МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 457
  • 422
  •   1
Отговори
# 240
Добре че е Пашата да се смеем на лафове в разговорите му с Джамил.

smile3532 да бе верно са супер,и като не ги дадат повече време ми липсват

# 241

Върховни са двамата сладури. Mr. Green Нещо филма започва да ме дразни с постоянната си тъга и сълзи. Освен това нищо съществено не се случва. Цикли на едно място и само тъга. Кенан е представен все повече като един безумно красив недорасъл пубертет. Гениите са чувствителни, но не само тъжни и неуверени в действията си и във всичко.

# 242
тя е малко спорна в тоя филм  Thinking Щото ,ако питате мен Кенан заслужава да замине някъде на самотен остров и да не се връща  Rolling Eyes

smile3501 Предлагам да го екстрадираме на Северен Кипър при анадолските заселници с един чартър  Mr. Green

Върховни са двамата сладури. Mr. Green Нещо филма започва да ме дразни с постоянната си тъга и сълзи. Освен това нищо съществено не се случва. Цикли на едно място и само тъга. Кенан е представен все повече като един безумно красив недорасъл пубертет. Гениите са чувствителни, но не само тъжни и неуверени в действията си и във всичко.

Напълно съгласна  Whistling Ама да ви кажа хубави са и Кенан и Джамил, но чак такива красавци  Wink Ама аз не съм меродавна - мъжът ми е 1,90 висок грък и съм се нагледала на красиви средиземноморски мъже (те по правило са по-красиви от жените по тия места  Wink). Някакси тези двамата ромеовци не са ми достатъчно екзотични (капризиииии  Hands Clap).

Вярно Пашата и синът му са големи образи, но мен и нещо друго ме забавлява като зацикли филмът - въпросът с чая  Mr. Green То аз че съм любител, любител съм. Че навсякъде из Стамбул го има, така е. Ама тия хора от толкова сконфузеност и вежливи реплики помежду ще им залепнат устата и затова все с "Искате ли чай????". Започнах да се притеснявам като пия много течности, щото ако я карам като тях, ще търся WC веднага щом изляза навън  hahaha

# 243
ооо линка  Hug
един и същ филм гледаме май  Mr. Green
да ти кажа моя мъж като един истински грък, непрекъснато прави едни физиономии като ме види, че пак съм залепнала за кенанчо. все вика - ти с твоите турци  Mr. Green
вярно е, че средиземноморските мъже са много красиви.
аз за това питах как кенан ще разбере, че бебето е негово, щото вече имам чувството, че и днк тест да му покажат, пак няма да схване Joy

# 244
Оооооо Аси  Hug Hug Hug Да знаеш скоро ще е готов моделът на сватбената рокля, който сподели с мене  Heart Eyes

Гледаме, гледаме  #Crazy
да ти кажа моя мъж като един истински грък, непрекъснато прави едни физиономии като ме види, че пак съм залепнала за кенанчо. все вика - ти с твоите турци  Mr. Green
..........
аз за това питах как кенан ще разбере, че бебето е негово, щото вече имам чувството, че и днк тест да му покажат, пак няма да схване Joy
Joy Joy Joy Аз крия от него, че ги гледам, като ме хване, и казвам, че ги гледам заради баба, да мога да я информирам по-добре за имената на героите  Laughing

Пък за второто - явно някой трябва да му го изсвири това неговото ДНК на мелодия, че да се усети  Wink

bouquet

# 245
Серията свърши  Crazy - Кенан ходи и разпитва насам-натам, отива при Пашата и Джемил, събираха се пак за някакво празненство май  newsm78 Кенан ги гледа с онзи поглед  Thinking , и Пашата съвсем нагло започва да набира скорост, а Джемил се опитва да го спре да не лъже. И му изтърсва: "Ами тя тая Ламия големи проблеми ни създава, то бебето всъщност е от Джемил".  Wink

Това е номер, за да измъкнат Ламия от разпитите на Кенан. Точно преди това Джамил убеждаваше пашата "да го направят", макар и да не казаха какво точно.

# 246
Здравейте момичета, колко много сте писали, лаптопа ми се развали  Sad и сега рядко мога да пиша и съм много нещастна, относно въпроса смятам че Сузан още трябва да направи и то хубаво че е тя че много го развлачиха тоя въпрос и взеха да ме дразнят. Много ме ядосаха и Джавидан и Афифе големи дружки станаха, ами Макбулето уффф това момиче вече е много зле #2gunfire

# 247
  • Плевен
Честит рожден ден на Мариша - моята астрална близначка. Всичко най-хубаво!

Почерпете се и за мое здраве:

# 248
Защо на остров ще пращате Кенан кой тогава ще ни свири  newsm78
За пашата просто нямам думи още се смея като се сетя какво каза за Макбулето
Завзела терена и сондира  Laughing Laughing Laughing Страхотен е този човек дано и за него се появи някоя жена та да не е самотен
Джeмил в началото не ми харесваше обаче сега започна да ме кефи

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 13:04 от Мечтание

# 249
Сестра ми мерна Джавидан и каза, че и прилича на Нона Йотова !
Като се замислих- и аз намирам прилика

Някой знае ли кои още турски сериали са закупени?

# 250
Честит Рожден Ден на Анито и Мариша!  hbday baloni
Бъдете много здрави, щастливи и обичани жени!

Мечатние, ами защото не си завърши албума, затова  Mr. Green И сега като го съдят може да опре до Принцесата да му плаща неустойките  Whistling Актьорът, който играе Джемил, е наистина много добър  Peace Така добре пресъздава обратите в душата му, а пък и прави добър анализ и на другите участващи по един много изтънчен начин  Wink Няма да забравя сцената, в която каза на Ламия че я обича, като я караше с колата.  Blush

# 251
  • Перник
Сестра ми мерна Джавидан и каза, че и прилича на Нона Йотова !
Като се замислих- и аз намирам прилика

Някой знае ли кои още турски сериали са закупени?

Успя ли да ги изгледаш досегашните Crazy Чета с интерес постовете ти, особено тези с ББ Hug

На мен филмът все повече ми заприличва на сапунка, ама го гледам

# 252
  • Burgas
В темата за ТВ Новели и сериали бяха писали,че са закупени още 6 турски сериала имаше и имената им,но съм ги забравила,погледнете там.

# 253

Успя ли да ги изгледаш досегашните Crazy Чета с интерес постовете ти, особено тези с ББ Hug

Изгледах Мелодията и Перлата, сега съм до половината на един друг с Kivanc , та ми беше интересно дали и него ще го дават. Ще проверя в другата тема

# 254
Честит празник на Анито и Мариша!
От здраве да не се отърват!
Още поне 100 години турските сериали да ги радват!!! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт