МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 430
  • 422
  •   1
Отговори
# 255
A бе ще дойдете всички на моя бряг,ама време ще минееее и Джеми е зает  smile3534

А Кенан и от диска мога да го слушам  Whistling

# 256
Добре де, таквоз, ама - етично ли е да налага любовта си на Ламия, като знае, че тя обича Кенан?  Thinking Поне девойката да показваше малко раздвоение, но аз такова нещо не съм усетила засега  Grinning

# 257
Добре де, таквоз, ама - етично ли е да налага любовта си на Ламия, като знае, че тя обича Кенан?  Thinking Поне девойката да показваше малко раздвоение, но аз такова нещо не съм усетила засега  Grinning
показва,показва  smile3521 вгледай се и ще видиш  Wink .Когато обичаш някого не можеш без него,без да го виждаш ,без да го чуваш дори,а тя си счупи краката да бяга от Кенан.Да ,имаше си причини,но и подсъзнателно не го обича истински според мен.Той е първата й любов,нищо повече.Пък и известността му,музиката му и те добринесоха за залитането й.Тя по-скоро се влюби в твореца,който й обърна някакво внимание ,за което тя е мечтала цял живот.Колкото повече време минава и колкото повече неща се случват,толкова повече тя се разочарова от него.Защото ако нямаше бебе много неща щяха да са различни  Wink

# 258
показва,показва  smile3521 вгледай се и ще видиш  Wink .Когато обичаш някого не можеш без него,без да го виждаш ,без да го чуваш дори,а тя си счупи краката да бяга от Кенан.Да ,имаше си причини,но и подсъзнателно не го обича истински според мен.Той е първата й любов,нищо повече.Пък и известността му,музиката му и те добринесоха за залитането й.Тя по-скоро се влюби в твореца,който й обърна някакво внимание ,за което тя е мечтала цял живот.Колкото повече време минава и колкото повече неща се случват,толкова повече тя се разочарова от него.Защото ако нямаше бебе много неща щяха да са различни  Wink

newsm20

Може и вече да сте обсъждали това  Blush но някой има ли представа на колко години е героинята Ламия, без предположенията според външния вид и излъчването на актрисата  Thinking Че ме човърка  Grinning Мерси   bouquet

# 259
Когато обичаш някого не можеш без него,без да го виждаш ,без да го чуваш дори,а тя си счупи краката да бяга от Кенан.Да ,имаше си причини,но и подсъзнателно не го обича истински според мен.Той е първата й любов,нищо повече.Пък и известността му,музиката му и те добринесоха за залитането й.Тя по-скоро се влюби в твореца,който й обърна някакво внимание ,за което тя е мечтала цял живот.Колкото повече време минава и колкото повече неща се случват,толкова повече тя се разочарова от него.Защото ако нямаше бебе много неща щяха да са различни  Wink
И аз съм на това мнение.   Hug
Освен това ми прави впе4атление,4е казва едно на Джемил,а показва съвсем друго.Тя кой тъси при проблем?Него.Когато си в затруднена ситуация,от кого искаш съвет,помощ?От този,който ти е най_близък и на когото имаш доверие,нали така?

# 260
# 261
В нета пише, че актрисата, която играе Ламия е родена на 2 Април 1979 г. А Ламия във филма е 20 годишна.

Герадост,  newsm10 А и тя самата каза на Макбуле, че Джемил минава за такъв, по-скоро така той иска да го възприемат всички, за саркастичен и подигравателен. Значи е мислела по въпроса  Wink

# 262
В нета пише, че актрисата, която играе Ламия е родена на 2 Април 1979 г. А Ламия във филма е 20 годишна.

Герадост,  newsm10 А и тя самата каза на Макбуле, че Джемил минава за такъв, по-скоро така той иска да го възприемат всички, за саркастичен и подигравателен. Значи е мислела по въпроса  Wink
Хм,ще падне и тя под чара му  Flutter
Марица,така си е . Peace

# 263
Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Wink Wink Wink Момичета, страхотни сте  Grinning

# 264

Марица,така си е . Peace
Тя май е паднала.Да не би само заради уж това,4е щял да направи Макбулето нещастна се сдървява като ги види,а?И не иска да излиза с тях изобщо?Ако толкова й пукаше за Макбулето,досега да й е казала какви ги върши бат'Джемил. Laughing Ама ако каже няма да се виждат хи4,щото Кемал ще наложи ембарго на Джеми.

# 265
Лина, много се радвам за роклята , да очакваме ли скоро щастливото събитие Б  Grinning  Hug
Мен пък, по-скоро ми е интересно, какво може да накара успяла и красива жена като Джавидан да се унижава така за мъж, който всячески и показва, че не само не я обича , а и не я уважава. Още повече, че Кенанчо, освен че е безумно красив и свири на цигулка, не се отличава с някакви особени качества.

# 266

Мен пък, по-скоро ми е интересно, какво може да накара успяла и красива жена като Джавидан да се унижава така за мъж, който всячески и показва, че не само не я обича , а и не я уважава. Още повече, че Кенанчо, освен че е безумно красив и свири на цигулка, не се отличава с някакви особени качества.
само една влюбена жена може да се държи така. Надеждата, че ако я  няма Ламия, той би я обикнал не я напуска до края.

# 267
monda, ще съм ти благодарна да напишеш с бели букви повече за Джамил и Ламия Praynig

# 268
monda, ще съм ти благодарна да напишеш с бели букви повече за Джамил и Ламия Praynig
с подробности не мога, защото го гледах на турски и не разбирах всичко. Краят го знаете. ББСтрастите между тях се разразяват след като той влиза в болница и остава парализиран. Пише и писмо,че я освобождава( по-рано се ожениха само на хартия) ии да прави каквото иска с живота си, макар че много я обича. И отиде да се лекува в клиника, без никой освен Пашата за знае къде е   (  съответно тя пак направи опит да заживее с Кенан , и пак не се получи. Заживее - силно казано, спяха в отделни стаи. )А Джамил наистина много изстрада любовта си към нея, тя го крепеше да се справи с рехабилитацията, да не се предаде.Преди това, когато дойде в съзнание след продължителна кома, дойде в съзнание държейки ръката и и каза нейното име. Нещо като Лейла, която издъхна  в ръцете на Кенан.

# 269
с подробности не мога, защото го гледах на турски и не разбирах всичко. Краят го знаете. ББСтрастите между тях се разразяват след като той влиза в болница и остава парализиран. Пише и писмо,че я освобождава( по-рано се ожениха само на хартия) ии да прави каквото иска с живота си, макар че много я обича. И отиде да се лекува в клиника, без никой освен Пашата за знае къде е   (  съответно тя пак направи опит да заживее с Кенан , и пак не се получи. Заживее - силно казано, спяха в отделни стаи. )А Джамил наистина много изстрада любовта си към нея, тя го крепеше да се справи с рехабилитацията, да не се предаде.Преди това, когато дойде в съзнание след продължителна кома, дойде в съзнание държейки ръката и и каза нейното име. Нещо като Лейла, която издъхна  в ръцете на Кенан.
newsm51

Общи условия

Активация на акаунт