ЖЕНАТА ЗОДИЯ РИБИ - 8

• 20 746
  • 445
  •   1
Отговори
# 105
Моята същност е изцяло описана в - "Малкият принц" на Антоан дьо Сент Екзюпери

Нямам какво друго да добавя Flutter

# 106
божееейййй  ooooh! що за стока сме....да ни обичат, да ни подкрепят, в замяна даваме едно огромно сърце. Ех, Рибки, Рибки....ако някой в тоя свят ни разбираше...ама на дали. Айде, разписвам се и аз. Ухапах си езика снощи и ме боли бе много!   Crossing Arms

П.П. Пък Малкият принци...класика. Бива да си го препрочита от време на време човек. Особено като беше стъпнал върху две държави и питаше "Какмо етова държава"....душица

# 107
нурчееееее,какво бе мила си правила снощи та си си ухапала езика,а? Mr. Green Laughing Winkкажи,признай си. Joy
аз "малкия принц"никога не съм я харесвала тази приказка.много ми е....тежко написана.не знам.мое виждане.даже,да си призная,не съм я дочела.

# 108
Всяко изречение в тази малка книжка е неповторимо.В книгата има много послания, които не е трудно да бъдат разбрани, стига човек да иска.Който е чел книгата  знае, че в нея са записани важни неща за живота. Заслужава си човек да ги запомни!
Харесвам я, защото в нея е събрана цялата философия на живота, която ние хората си мислим, че е сложна, а тя всъщност е много, много проста, а именно, че всичко е в простите, обикновените, малките неща, които осмислят живота ни и го правят пълен. Те са около нас всеки ден - просто трябва да имаме сетива да ги видим и усетим Heart Eyes

/лично мнение  Peaceне ангажирам никой с него/

# 109
нурчееееее,какво бе мила си правила снощи та си си ухапала езика,а? Mr. Green Laughing Winkкажи,признай си. Joy
аз "малкия принц"никога не съм я харесвала тази приказка.много ми е....тежко написана.не знам.мое виждане.даже,да си призная,не съм я дочела.

smile3506 amiiii

П.П. Случайно да забелязвате, че нещо лафа хич не върви?  Tired Или давайте тема, или отивам да се гътна в кревата за поне 10 часа!  Sick

# 110

smile3506 amiiii

П.П. Случайно да забелязвате, че нещо лафа хич не върви?  Tired Или давайте тема, или отивам да се гътна в кревата за поне 10 часа!  Sick
забелязала съм и то отдавна ама никой не ще да побутне.опитах и вчера и днес пак с ъс само-оценката ама....
дани,съгласна съм ,че истината за живота е в простичките неща.както и друг път съм казвала,че живота е много прост,просто ние си го правим труден.както и факта,че един мъничък жест може да даде страхотна топлина на душата ти.едно леко погалване по бузата или невинно изстриване на сълзите от очите от близък човек може да преобърне душа,сърцето и т.н
айде,раздвижете се.вие сте.

# 111
Ууууххххх....Иве. Ок, дай да измислим тема. то се е видяло, че зорлем не става. Нещо за зодиите ли, за живота ли, дай да го измислим.....Готова съм да приемам предложения, дето се вика изцяло съм на твое разположение.   bouquet

# 112
Такаааааа!  Първо да се запиша в темата и после да кажа нещичко! Mr. Green
Специално на Сталион: Има упълномощени да пускат рибешката тема и е върхът на наглостта да влезнеш на предпоследната страница, да сътвориш нова тема и да кажеш, колко са ти нерешителни домакините. Така че, занапред, моля те, Сталион, съобразявай се и уважавай гостоприемството рибешко! Peace Пускането на тема няма много общо с решителността, нъл тъй! Wink

Като ви изчета, може и да се включа с коментар... Сега не съм подготвена. Wink

# 113
Такаааааа!  Първо да се запиша в темата и после да кажа нещичко! Mr. Green
Специално на Сталион: Има упълномощени да пускат рибешката тема и е върхът на наглостта да влезнеш на предпоследната страница, да сътвориш нова тема и да кажеш, колко са ти нерешителни домакините. Така че, занапред, моля те, Сталион, съобразявай се и уважавай гостоприемството рибешко! Peace Пускането на тема няма много общо с решителността, нъл тъй! Wink

Като ви изчета, може и да се включа с коментар... Сега не съм подготвена. Wink

Да допълня, че и аз се подразних ужасно много. И нещо зачестяват май случаите да ни се натрапва мнение, изхождайки по някакъв /странен и нелогичен за мен/ начин от неща, които нито сме казали, нито сме показали, дори не сме и мислили. Не щЪ да ми слагат думи в устата и мисли в главата. Исках да променя темата, да сложа нови снимки и прочее. Естествено, няма как да го направя, защото не съм Сталион, нямам паролата на Сталион и изобщо.....мамата си е е...о! Ето ви жив пример за това как човек може да бере и бере вътрешно и да се ядосва в реално време!  Mr. Green Луна,  newsm51

# 114
  • в страната на абсурдите
Цитат
Всяко изречение в тази малка книжка е неповторимо.В книгата има много послания, които не е трудно да бъдат разбрани, стига човек да иска.Който е чел книгата  знае, че в нея са записани важни неща за живота. Заслужава си човек да ги запомни!
Харесвам я, защото в нея е събрана цялата философия на живота, която ние хората си мислим, че е сложна, а тя всъщност е много, много проста, а именно, че всичко е в простите, обикновените, малките неща, които осмислят живота ни и го правят пълен. Те са около нас всеки ден - просто трябва да имаме сетива да ги видим и усетим
същото мога да кажа и за"тайната градина" на франис бърнет.може би трябва да четем по-често детски книги!

