ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (5)

• 11 981
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Mushmulche супер е линка,който си дала   bouquet  дано скоро видиш сърцичето

# 121
СЪНИ 9 МЕРСИ ЗА КАЛЕНДАРА.АЗ ГО РАЗБРАХ.  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • София
Здравейте и от мен,
мале,досега четох-много сте изписали за 2 дена!  Wink
Добре дошли на новите попълнения,желая безпроблемна бременност и пухкави бебоци след 2 месеца. Heart Eyes
Значи аз още не съм почнала да се мажа за стрии,но мисля да си взема на Икаров маслото за стрии,а може да сложа от него и в лосиона ,с който се мажа в момента.Притеснявам се от мазното,дали няма да ми цапа дрехите,но ще видим.
2 дена бяхме в провинцията и да ви кажа на отиване не толкова,но на връщане се скапах...а бяха само 2 часа път...Нз до морето как ще е.. ooooh!
За килограмите не съм качила още,даже май съм 1 кило минус.За протокола стартирам 43 кг и се надявам повече от 55 да не стана! Peace
За г.с. навсякъде ми показва различно,+ - 1,2 дена,но с календара,който сте дали ми излиза,че съм в края на 9-та седмица,т.е.седмица по-напред. newsm78 Иначе термина пак ми го показва като другите места.
Това е от мен,а на вас приятен ден. Wink

# 123
  • София
Здравейте!
Радвам се за всички бъдещи мами. Аз разбрах, 4е съм бременна на 1 юни според калкулатора термина ми е на 03.02.2010, моят личен гинеколог още не може да ми каже с точност. Бебчо е около 4см ве4е, надявам се и до края всичко да е наред.

# 124
  • София
Аз също се чудя за стрии какво да си купя, мисля си за медицинската козметика нещо на Eucerin или AVENE,VICHY.  Ако някоя от вас си е купила нека сподели Simple Smile

# 125
Polzvam MUSTELA, no se maja ot predi da zabremeneia oshte. Barzo popiva

# 126
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Hug Виждам, че дружината се увеличава, супер!

Аз се позагубих малко, сега наваксвам с темата  Laughing

Вчера бях на преглед. Порастнало е - 16.9 мм, отговаря на 8 г.с. и 1 ден! Всичко си е наред, има си сърдечна дейност. Докторът каза да си продължа Утрогестан-а до 12 г.с.

За гаденето, при мен се проявява само от време на време, но се търпи. Не съм повръщала досега, дано и понататък да е така. Килограми, мисля, че не съм качила, или може би 1 кг.

Цигарките и мен ме мъчат. Преди пушех доста, постепенно ги намалих, но сега все още изпушвам по половинка или по 1 на ден. Нооо, вече трябва да ги спирам окончателно!!! А пък ми се пуши, за съжаление, и не ми става гадно от тях, блях.

И аз събирам отзиви за продукти за мазане!  Flutter

Вече сме си в Бургас и сега пред мен стои задачата да си намеря лекар тук, който да ми следи бременността. Моля момичетата от Бургас да споделят при кой ходят.  Praynig

# 127
Здравейте и от мен   bouquet Ами какво да ви кажа, продължавам да си почивам и да се пазя, ама то вече много ми доскучава  Sad В събота бях на сватба, толкова много танци имаше, а аз на стола или в ролята на фотограф  Sad много ме беше яд, че не можах едно хорце да тропна  newsm35  Нищо, важното е всичко да е наред  Simple Smile За килцата мога да кажа, че май съм трупнала някое и друго ама не ме притеснява Simple Smile С гаденето и повръщането съм на моменти - 2 дни съм ОК, 2 дни Sick но това е положението. За  luvbed се сещам само в моменти на физически комфорт, но си оставам само със сещането, че док забрани, а и татито си го е шубе от началото Simple Smile А какво ще кажете за настроенията  newsm78 Аз вчера така си поревах без да знам защо, че милото оцъкли едни очи  Shocked иди му обяснявай  #Crazy
Мимита, аз когато си бях в Бургас отидох при Георгиев. Той видя бебо за първи път Simple Smile Много е внимателен, а и съм чувала много добри отзиви за него - шеф е на родилното. Ако си бях останала там със сигурност щях да се запиша при него, много е приятен и усмихнат  Peace препоръчвам ти го Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 16:02 от missmall

# 128
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
По въпроса с седмиците, когато си мапример на 10г.с и 3 дни, това значи че си влязла в 11г.с. Ето вижте тук, този календар го използват акушерите. http://www.ladypill.com/calendar.php

Иначе аз от тук си следя седмиците, най-лесно и приятно е, а когато искам да го видя как изглежда сега цъкам на съответната седмица http://baby2see.com/timeline.html

Момичета, тези два сайта са супер. Може ли авторката на темата да ги сложи в началото?

