ФЕВРУАРЧЕ КРОТКО СЕ ИЗЛЕЖАВА В КОРЕМЧЕТО НА МАМА!!! (5)

• 12 174
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
kiki 82, честити ръчички и краценча!

# 76
Кики сигурно е супер да видиш как мърда бебо!Честито!
В коя седмица се вижда това?

# 77
  • До Балкана
Kikiiii, колко е прекрасно това, което казваш! Колко ли е вълнуващоо! Честито, мила!
Аз дали ще имам сватба някога!  Sad А за настроението - гадинка съм си напоследък, определено Blush, надявам се скоро да ми мине!  Grinning

# 78
Аз дали ще имам сватба някога!  Sad

Разбира се, че ще имаш сватба, при това най-прекрасната сватба. Какви са тези мрачни мисли? Да не виждам унили мамчета.

# 79
Miss D - аз съм качила 3 кг. струват ми се много за този етап на бременността, имайки предвид и повръщането, ама кантара си е кантар.

Lemonny - пробвай с някоя рокля на връзки, ще си ги разпускаш колкото имаш нужда.

Natiivenit - бебето е точно толкова голямо, колкото пише на тикерчето, което отбелязва месеците. Моето в 11 г.с. е 5 см и 14 гр.

# 80
Aз утре съм на втора консултация, миналата беше около 15ти миналия месец, тогава ми пусна изследванията и утре трябва да занеса резултатите. Надявам се и да чуем сърчицето, че нещо яко съм се ошашкала.... само сънувам бебета, а знам че е на яд и на проблеми. А не съм суеверна по принцип, ам сега какво ме хвана шубето и аз не знам, та утре ще ви пиша  newsm78

# 81
Благодаря момичета,аз не го видях много ясно,но доки ми каза,но се вижда иначе,а всички ще ги видите съвсем скоро,сигурно на следващия си преглед.Аз съм в трети месец,10г.с.,и няколко дни даже  love001След малко тръгвам от офиса,после може да пиша,ако са ми пуснали нета,иначе до утре!

# 82
  • София
Да се разпиша в тази тема, че по-лесно да ви следя Simple Smile

Младоженките, един съвет от мен - не се хвърляйте на централните храмове за сватбата си. Там нито ще усетите еуфорията от празника си, нито ще се почувствате специални. В "Света Неделя" до Шератон сватбите са на конвейр, през 15 минути. Най-скъпо е и най-претупано. Бях на една такава сватба наскоро и булката след това излезе разплакана, защото отците претупали всичко. Така е, като те чакат още 5 сватби докато си в храма... Изберете си по-малък софийски храм - има ги много, но церемонията ви да мине спокойно и да ви отрупат с внимание.

При мен засега най-големия проблем се оказва ниското кръвно. След 14:00 часа такава дрямка ме наляга, че се чудя кога ли ще заспя в офиса. А най-неприятното е, че ме боли главата. Този път гаденето и драйфането са доста по-редки. А най-хубавото е, че мога да ям плодове и да пия фрешчета - нещо немислимо предния път.

Приятна вечер от мен  Hug

# 83
  • До Балкана
Мушмулче, успех за утре, мила! Стискам ти палци всичко да е както го искаш! Хубава вечер момичета!

# 84
  • София
Привет, момичета!
Гледам, за сватбени рокли си говорите - моят съвет е 1-2 седмици преди сватбата да отидете до Асеновград. Имат огромен избор от рокли за бременни във всеки магазин. Снаха ми и брат ми направиха сватба в 7-ия месец бременна с близнаци, и роклята и беше разкошна. И не е без значение цената - струваше им под 400 лв. такива цени в София няма.
Аз днес пак бях детегледачка, възвърнах си старите умения, щом успях да преоблека 2-килограмово бебе без да пострада.  Laughing Много съм горда от себе си.

# 85
Хехе Ника, много гот ! Подкрепям за Асеновград, много от моделите на модните къщи тук ги има и там, но на половин цена. Последно позната абитуриентка се облече от там  Grinning.
Аз също бях бременна на сватбата, в 5ти месец, но роклята ми беше страхотна (колко скромно  Crazy), въобще не ми личеше.

# 86
Привет, момичета!
Гледам, за сватбени рокли си говорите - моят съвет е 1-2 седмици преди сватбата да отидете до Асеновград. Имат огромен избор от рокли за бременни във всеки магазин. Снаха ми и брат ми направиха сватба в 7-ия месец бременна с близнаци, и роклята и беше разкошна. И не е без значение цената - струваше им под 400 лв. такива цени в София няма.
Аз днес пак бях детегледачка, възвърнах си старите умения, щом успях да преоблека 2-килограмово бебе без да пострада.  Laughing Много съм горда от себе си.

Ника браво за бебето, аз незнам как ще се справям с моите две леви ръце.... А пък Тати го е страх от бебета... Един пък една приятелка преговаря с него да подържи бебо, побеже трябваше да му сгъне количката и той да  я откара Wink в крайна сметка проблема имаше лесно решение - колата е тип товарна - без засдни седалки заради ДДС и количката се сбра  Joy Joy Joy
Ох Боже от този човек чакам дете....

# 87
И аз подкрепям Асеновград, ако някоя търси пътеводител - аз съм насреща, живея в Пловдив и е близо. Обикалях с всичките си омъжващи се приятелки, които ми скъсаха нервите.newsm47
Ние пък решихме да се доверим на една мъдрост (дано не сте загубилил чувството си за хумор) : "Рецептата на щастливото семейство е да не сключваш брак - цял живот гаджета"  luvbed

# 88
Привет мацки  Hug
Ама вие направо сте се уляли тия дни.

Добре дошли на новите. Честито на всички, които са видели ръчички, крачета и т.н
По повод сватбите и ролклите. Аз също подкрепям идеята за Асеновград с две ръце  Peace
За нашата сватба също си взех рокля от там. Точно такава каквато исках за без пари.

За настроението.........ами нямам такова. Миналата седмица ми се събра доста и направо немога да се събера в кожата си. Най-лошото е, че си го изкарвам на детето   Cry
Снощи така съм викала по нея (и аз незнам защо), че милото незнаеше какво да направи. Плачеше безутешно а аз продължавах. Sad
Накрая баща и дойде навика ме едно хубаво (заслужено), успокои я и си легнахме.
И аз цяла нощ съм ревала като идиот и се чудех що за майка съм.  newsm45
Никога до сега не съм си позволявала проблемите в работата да ми влияят толкова,че да не мога да се удържа в къщи.
Моля, помагайте защото незнам какво е случва. Weary

Относно мазилата.Аз се мажа с олиото на EUCERIN ама много мазно и трудно попива. Вчера гледах в аптеката маслото на Веледа, но на него пишеше да се ползва до 3-ят меец  newsm78
Моля, тези които го ползват да се произнесат.Миналия път ползвах Мустела. Е пак си се нацепих, всичко е до кожа.
С килограмите бях качила 2. но вчера гледам свалила съм ги. Неразположения никакви.Чак забравям, че съм бременна понякога. На док смятам утре ако успея да отида до поликлиниката да се запиша, иначе на ФМ съм на 23.07
Преместиха ме на друго място от офиса и нямам нет така, че ще се влизам вечер от нас.

Много дълго стана май вече.

ПОздрави и лека вечер  newsm51  love001

# 89
Олеее много се развълнувах като разбрах, че се виждат вече ръчички и краченца...как ще издържа до прегледа незнам  Praynig

А kiki 82 10-та седмица - трети месец ли е?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт