МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 478
  • 422
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
И аз се присъединявам към отбора на Кенанките  Hug
-обаче само визуално съм  фенка на Кенан, иначе не ми допада такова нерешително поведение за мъж.Уж знае какво иска, а всъщност не прави нищо по въпроса. #2gunfire

# 211
Стомана Перник все се прави на много велика..."забавленията на малките хора са да се занимават с долни интриги и лъжи"(нещо подобно каза)пък тя какво прави "принцесата"с Афифе?????

# 212
Челик Пренсес е на турски  Laughing

# 213
Хенриета-Анна,може и да си права,но аз донякъде я разбирам  Peace
едва ли някоя от нас ще си седи спокойно,ако това става с мъжа й  Mr. Green

# 214

Аз пък не бих се оженила за мъж, дори само ако имам съмнения,
че има влечения към друга... Naughty

# 215

Чакай сега тя тогава нямаше подозрения все още. Naughty

# 216

Чакай сега тя тогава нямаше подозрения все още. Naughty
Е, как ще нямаше. Когато беше пиян и й каза Ламия, още тогава се усети тя, че има нещо. После се ожениха

# 217
Това нищо не значеше  Naughty ,а и той доста добре си я омая.Повечето пияни мъже говорят глупости ,а от една дума на пияна глава извод не може да се прави.Плюс това той е творец,може да я е ползвал за муза примерно.Истински разбра какво става след сватбата

# 218
Доживях да пиша в тема за филм, който нямам възможност да следя  Laughing. Да, ама ми се наложи да Ви поизчета, защото съм добра дъщеря  Embarassed и исках да светна майка ми какво става занапред в любимия и сериал. Та понаучих актьорите, разбрах кой-кой е и какво се случва с някои от тях. Намерих съответно и финалната сцена, пуснах я на женицата /тя се поразстрои/, но пък изникна следния въпрос от нейна страна. Моля да ми отговорите  Praynig, тя така или иначе ще си го гледа, ама.....
ББ Как става така, че Лейла е в последните епизоди? Умряла е в катастрофа - това тя ли е, неин призрак ли е? Абе изобщо какво се е случило, че тя е отново във филма.

# 219
ББЛейла умира вследствие на кръвоизлив при падането и по стълбите. В последния епизод Кенан си представя Лейла, изобщо мъчката, която е причинил на всички и как объркано е минал живота му.

# 220
Записвам се и аз!!!!! Здравейте, момичета, много оживена тема  Peace

Започнах да следя филма когато мога като правих компания на баба ми по време на отпуската  Wink В началото беше наистина много завладяващ, хареса ми повече от Шехерезада, но сега нещата зациклиха около това бебе  Thinking

Може би много разсъждавам, ама тази Ламия се държи по абсолютно нелогичен начин във всяка една напечена ситуация, поне обратното на моите разбирания  Joy Казваш му на бащата и толкова, той да се оправя. Пък и защо му трябваше на Кенан да прави бебе на Джавидан като е дотолкова нещастен, че и албумът не си изкара  Stop

А за "Питбула" - поздравления, страхотно определение!!!!  Laughing   bouquet

# 221
Монда   bouquet

# 222
  • София
Леле кога стигнахте до 15стр
Аз вчера неможах да гледам...
днес ще наваскам със сваленото от нета Peace

# 223
Поздравления за анкетата - само да допълня към отговора за още малкото "побутване", че тогава такава надежда ме обзе като Кенан отвори писмото, ама нейсе  Joy Абе въртят ни на един емоционален шиш - ти се ядосваш, те сценаристите още повече объркват и ситуации, и реакции... Иначе ако човек не взима всичко толкова насериозно, може да се наслади на романтиката и любовната история като гледа философски на нещата  Wink

Ще ме извините за пространните анализи, но пиша книги, проза, и няма как да не обмислям сюжета и героите от различни гледни точки   bouquet

# 224
Това нищо не значеше  Naughty ,а и той доста добре си я омая.Повечето пияни мъже говорят глупости ,а от една дума на пияна глава извод не може да се прави.Плюс това той е творец,може да я е ползвал за муза примерно.Истински разбра какво става след сватбата

И понеже толкова безрезервно и истински го обичаше махна детето му...
Не я разбирам тази "принцеса" ooooh!
Даже на моменти си мисля, че тя не е щастлива с него,
осъзнава го, но не иска да признае, че е направила неправилния избор.
Свикнала е тя да ръководи нещата, тя да е победителката,
да има всичко, което иска...
Но в случая прави сма себе си нещастна ooooh!

Спам: Герадост, от къде си взела аватара си?
Много ми допада Peace

Общи условия

Активация на акаунт