# 129
  • София
Здравейте  Grinning,
аз лично повърнах само един път и то преди да разбера, 4е съм бременна, когато отвориш шкафа с подправките и ме лъхна мн силна миризма, след това ми стана лошо около 3-4 пъти за няколко 4аса и това беше, но приятелки са ми споделяли, 4е са имали мн тежко първо тримесечие, др пък не са имали изобщо проблеми. Според мен са нормални и 2та варианта, до организъм си е Simple Smile. Важното е да сме спокойни и да мислим оптимистично и всичко ще е наред Praynig
Ако успея да си избера лекар в скоро време ще ида и аз на консултация, личния ми лекар ми даде направление и сега имам проблем с лекарите с направление. Избрах си "Първа АГ Света София" и сега умувам при кого да се запиша. Ина4е ходя на частен кабинет за сега Simple Smile
Приятен ден ви желая Simple Smile

# 130
vabeni, sashkova - аз се мазах и при първата бременност и сега с Дермоластин - много ми помага, а и нямам нито една стрия. А старите стрии още от преди бременността, които бях получила вследствие на непрекъснато движение на килограмите дори се заличиха от мазилото. За мен е много добро и е с лек аромат. Всички други мазила на бременни миришат на нещо и не мога да ги понасям (Мустела - праскови). Всеки си има вкус и най-вече кожата на всеки е различна.

# 131
Здравейте и от мен бъдещи майчета! Аз ще ходя на преглед в петък и се надявам всичко да е наред тъй като имам киста! Преди три седмици на прегледа се установи бременност и бяхме пораснали 8мм. Сега вече очаквам и да имаме сърчице! Вярвам че всичко е на добра страна! yes Гади ми се от време на време, но напоследък ме мъчи друдно дишане, сякаш нещо ми натиска белите дробове! Аз също съм от Бургас и моята лекарка е Д-р Братова! Но съм ходила и при Георгиев! Той ми ликува поликистоза на яйчниците преди години! Останала съм с най-добри впечатления от него! Пожелавам повече хубави дни и усмивки!!! newsm53

# 132
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 Здравейте, момичета!!! newsm03
Аз утре съм на лекар и мечтая да видя сърчице newsm17
Имам 10 годишно момиче и не мислех (до преди 2-3 години) за второ дете, но....... миналата година имах един спонтанен аборт в 5 г.с. и се случи да забременея чак сега  smile3506
Много искам всичко да е наред и знам,че ще е така  newsm62
Иначе при мен всичко си е OK - повдига ми се сутрин, но не съм повръщала; качила съм 1-2 килца; все още не се мажа с нищо, но следя опита ви и съветите ви; СКУЧАЯ мнооооооооого, защото съм в отпуск, а момичето ми си почива от мен при баба си  newsm53
Ами това е за сега! Страхотна компания сте smile3501

# 133
  • София
 Сега се сетих  Rolling Eyes
Някоя от вас питала ли е лекаря си дали може да се къпе на морето или не може   Confused Мисля да ходя на море и ще съм мн нещастна ако ми кажат да не се къпя  smile3518

# 134
Здравейте, момичета!!! newsm03
Аз утре съм на лекар и мечтая да видя сърчице newsm17
Имам 10 годишно момиче и не мислех (до преди 2-3 години) за второ дете, но....... миналата година имах един спонтанен аборт в 5 г.с. и се случи да забременея чак сега  smile3506
Много искам всичко да е наред и знам,че ще е така  newsm62
Иначе при мен всичко си е OK - повдига ми се сутрин, но не съм повръщала; качила съм 1-2 килца; все още не се мажа с нищо, но следя опита ви и съветите ви; СКУЧАЯ мнооооооооого, защото съм в отпуск, а момичето ми си почива от мен при баба си  newsm53
Ами това е за сега! Страхотна компания сте smile3501
Добре дошла Hug и ще те чакаме да се похвалиш със сърчице утре.

Общи условия

Активация на акаунт