвет.След като влязох в трета фаза всичко вървеше добре,но на галите започнах да прекалявам.За сега няма фатални последици, но все пак знам че рано или късно може да настъпи обрат.

# 380
здравейте и от мен! Имам нужда от съвет.След като влязох в трета фаза всичко вървеше добре,но на галите започнах да прекалявам.За сега няма фатални последици, но все пак знам че рано или късно може да настъпи обрат.
Знаеш, че ако продължаваш така, обратът е задължителен, после ще се мразиш, ще се ядосваш, ще се връщаш на поправка, а тя е много по-трудна, хем не се издържа на ограниченията, хем по-бавно се сваля. Помисли за усилията, които си положила дотук, помисли колко ти е по-леко и колко по-добре изглеждаш, помисли колко горда си била с успеха си при минаването в трета - и не си опропастявай усилията. За да не прекаляваш на галите, приготвяй си само една порция, ако ти е възможно, понякога ги прави на ресторант. Предварително планирай менюто заедно с количеството и не излизай извън него. Стегни се и ще успееш!!!  Hug

# 381
  • Бургас
Aми по добър съвет от този,да спреш да прекаляваш не мога да ти дам.Предполагам,че волята ти сега е на изпитание,но щом си могла да свалиш излишното от себе си,значи можеш и да се справиш с лакомията която те спохожда.
tante78,аз точно когато се изморих от дългите дни на протеини,минах на схема 1/1,много добре ми подейства,пробвай ако наистина ти е писнало,по добре,отколкото да влезеш в трета без да си готова.
Момичета аз най накрая се научих да разпознавам кога съм в овулация,е днес 100% съм в този период,сега 2-3 дена кантарев не ща да го видя.
Мастърчеее къде избяга мила,дано се оправяш вече и пак да си с нас,че много ни липсваш Hug
Кри и тя пак ни остави,може би си почива някъде Hug
Николинчето,остави ме без думи,за кой ли път,възхищавам ти се е слабо казано

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 22:09 от Mira 1919

# 382
  • варна/виена
OХХХ, набутах аз три пилешки бутчета и два литра вода и нека сега да ми е зле Grinning
Цял ден минах само на тричава торта и вечерта бях големия ,гладен вълк АУУУУУУ.
Момичета не правете като мен! Stop
Колкото,за желатина ,аз си го хапвам и в протеина и зеленчука.Хванах му цаката  и сега въртя чудеса с него.
Не мисля ,че при вас не се желира защото неправилно го разтваряте,а защото количеството му е малко.Както е написала Мис Марле  Hug едно пакетче е за 250мл течност,става като бетон.
Днес си пекох дебелото дупе на слънце/рядко срещано явление при нас/ и съм в супер настроение smile3534 smile3534 може и кръчма да заформя след малко smile3508
Кантара беше също добър и показа 81.2,така че седмичките правете място.Имам и нова снимка от днес http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322489&pid=13549065
Като махна паласката от горе и влизам в трета.Аз си харесвам ориенталски тип мъже,обаче те не харесват кльощавите жени.
Айде ,че стана много ,ще ме бият smile3505

# 383
  • София
Валентина, това тегло при какъв ръст е ?? Защото за мен примерно това са мечтаните килограми.  Laughing И никакво отчаяние. Разбира се , че ще успееш. Режимът е вълшебен!!   bouquet

Тегло 75 при 170 см. Как звучи?

# 384
Добра вечер  Hug

Нели #  Честит Рожден Ден   bouquet   Много любов и късмет   bouquet

Мирка ми се губи  newsm78  я на отчет  Hug може би след 15-ти ще имаш повече време

НелсънкоHeart Eyes

Николинчето- невероятна си както винаги   Hug

Мира- ти също си невероятна  Hug 

И някакви месечинки май прочетох- Викито, Михи - честити месечинки   bouquet  Hug

Айде лека нощ и отслабващи сънища ви пожелавам  newsm46 smile3524

# 385
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
    Много месечинки, много нещо днес  Laughing
    mihi69, честита месечинка, мила  Hug Колко бързо минаха тези месеци, а имам чувството, че те познавам от цяла вечност  Hug
    ВИКИТО, честито и на теб  Hug Не те познавам от "преди", но сега си страхотна мацка  newsm10
    с.м.н., tanyatais, честити месечинки и на вас  Hug
    pepsitoo, Валентина, kristi vgwelcome
          Сега ви пожелавам красива, нежна и режимна нощ, изпращам много любов и прегръдки на всички  Hug Hug Hug и отивам да спя, защото колкото повече наближава отпуската, толкова по-изцедена се чувствам  Rolling Eyes

