МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 502
  • 422
  •   1
Отговори
# 180
Направи ли ви впе4атление как вси4ки носят от сините мъниста против уроки?Къде на врата,на уши,ръце?Джавидан имаше обици такива.И по къщите също.
В 1001 нощи същото.
Явно и те са суеверна нация като нашата,а и там явно гадините са доста.

smile3521

# 181
  • Варна
Ама и на тоя Назъм очичките в деколтето на Нимед.
И той пък какво иска от Ламия. Е оженила се и сега какво ще я убива, че не взела него ли?
Ама и Гюлай си продължава да си е гадина. Нали разбра, че не е убила Ламия мъжа и, нали Ламия и кри мръсотиите. Какво още иска от нея.

# 182
кво иска -иска пари, то е ясно като бял ден  Peace

# 183
Просто си мисля защо турските артистки не се поддържат повече. Вече всичко живо което се показва на екран е отремонтирано. Актрисите в Турция по-бедни ли са.

# 184
Моля някой да напише с бели букви кога и как кенан разбира, че детето е негово, че толкова бавно върви, че ще се гръмна Sick
благодаря предварително

# 185
Просто си мисля защо турските артистки не се поддържат повече. Вече всичко живо което се показва на екран е отремонтирано. Актрисите в Турция по-бедни ли са.
А защо трябва да се ремонтират задължително?
Не ти ли е писнало от стериотипни еднокалибрени жени?4е и мъже също.
На мен пове4е впе4атление ми прави Бергюзар Корел например,отколкото Памела Андерсън.

# 186
не ,не са ,но са по-естествени -ей там им е чара ,а и така играят,че другото няма значение  Peace

Марица   bouquet точно така  Peace

# 187
  • Бургас
Поизнервих се този път.Та писма ли не бяха,на срещи ли не бяха и до никъде  не  я докараха.
Джемилчо поне човека,знае какво иска,но ще види зор с питбула,много е обсебваща.
Джавидан ако каже на Афифе червеи да яде,тя ще го направи.На срещата принизи Ламия със земята равна.
Интересно ми е сега какво ще стане,но сиугрно Ламия ще замълчи,защото за нея все пак е изход до някъде.

# 188
Бергюзар Корел е съвършена, но ако имаш някакъв дефект....

Затова харесвам Кенан, защото Бурак е готин Heart Eyes

# 189
Бергюзар Корел е съвършена, но ако имаш някакъв дефект....

Затова харесвам Кенан, защото Бурак е готин Heart Eyes
Никой не е съвършен.Берг имаше корем4е,дебели прасци,гушка.Но пък вси4ко друго хубаво в нея си е нейно.Там ни е 4ара на вси4ки нас,в дребните "дефект4ета",те създават ефекта на неповторимост.
Останалото е хирургия и вместване в някакви рамки.
Вси4ки известни в Бг,които са се пипвали са с еднакви цици,зъби,при4ески,носове.Просто отвратително.Никаква индивидуалност и 4ар.

# 190
ББ:Няма ли Кенан в 43 серия да разбере,че детето е негово?

# 191
Може ли да се включа?
И да разбере Кенан за бебето, пак същото. Нищо няма да направи. Той не е от "действащите". Подчертавам, че не съм гледала филма, само предполагам...
Обаче, Джамил е моят човек. Мисля, че тази серия ще преобърне отношението към него. А и Ламия, като я насмете Афифе, защо тича при Джамил, а не се върна да плаче на рамото на Сузан, тя нали я чакаше вкъщи да си споделят...

# 192
  • София по рождение
чак сега успях да се включа, за Герадост -

http://enriqueiglesias.ning.com/photo/enrique-1343?context=latest

не знам как де я тропна. Връщам се да ви чета.

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 18:45 от Nadyk

# 193
  • София по рождение
Момичета, Джемил не ви ли прилича на Тодор Колев?
НА мен ми прилича на ЯНИ ЯНЕВ

на мен на жаба

Моля някой да напише с бели букви кога и как кенан разбира, че детето е негово, че толкова бавно върви, че ще се гръмна Sick
благодаря предварително

в 2342 серия имай търпение hahaha

# 194
И да разбере, нищо няма да се промени. То 100 знака имаше, 3 човека му казаха, докато разбере!

Общи условия

Активация на акаунт