ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (5)

• 12 169
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
vabeni и аз моля ако някой знае решение на проблема с емоциите да го сподели. Казвам ви изплаках си сълзите, понякога с причина, понякога защото ми е скучно и не знам какво да правя. През бременността до тук отчета е следния - повърщала съм един единствен път, гадило ми се 3-4 пъти, гърдите не ме болят, нямам запек, не пишкам често, не ми се повдига от миризми - с една дума - перфкетната бременност! Обаче емоционално ми се разказа играта, аз не съм на себе си, нервнича, плача, сменям си настроението за части от секундата, направо ме разби емоционално  #Crazy

# 91
Miss D, на 1-вата страница на темата има табличка на коя седмица кой месец отговаря  Peace

Привет мацки  Hug
Ама вие направо сте се уляли тия дни.

vabeni, в първия момент прочетох "уяли"  Mr. Green и ми стана смешно, колко точно си го казала, защото тая тема я обърнахме само на ядене, кой какво му се яде и кой колко килограма е качил.

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 22:44 от Amica

# 92
  • София
Аз съм добре с емоциите. Не плача, не крещя... Обаче имам изключително добро дете и разбран съпруг.
Стегнете се, момичета, това е едва началото.  Laughing Hug

# 93
Аз също не мога да кажа,че имам промени в настроенията.Даже съм толкова спокойна,че не мога да се позная.И дори като ме ядосва детето-а тя в момента е във фаза-не на всичко-хич не се дразня.Абе дави кажа нищо ми няма-не повръщам,не ми е зле,не ми се яде повече,но не и по-малко де.Дано така да си остана

# 94
Добро утро момичета. Хаиде на кафенце Simple Smile Coffee

# 95
  Добро утро!
не съм спала от кошмари,момичета Sad някой от вас правил ли е цитонамазка?какви ви бяха резултатите? оххх,ужас взех да се шашкам за всяко нещо,най-вероятно неоснователно,но се шашкам Sad вие така ли бяхте с първата бременност?

natiivenci  прием кафенцето с удоволствие Simple Smile

# 96
Добро утро и от мен,мерси за кафенцето,Желая ви спокоен и успешен ден.

# 97
Здравейте момичета!

Идвам с една молба-ако някоя мама знае или е намерила линк към това което ще питам моля неко го пусне че нещо не съм много наясно newsm78
Така-питането ми е следното:Знаете ли ако съм  примерно в 9г.с и 3 дни вече би трябвало да се водя 10 г.с -нали?И как се брой-примерно-9 г.с и 5 дни,9 г.с и 6 дни и така предполагам до 9 г.с и 7 дни и вече трябва да е 10 г.с Thinking
Понеже не съм наясно с това а предполагам и някой мами Blush Blush
Значи аз бях за последно на преглед на 6.07.2009- и ми казаха че съм в 8 г.с и 1 ден-и вече трябва да съм в 9 г.с и 2 дни което е 10 г.с-нали? newsm78
Моля ви ако някой знае да ми сподели  newsm10

# 98
Добро утро и от мен.Мерси за кафенцето-моето го ударих още в седем.Имам малко лош навик -още със ставането и да пия кафе.
Вчера добре ви се похвалих ама да знаете какво Sick падна снощи.Не е истина.На мен сутрин ми е добре .но вечер  Sick
Относно настроенията-и аз съм ту много спокойна -ту много изнервена,но това си е нещо нормално,така че няма как.
За сънищата-сънувам доста често.Последния път сънувах че ме гони мечка-ужас. box
Айде отивам да похапна ,че доста взе да ми пристъргва. newsm55
Желая на всички усмихнат и спокоен ден!  bouquet

# 99
Добро утро !  Едно кафе и от мен  Grinning!  Аз почти не пия вече кафе, насилвам се за поне едно, но не ми се получава много.

Vela, според мен също си в 10г.с , за жалост нямам под ръка нищо с което да подкрепя мнението си

Добро утро!
не съм спала от кошмари,момичета Sad някой от вас правил ли е цитонамазка?какви ви бяха резултатите? оххх,ужас взех да се шашкам за всяко нещо,най-вероятно неоснователно,но се шашкам Sad вие така ли бяхте с първата бременност?

natiivenci  прием кафенцето с удоволствие Simple Smile

Не съм правила цитонамазка, но мисля да направя, като запиша ЖК.

# 100
  • До Балкана
Добро утро и от мен! Толкова ми се спи още от сега, че не знам как да не захъркам в офиса  Laughing! Много положителен ден ви пожелвам. Моят личен е в отпуск и сега ще ходя при някаква която го замества, за да ми даде направление за ЖК - дали ще може тя да ми даде?
Star, кафенцето изглежда прекрасно Много обичам и вкуса му и аромата му, но от 5-6 години не пия заради тъпата мигрена, защото се обостря! Но витруално ще го изсърбам  smile3521

# 101
silvery няма да се притесняваш. Нищо страшно не е. Аз съм правила и нито боли нито усещаш нещо. При мен беше така поне. Повече положителни мисли момичета  Hug това ни трябва

# 102
  • София
Здравейте на всички!
И аз се присъединявам. На 23 години съм, първа бременност и доста неочаквана Shocked. Вчера бях на ехограф...видях бебето имам и снимки Mr. Green. Казаха че всичко изглежда чудесно. Hug има пулс, сак и е живичко. Много се зарадвах защото четох за това "кухо" яйце  :кая:...Ако всичко върви по план бебето ще се роди на 23 февруари  NeWS17 Ям много и сам качила 5 килограма Shocked сега  съм 60 . Пиех кафе по 3 пъти на ден, но сега не ми се пие. Проблем са ми цигарите. От кутия на ден успях да ги намаля на 3 но се надявам скоро да ги оставя завинаги Simple Smile

# 103
аз я направих,не това ме притеснява,а резултата -трета група А  излезе,доктора казва че е ок ама... нали първа група са нормалните резултати ...затова питам за вашите

# 104
el P и аз имам проблем с цигарите. Продължава да ми се пуши, но не си паля. Но ми се пуши Sad

Общи условия

Активация на акаунт