# 386
Има ли между вас Дюканки с инсулинова резистентност и СПКЯ?

Преди да започна режима се консултирах с ендокринолог, неговият режим (за диабетици), който ми беше предписал, се различава от нашия само с консумирането на плодове. Между другото, на дъщеря ми (със СПКЯ) решително й препоръчаха да отслабва, и тя е на Глюкофаж. Така че, според мен, най-добре си поговори с ендокринолога, не му казвай, че си на Дюкан, само сподели какво ядеш и какво - не.
Jenusha, благодаря ти за съветите. Всъщност, ендокриноложката ми е по-склонна да ме наблъска с ксеникал и други боклуци отколкото да ми препоръча режим за отслабване. Казват ти, че трябва да отслабнеш, но не ти казват как... Затова взимам нещата в свои ръце. Само се притеснявам да не си увредя бъбреците и черния дроб и то не от диетата, а по-скоро от глюкофаж или комбинацията от двете  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes
Но... засега се чувствам горе долу добре, като изключим ниското кръвно и чат пат главоболие... Не съм сигурна дали това е от диетата или от лекарството newsm78
Хубава вечер и отслабваща нощ на всички   bouquet

# 387
Опс,влизам за малко да се отчета ,да ви напрегръщам и нацелувам ,че да не ми е дерт. Hug Hug Hug Hug Hug
Първо едно побут на Ми6и 69- ritnik ritnik ritnik ritnik стига ли толкоз.айде да тръгват килцата надолу ,че да не се разправям.
Много гушки на елен4ето-мила,с теб съм да си знаеш.
Целувки и прегръдки на Мастърчето-слънце,оправяй се.
При мен днеска нещо не е наред.Едно пукане ,подуване на стомаха  и незнам от какво .Ям това ,което по принцип си ям в третата.Нищо ново не съм включила и защо така ме боли ? newsm78
Иначе кг ми са сутрин 61-62 ,вечер 63.Спортувам всеки ден.Или коремни преси,или колело ,или клякания ,или ....секс  Joy Joy Joy
Зорита,чаках те днеска на скайп да си говорим за силата на подсъзнанието ама .... Heart Eyes
Менюто ми за днес беше следното:
тричав хляб с една чаша айрянче,по-късно 4 кайсии (Между другото от тоз калибър плодове колко мога да хапвам?)
пилешко със зелен боб и бейби морковчета
следобед варено яйце и крем с кисело мляко и нес кафе
2 чая ,2л вода и 2 кафета и ще се пръсна направо.
Пак нямам дрехи .Купя си нещо и след седмица ми става голямо. #Crazy newsm78
Отивам да спя ,момичета .Прегръщам ви всички и ....умната ей.

# 388
            НЕЛКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН - ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ и МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm59  party023 newsm59  party023 newsm51 newsm51
            Честити месечинки на ВИКИ  Hug, МИХИ  Hug, С.М.Н  Hug и ТАНЯТАНС  :hug
             РАЛ - по въпроса с отслабването в трета можеш да се консултираш със САНИ и ВЕСЕТО от Бургас, те и двете имаха този проблем в трета и го овладяха.
             ПЕПСИТО, ВАЛЕНТИНА, КРИСТИ - добре дошли
             ТЯНА - радвам се, че си прекарала толкова хубаво в Родината, а ти си такава сладуранка, направо се шашнах като те видях, не ми изглежда никога да си била заобленичка.    Желая ти да се добре и да задържиш този прекрасен външен див!!  Hug Hug Hug
              НИКОЛИНЧЕТО - нямам думи - БРАВО! Hug

# 389
Сладурки и сладури (ако ви има още), от днес се броя за 62 килограмова  newsm68
Тони  Hug и аз така с дрехите, ама не се оплаквам. Уж не свалям много ни на кила, ни на сантиметри  newsm78 , пък какво маце ставамммммммм  hahaha
Михи, Вики, Танятаис, с.м.н., честити месечинки   bouquet
DJ100, честит цял месец в трета фаза   bouquet
Нели #bdbaloni най-добри пожелания!
Валентина, kristi vg, pepsitoo, добре да сте ни дошли   bouquet   Ако има още нови попълнения, неволно съм ви пропуснала, но ви приветствам.
Брееееееей, Николинче, ама ти си страшно гадже, бе  Hug Скоро празнува годинка и беше 86, а сега... ей, за нищо ги нямаш ти килцата.

Общи условия

Активация на акаунт