VICHY

• 91 377
  • 447
  •   1
Отговори
# 270
Аз ползвам Aqualia Thermal и съм доволна, но Антиокс-а не ми действа хич добре...

# 271
  • София
Много харесвам продуктите на Виши

Любимият ми фондьотен,идеален за моята кожа (смесена),препоръчвам го,може да си поискате мостричка от аптеката и да го пробвате преди да си го вземете да видите как се отразява на вашата кожа
Когато си го взимах,имаше някаква промоция и ми подариха

Ползвала съм цялата серия Нормадерм,кремчето и лосиона са супер,но измиващия гел ми действаше добре когато бях на 15 и кожата ми беше мазна,сега много ми я изсушава,чак се белех,ползвам си го около цикъл,когато имам да се боря с някоя друга пъпка

Хвърлила съм око на ,някой ползва ли го?

# 272
  • Хасково
Здравейте момичета, на 35 години съм и имам нужда от съвет какъв крем да си взема за стягане и против бръчки/ със смесена кожа съм/. Никога не съм ползвала VICHI, а гледам че има много доволни. Благодаря ви.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 13:35 от mena751

# 273
Имам въпросче към позлващите Aqualia Thermal лекия вариант. Като го нанасяте в началото усещате ли много леко пощипване на кожата или си въобразявам? Rolling Eyes

# 274
Damaris, преди време го ползвах, но подобно усещане не съм имала. Може би кожата ти е раздразнена нещо, но ако няма други проблеми, не се притеснявай. Мисля, че ще отмине, ако не консултирай се със специалист. Или пък си внушаваш  Simple Smile

# 275
и аз съм го ползвала и не съм имала дразнения, може да си алергична към някоя съставка

# 276
  • Стара Загора
Damaris, купувала съм си го три пъти такова усещане за което ти говориш нямам, може би това не е твоят крем.

# 277
Здравейте, ползвам от около два месеца Aqualia antiox fluid и забелязвам, че са ми наизлезли доста черни точки. Някой да има подобни наблюдения от същия продукт?
Ползвам флуида от повече от 2 месеца, но нямам подобни оплаквания, в смисъл доволна съм от него като ефект върху кожата на лицето.

# 278
mena какво кремче си купи и аз съм на  и се чудя какво да си взема newsm78
До сега ползах Aqualia Thermal , но скоро ми свършва и иска да пробвам нещо ново

# 279
Благодаря за отзивите момичета Peace. Вярно, кожата ми е проблемна по принцип, но в началото като го ползвах нямах никакъв проблем, но сега нещо не ми понася добре явно Rolling Eyes. Дано да е временно, защото като крем много го харесвам, слад нанасяне като си докосна кожата е много мекичка и гладка, както с никой друг крем досега Heart Eyes

# 280
Имам въпросче към позлващите Aqualia Thermal лекия вариант. Като го нанасяте в началото усещате ли много леко пощипване на кожата или си въобразявам? Rolling Eyes

И аз имам същия проблем, уж е за чувствителна кожа, но уви не става за моята Peace

# 281
  • в Кошера

Много добро!

# 282
  • Somewhere far away
Ооу да! Чудесен! Имам го като подарък и скоро ще го свърша и направо мми е мъчно за него - страхотен душ гел, наистина! Не искам да се разделям с него Heart Eyes Grinning

# 283
  • Хасково
Lasi, още не съм си купила . Имам още от Рок, но ми се искаше да си взема нещо на VICHI. Ще взема да пробвам някоя и друга мостричка, че да видим кое е най-добре. Все ми се иска нещо против бръчки, стягащо... А ти доволна ли си от Aqualia Thermal ?

# 284
колко струва този душ гел?
има ли парабени в него?

Общи условия

Активация на акаунт