МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 333
  • 422
  •   1
Отговори
# 270
monda ББ как пострадва Джемил та се парализира

# 271
monda ББ как пострадва Джемил та се парализира
ББПри престрелка. Направиха му засада и го простреляха.Не ми стана ясно кой я беше поръчал- бяха 10на човека на мотори.Но изпадна в кома, след което като се събуди, беше парализиран от кръста надолу.

# 272
Ужасно се радвам, че отборът на Джемилките нараства! Аз отсега съзирам много страст и дълбочина у Джемил, докато многострадалния Кенан ме дразни с неговата себична любов, която унищожава всички жени около себе си. И принцесата му е жертва - я как я гушка често-често и й подхранва надеждичките...

Нещо друго - знаете ли под какво заглавие са излъчвали сериала в Русия, може из техните сайтове да го намерим с превод...

# 273
Aз пък хич не се радвам  Crossing Arms много конкуренция бе  ooooh!

Марица ,и аз мисля,че ако беше само заради Макбулето досега да е казала  Peace

Asioula,ето това е влюбена жена  Wink

Хайде кафето от мен  Wink

# 274
Geradosт, не бой се, при нас няма навалица...  Grinning

# 275
Добър ден и от фенка на Кенан.  Laughing

Да видим днес дали многострадалната Ламия ще потвърди лъжата на пашата за бащата на бебето й.  newsm78

# 276

абе влюбена, влюбена, ама то човек и някакво себеуважение и достойнство трябва да ,има, еле пък след като минеш 20-те. Аз, ако знам, че мъж ми трепери по друга, как пък няма да тръгна дете да му раждам. ако ще да е пръв красавец на света. ама иначе, и ламия не я разбирам де, тя пък на другата крайност.

# 277

абе влюбена, влюбена, ама то човек и някакво себеуважение и достойнство трябва да ,има, еле пък след като минеш 20-те. Аз, ако знам, че мъж ми трепери по друга, как пък няма да тръгна дете да му раждам. ако ще да е пръв красавец на света. ама иначе, и ламия не я разбирам де, тя пък на другата крайност.
Съгласна  Peace Като за филм ок, ама житейски погледнато - не й достига благородство и себеуважение - а оттам и уважение към другите  Peace То мъчението им с Кенан е взаимно. И мисля, че е до характера на жената, годините нямат значение  bowuu някакси затова не я харесвам, но пък така добре играе любовта си, че нехаресването ми веднага се заменя с някакъв вид съпричастност  Wink Объркана съм  Crazy  Joy

# 278

Тук вече е гузна заради аборта ,който направи и затова.И не на последно място си мисли ,че така ще задържи Кенан

# 279

Тук вече е гузна заради аборта ,който направи и затова.И не на последно място си мисли ,че така ще задържи Кенан
Вярно е. Просто като научи за бебето на Ламия, трябваше да му каже и да не прави опити да забременява от него. Това беше най-силният й коз  bowuu Знам, че може да не сте съгласни с мен, но така ги виждам тука нещата  Thinking

# 280
Докато гледам все се чудя,ако аз съм на мястото на Ламия или на Джавидан или на който и да е друг от геройте как ще постъпя.Вие замисляли ли сте се с кой от тях като характери си приличате.Аз например не мога да бъда толкова малодушна като Ламия.То доброта,доброта ама чак толкова вече я няма в реалния свят.Не мога да бъда и кучка като Макбулето и то с приятелката си.А за Джавидан няма да говоря.

# 281
На Ламия й липсва самочувствие и не вярва, че заслужава нещо добро и да е щастлива. На Джавидан й липсва самоуважение във всеки смисъл на думата. Макбуле е алчна. Не съм такава  Mr. Green

# 282
Като анализираш всички женски образи няма100 положителен.Който да те грабне и докато го гледаш да си кажеш ето това искам да съм аз.И при мъжете е горе-долу така.Може би това е тайната да са толкова истински и така да ни докосват.

# 283
Така е  newsm20
Ако трябва да съм честна - много харесвах Лейла - изключителна женска деликатност, която аз не притежавам до такава степен - по-праволинейна съм спрямо собствените си чуства и не така загадъчна  Wink
  bouquet

# 284
  • In a surreal moment!
Привет мацки !

Многострадалната ми душа отлетя към Ютюб-а тия дни и с нетърпение прегледах сериите на "майчин език"......

Сичко е чок гюзел само дето зацикли до 39 серия и 40 немога да намеря , някаква рекламка само ....

Питам - някой знае ли що така, аджеба?!?  

Много съм "напушена" искам си 40-тия Simple Smile помагайте, плийз ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт