МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 466
  • 422
  •   1
Отговори
# 225
Междудругото - за тези прословути Prens Adaları (островите им), стават чудесни гръцки бузуки партита  Wink Мъжът ми с двама негови приятели наскоро строшиха една маса там, не ги издържа  Grinning Хубави са островите, но и нашият си Лесвос, дето е съвсем близо до турския бряг, не е по-назад  Wink

# 226
*Буба*,махна детето когато беше много несигурна и Кенан не правеше нищо по въпроса.Незнам колко жени биха родили дете на мъж,който мечтае за друга жена  Rolling Eyes Друг е въпроса,че и тя самата не е готова за детете иначе можеше и сама да си го гледа  Peace
П.с.-това съм аз  Mr. Green ,майтап  Wink от нет пространството ,имаше и за другите зодии.

ThracianLina,явно добре сте си прекарали  Party

# 227
Герадост, и аз щях да отбележа, че аватарът ти е много оригинален и женствен  Wink Моят няма да си го правя с мене, че ми е малко несъразмерен бюстът и няма да стане балансирането  Grinning

Хубаво прекарахме, важното е че няма строшени глави  Wink А още едно впрочем - филмът е пропит от така наречената турска huzun (меланхолия, която обгръща целия облик на Истанбул  Wink) и придава несъмнено допълнителна романтика. Но ако имаше и малко по-жизнерадостни мотиви в музиката, израженията на героите и т.н. нямаше да е зле  Wink

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 14:55 от ThracianLina

# 228
ThracianLina,права си.На моменти имам чувството,че гледам древногръцка трагедия  ooooh! добре ,че е Джемил да разведрява обстановката  Peace Лафовете с пашата и те много ме радват Laughing

# 229
  • Burgas
здравейте,днес не съм се включвала,как свърши серията в петък,че изтървах края.
Лина добре дошла  Hug

# 230
Ани  Hug Hug Hug
Серията свърши  Crazy - Кенан ходи и разпитва насам-натам, отива при Пашата и Джемил, събираха се пак за някакво празненство май  newsm78 Кенан ги гледа с онзи поглед  Thinking , и Пашата съвсем нагло започва да набира скорост, а Джемил се опитва да го спре да не лъже. И му изтърсва: "Ами тя тая Ламия големи проблеми ни създава, то бебето всъщност е от Джемил".

При което Кенан започва да гледа такааа  Shocked, а пък точно в този момент Ламия влиза като в небрано лозе и гледа като уплашена кошута  Rolling Eyes

Wink

# 231
  • Burgas
 ooooh!нямали да му кажат най накрая на тоя човек,че бебето е от него...той едвали ще направи нещо кой знае какво,но поне нека знае.

# 232
ooooh!нямали да му кажат най накрая на тоя човек,че бебето е от него...той едвали ще направи нещо кой знае какво,но поне нека знае.

341uu smile3530 и аз вече се измъчих  Laughing Сега остава да изтърси, че бебето й в крайна сметка е от Джемил, че..... мир да има  doh

# 233

341uu smile3530 и аз вече се измъчих  Laughing Сега остава да изтърси, че бебето й в крайна сметка е от Джемил, че..... мир да има  doh
е, ти на друго ли се надяваш?  Mr. Green

# 234

Искам справедливост  newsm50

# 235
Здравей те!Страхотни сте!!!!!  От давна  не съм ви чела!Пак много се вживявате, та това е само филм!Важото е да има интрига и най вече да има образи като Пашата и Джамил!Поздрави и от мен!!!!!

# 236
Здравете!
В предишната тема прочетох, че има преведен последния епизод на български - къде мога да го намеря? Във vbox-a намерих с превод първите две части на 75 епизод.
БЛАГОДАРЯ предварително!

# 237
  • София
Ще гледам сериите от четвъртък и петък и тогава ще пиша  отговора на анкетата.   

# 238

Искам справедливост  newsm50
тя е малко спорна в тоя филм  Thinking Щото ,ако питате мен Кенан заслужава да замине някъде на самотен остров и да не се връща  Rolling Eyes

# 239
Добре че е Пашата да се смеем на лафове в разговорите му с Джамил.

Общи условия

Активация на акаунт