VICHY

• 91 098
  • 447
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
От две седмици ползвам този,и много ми харесва,хидратира страхотно,кожата ми е комбинирана,но но носа ми се бели от както използвам крема този проблем вече го няма!Мисля да си взема мостричка на фон дьо тена за нормална и комбинирана кожа,много дбри отзиви прочетох тук за него!

newsm10 smile3521

Много хубаво кремче   newsm10

# 106
 *dreamer* а за каква възраст е подходящо.

# 107
  • Пловдив
*dreamer* а за каква възраст е подходящо.

lasi кремчето е хидратиращо и е подходящо за всяка въздраст. Заслужава си определено. Поне на моята кожа ми понася много добре. 

# 108
Сега това кремче, обаче с фактор е на промоция, получаваш заедно с него и тоалетно мляко бонус за 40 лв.
Чудя се дали си го взема, т.к съм вече на 35 и може би ми трябва нещо по-сериозно против бръчки  Rolling Eyes

# 109
Сега има някаква промоция  на крем с подарък измиващ гел- Нормадерм. Може ли да ме светне някой какъв е крема и каква е цената на комплекта?

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 15:44 от vita

# 110
Има измиващ гел Нормадерм 400мл за около 21 (цената на 200мл)....аз обаче си взех този на Ла Рош-там също взимаш 400мл на цена на 200 Peace....Виши имат и кремчета с подарък тоал.мляко,но не съм ги заглеждала-цени варираха от 20 до 30,ако не бъркам-имаше много комплекти в Ремедиум Flutter

# 111
Виши имат ли кремове с фактор? newsm78

# 112
  • София
Имаш в предвид слънцезащитна серия ли? Да имат. Или питаш за ежедневен крем с фактор? На примависта се сещам , че от сериата Акуалия Термал (много добра серия) има крем с фактор.  Peace Със сигурност имат и други.

# 113
Момичета на 35 години съм с нормална кожа , четох, четох и не разбрах за тази възраст кое от кремчетата на виши е подходящо  newsm78
Бихте ли ми помогнали  Praynig
Аз мисляче Миокин и Лив актив Ц са подходящи за тази възраст!

# 114
Можете ли да ми препоръчате крем за лице на Виши, на 25 години съм със смесена кожа на лицето...мерси предварително  Hug Hug
Препоръчвам ти тези двата крема!

http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-aqualia-thermal-li … -pid30016597.html

http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1%88%D0%B8-oligo-25-%D1%85%D0 … -pid30000910.html

# 115
Има измиващ гел Нормадерм 400мл за около 21 (цената на 200мл)....аз обаче си взех този на Ла Рош-там също взимаш 400мл на цена на 200 Peace....Виши имат и кремчета с подарък тоал.мляко,но не съм ги заглеждала-цени варираха от 20 до 30,ако не бъркам-имаше много комплекти в Ремедиум Flutter
VICHY имат и промоция в момента на крем Normaderm Pro mat с подарък измиващ гел за мазна кожа от същата серия, струва около 27лв. Майка ми ми беше взела точно такъв комплект, но аз я карах да ходи да го върне обратно в аптеката и да го замени за другата налична промоция на La roche posay - при покупката на който и да било крем на марката получаваш подарък мицеларен разтвор за почистване на лицето.
На Vichy не съм толкова доволна от измиващия гел Normaderm, не е лош, но ми идва леко по-агресивен, затова смених. 

# 116
 другата налична промоция на La roche posay - при покупката на който и да било крем на марката получаваш подарък мицеларен разтвор за почистване на лицето.  
в ремедиум ли го има  Rolling Eyes-аз си взимам ефаклаr m,и ще ми дойде добре!Последният път като ходих там нямаше такава промоция!

# 117
 другата налична промоция на La roche posay - при покупката на който и да било крем на марката получаваш подарък мицеларен разтвор за почистване на лицето.  
в ремедиум ли го има  Rolling Eyes-аз си взимам ефаклаr m,и ще ми дойде добре!Последният път като ходих там нямаше такава промоция!
Да, в Ремедиум Peace Тя май промоцията е до изчерпване на количествата.

# 118
Само едно пояснение да вметна за промоцията на нормадерм. Гелчето за измиване подарък е мини вариант от 100 мл,а не 200 както е стандартно. Също така имат отделно друга промоция - двойна опаковка на измиващия гел , което за мен си е по-добра оферта.
Но липсата на фактор на крема е основен минус, особено с предстоящото лято. Реших да не се възползвам.

# 119
Здравейте момичета  bouquet! Сега виждам темата и понеже не съм иа чела циалата може да повториа ниакоиа, но да ви кажа, че ползвам фон дьо тен на Виши повече от година и съм много доволна.Много е лек, дискретно стои и консистенциата ми допада.Само да вметна, че съм много биала, направо ми е прозрачна кожата.
Опита ми скромен по отношение на фон дьо тени, но предниа беше един такъв гъст и после сиакаш ми опъваше кожата като маска.Мислиа да си остана на Виши.
Дръги продукти не съм ползвала, но се каниа да взема крем за лице.

Общи условия

Активация на акаунт