ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (5)

• 11 979
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Абе момичета, зарибихте ме да ходя да се тегля! Вече съм +1, станала съм 47.
Снощи сънувах, че си избирам булчинска рокля. Супер странно, щото нямам намерение да се омъжвам. Един път вече съм била булка, много е яко, ама се разведохме след 6 месеца.
Успешен ден на всички!

# 106
  • До Балкана
Venivet, може пак да ти излезе късмета изневиделица, знае ли човек!  Laughing Пък и ние каквото се разприказвахме за сватби и аз тази нощ се събудих в 3.00 и до 5 за сватба мислих - безобразие! Само, че при мен едва ли ще стане, защото пари за такава няма!  Simple Smile Но и аз се унесох по тези мисли!

# 107
Аааааааааа, не! На партньора ми съм му казала, че ще си остане стар ерген. Twisted Evil
Иначе след раждане се отслабва супер бързо и лесно. Вижте!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=327681&pid=10670866
паролата е bebeta

# 108
Здравейте!

Сутринта бях в поликлиниката и се записах на ЖК, в четвъртък ме викат да направя изследванията. Много мил доктор ми се падна, обяснява всичко без да питам  Simple Smile . Иначе ще си ходя и при моя в Шейново от време на време да ме понаглежда и той.
Пусна ми да чуя и сърчицето  newsm44 , а не да гледам само пулсациите на екрана. Изчисли термин по техните таблици 16 февруари, а не 14, както ми показваха онлайн калкулаторите, но все тая. Терминът и без това се мени и не е речено, че на датата ще родиш.
Снощи така ме разтресе нервата, че не се живееше около мен  #Cussing out. Майка ми се обади вечерта, та заговорничеха с мъжа ми по телефона и го посъветвала да си мълчи, та да не предизвиква много, много гнева ми  hahaha Joy.  Те много се разбират и са нон стоп в заговор  Mr. Green
Лошото е, че осъзнавам моментната си лудост, но съм безсилна и не се овладявам. Дано мине скоро  Praynig
Иначе не съм качила килограми засега  Peace
Сутрин пия супер разредено кафе с мляко и едвам успявам и 5 глътки да изпия.

Спокоен ден на всички!

# 109
Привет, мацки,

Чета ви, но ми е смотано и за това не пиша. Пък и в офиса нещо много работа напоследък.... Crazy

На тези, които са имали пожоди за празнуване ЧЕСТИТО!!!

За килограмите, не се притеснявайте, ще ги сваляме дружно Wink

# 110
  • До Балкана
Venivet, супер ти е коремчето! Аз никога не съм имала такова и сигурно никога няма да имам, така че няма да се бия на бързея  Laughing. Пък нали не качвам засега, само свалям!  Mr. Green Слънчо, усмихни се и на мен ми е едно тъпанарско от няколко дена ама се насилвам да се държа в контакт, че ще залинея! Hug

# 111
Miss D,10г.с. е трети месец.Vela,и аз не съм на ясно много как се водат тия седмици,но и мен ме пишат 10г.с. и няколко дни,и мисля че се води 10-та защото още няма навършена 11-та,но не съм сигурна newsm78

# 112
По въпроса за седмиците мисля като kiki 82  Peace

# 113
  • София
По въпроса с седмиците, когато си мапример на 10г.с и 3 дни, това значи че си влязла в 11г.с. Ето вижте тук, този календар го използват акушерите. http://www.ladypill.com/calendar.php

# 114
Да и аз съм го виждала този календар но ми изглежда мн сложен #Crazy Значи си се водя 9г.с Crossing Arms

А когато се ходи на БХС трябва да има навършени вече 11 г.с  ли? newsm78

# 115
Аз явно съм малоумна  Rolling Eyes, нищо не схващам от този календар  Tired!

# 116
  • София
Споко мила Simple Smile
Отвън навътре виждаш: Месеците от календара и дните. Под тях са ти лунарните 10 месеца на бременността. Завърти календара така, че да ти съвпадне първия ден от последния ти цикъл с единичката от първия лунарен месец. Следващия ред са гестационните седмици. Изместваш червената стрелка на днешна дата и засичаш в коя гестационна седмица си.

Надявам се да съм помогнала  Hug

# 117
  • До Балкана
Стар не си! Има две неща, които се мърдат от този календар Червената стрелка и малкия кръг, на който са подредени седмиците (подредено е от най-бледо синьо до тъмно синьо) и започва от цифрата 1 (най-бледо) до 40 (41,42)- тъмно синьо. Та сега ако датата на последния ти цикъл е била 10 май довлачваш с мишката цифрата 1 до датата 10 май - така ще получиш кога ти е термина . Червената стрелка слагаш на днешната дата и така виждаш в коя седмица си сега и всичко останало. Дано не съм оплела повече нещата  Laughing

# 118
 Crazy Crazy Crazy Благодаря ! Виждате, не ми е лесно  Mr. Green !

# 119
Хах и аз немога да го разбера, ама неща и да се мъча, дали съм в 10г.с. и три дни или съм в 11г.с. честно казано ми е все тая, както и с термина, някъде ми дава 6-ти, на други места 7-ми, според доктора 8ми февруари.
Та ходих до доктора но го нямаше. Много гадно така  smile3516  Вече искам да ми каже че си имаме сърчице и се развиваме нормално и да си отдъхна, сега чак в четвъртък и то аз тогава съм на работа, трябва преди работа и да съм все под напрежение.... Или чак другия вторник, тогава поне не съм на работа.

Иначе аз от тук си следя седмиците, най-лесно и приятно е, а когато искам да го видя как изглежда сега цъкам на съответната седмица http://baby2see.com/timeline.html

Та аз кафенце си пия по едно на ден че иначе ме сцепва главата после  ooooh!

И много сънувам, цяла нощ продавам сладолед на сън  rotfImao

А трябва й да уча за един изпит че ме скъсаха и ми се реве, толкова ми е трудна тая физиология, че умирам  doh Все пак от шест изпита имам 5 шестици и една двойка, хахахах е не е ли резил  tooth

Общи условия

Активация на акаунт