# 115
така,нур понеже сме я започнали така лекичко темата ,предлагам да я продължим.хем е свързано с риби ,хем с нещата от живота.там само оценка и нещата от живота.какво ви трогва,мъничкия жест,простичък жест от ,когото струи любов или грандиозните жестове с многото пари ,коли и т.н.дайте да говорим за тези неща.и още нещо,сигурно се сещате,че в скайпа го споменахме ,но искам да чуя мнението ви и тук.а то е по повод-изневяра ли е флирта и до къде приемате флирта за флирт?поставих темите. вие сте. Hugпомагай нур.

# 116
така,нур понеже сме я започнали така лекичко темата ,предлагам да я продължим.хем е свързано с риби ,хем с нещата от живота.там само оценка и нещата от живота.какво ви трогва,мъничкия жест,простичък жест от ,когото струи любов или грандиозните жестове с многото пари ,коли и т.н.дайте да говорим за тези неща.и още нещо,сигурно се сещате,че в скайпа го споменахме ,но искам да чуя мнението ви и тук.а то е по повод-изневяра ли е флирта и до къде приемате флирта за флирт?поставих темите. вие сте. Hugпомагай нур.

Ок, Иве.....Кое ми е важно ли? Ще ти дам пример - не съм ходила през 35-годишния си живот никога на маникюр или масаж. Кво ще кажеш? Имала съм предложения, дори заплахи от властимащи момчета, после и от мъже. Дъл върви тоя номер, как мислиш? Но за сметка на т`ва имах едно гадже, което, като се събудих сутринта, ми беше клекнало до главата с китка от градински цветя, набрани току що от градината на квартирната му къща. Умилявам се само при спомена дори.....Даже още усещам мириса на цветята, току-що откъснати и мокри от росата.....
Флиртът....Аз съм родена флиртаджийка и съм твърдо ЗА флирта. Флиртът е нищо повече от нормално отношение между що-годе прилично изглеждащи мъж и жена. Щото аз с тебе няма да фрлиртувам, нито мъжът ти с моя нали?! Така вървят нещата между мъж и жена, няма как да са сухи и делови, освен, ако не са скумрии по природа. Флиртът не е изневяра. Аз флиртувам нонстоп, мистър Нур знае каква съм и не се впечатлява изобщо. Впрочем той също флиртува доста. Но дотам. За справка - никога не съм му изневерявала, мисля, че и той на мен. Почти съм убедена дори. Така става ли?  Peace

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 14:42 от NUR

# 117
Ей, мързелани, ще ви набия! Мале как се покрили всичкиии.... ooooh! Освен тва се начетох на чужди теми и отбелязах как ни крадат! В момента карат темата "мъже"  и "на кого бих простила и на кого не - мераци къмто известни мъже"  Sick Крадли. Я, веднага да идвате тука, щото в знак на протест ще ви напусна за поне 123 дни!  #2gunfire Моля ви се бее.... baby_neutral

рибешка душа, не трай да бъде лоша и категорична и туй то!  hahaha hahaha hahaha

# 118
евала Нур по повод изказването ти за флирта.абсолютно съм на твоето мнение.по природа съм флиртаджийка и до там.странното е ,че отстрани хората ще кажат,че съм извеверила на половинката си ,заради това,но  истината е ,че никога до сега не съм му изневерила.и смея ли?!тоя скорпион после ще ми #Sniper bishopи такаааааа........и та,аз също мисля,че това са нормални отношения.но не си мислете,че като отида на работа или изляза на улицата се спуквам да флиртувам и намигам на всеки и т.н.няма тякавя нещо.даже  не се и усещам,когато флиртувам а и незнам как го правя де,ама после излиза,че съм флиртувала. ooooh!абе...объркано стана.та,за мен флирта не е изневяра и то може би мисля така ,защото с годините престанах да ревнувам или е много малко в мен това качество.аз просто обичам.сигурна съм в мъжа си и няма нужда от ревност.а това дали той флиртува,ами съссигурност,но аз не го виждам а и не ме интересува.
нур ,това момче с цветята от градината,коя зодия е?интересно ми е?

# 119
Флиртът, това е нормалното общуване между съществата от двата пола. Неангажиращо, опипващо лекинко с поглед и мисъл отсрещната страна. Усмивката е флирт. Няма жена, която да не флиртува. В това не виждам нищо осъдително. Човек не би трябвало да е сух като веяна скумрия. Веяните скумрии завиждат на ухилените шаранки / да речем, но не е задължително определението...  Mr. Green / И все пак за да бъде флиртът, само флирт, и то непотвърден за другия,  зареждащ с усмивка, не бива да се прескача тънката нишка на необещанието... Mr. Green Naughty Whistling Толкоз.
 Crazy

Общи условия

Активация на акаунт