МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 483
  • 422
  •   1
Отговори
# 195
Кенан иска доказателство иска да чуе истината от Ламия

# 196
# 197
Момичета, Джемил не ви ли прилича на Тодор Колев?
НА мен ми прилича на ЯНИ ЯНЕВ

на мен на жаба

Моля някой да напише с бели букви кога и как кенан разбира, че детето е негово, че толкова бавно върви, че ще се гръмна Sick
благодаря предварително

в 2342 серия имай търпение hahaha
Ох ще ме уморите чак пък Тодор Колев Laughing Laughing Laughing

# 198
  Nadyk  това ли искаш да споделиш.

Енпике е върха  Peace

# 199
Какво стана днес?Накратко ми разкажете,че днес бях на изпит с щерката във Варна и изтървах серията . Praynig Simple Smile

# 200
Momi4eta imate li da  mi dadete muzikata ot filma .. Praynig

# 201
# 202
Nadyk много благодаря  Peace ,май сме на едно и също мнение  Wink
Само гледай да не се обиждаме  Stop  на жаби и жирафи  Mr. Green ,че става лошо

И да разбере, нищо няма да се промени. То 100 знака имаше, 3 човека му казаха, докато разбере!
Може нова песен да напише  Whistling

# 203
Momi4eta imate li da  mi dadete muzikata ot filma .. Praynig
интерсно за какво е 1 страница  Thinking

# 204
geradost, prostete za nevnimanieto , no  nesedia po tcial den vav foruma, niamam tova vreme...merci

# 205
geradost, prostete za nevnimanieto , no  nesedia po tcial den vav foruma, niamam tova vreme...merci
аз съм далече от тази мисъл,но обикновено там се слагат такива линковете,които са свързани с темата  Peace

# 206
  • Sofia
Цитат
Публикувана от: mareto_che 
Кенан иска доказателство иска да чуе истината от Ламия 
И аз така мисля абсолютно всички около Кенан го лъжат и най-вече Ламия нормално е да е объркан, ако и сега тя потвърди че бебето е от Джамил ...  Sick В последните няколко серии Кенан доста потича след нея и й се моли да му каже истината е ако още малко потича мисля че наистина ще заприлича на п.тио, това според моите разбирания  Peace
Относно Джавидан каквото си е надробила това ще сърба, наясно е как седят нещата от самото начало та Кенан нито веднъж не й е казал че я обича и освен това много добре чу че Ламия не иска да се разбира за детето защо тогава продължава да й прави мръсно, чиста злоба според мен!
А Джамилчо да вземе да й направи няколко питбулчета на Питбулето та да миряса  Mr. Green

# 207
ама Кенан като дете - ще свиря, няма да свиря. Много детински постъпи особено като скъса и договора.

като всеки му дава зооооооорррр как няма да се държи така всеки го натискам и му казва какво да прави

Ама то Маре в живота е така - поемаш отговорност и си изпълняваш задълженията. А не да лежиш, да се жалваш и да се тръшкаш. Това, което прави Кенан не е поведение на зрял човек.   Naughty

А за Ламия - предполагам, че всички на 20 години сме вземали решения, от които сме си чукали главата...

А Джамилчо да вземе да й направи няколко питбулчета на Питбулето та да миряса  Mr. Green

Него го е гнус да я целуне, та камо ли деца да й прави. Само като си го представя и ми се гади.  Mr. Green

Герадост, оправям се лека полека, джанъм. Благодаря за вниманието!

# 208
Присъединявам се към Кенанките  Hug
Джемил ми е грозен до мозъка на костите... Sick Друг въпрос колко е по-добър от Кенан в сериала...
А за Ламия-не,съжалявам,аз на 20 не съм взимала такива тъпи решения,още към 16-17 ми се наложи да вземам важни решения..-само в сериали ги вземат... Peace Ама да речем,че решението като за сериала не е тъпо,просто е...нормално. Mr. Green

# 209
  • гр.София-Красна поляна
Добро утро девойки,хайде да пием кафе. Coffee Coffee Coffee
Присъединявам се към Кенанките  Hug
Джемил ми е грозен до мозъка на костите... Sick Друг въпрос колко е по-добър от Кенан в сериала...
А за Ламия-не,съжалявам,аз на 20 не съм взимала такива тъпи решения,още към 16-17 ми се наложи да вземам важни решения..-само в сериали ги вземат... Peace Ама да речем,че решението като за сериала не е тъпо,просто е...нормално. Mr. Green
Добре дошла в отбора, Hugобаче не смятам,че Джамил е грозен мъж.Просто ролята му е такава,че да го мразим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт