Познахте ли си изоставеното дете?!

• 25 635
  • 529
  •   1
Отговори
  • София
Гледате ли филма по бТВ за изоставените деца?! Познахте ли ВАШЕТО?! Дадохте ли си сметка какво сте им причинили?!

Никой няма право да ви съди, разбира се, но това не пречи изоставените ви деца да изстрадат лековерното ви отърваване като от куче! В някои страни дори от куче не се отървават по този варварски начин!...

# 1
Не! Не можа да доживее да го позная от екрана.

# 2
  • София
Не! Не можа да доживее да го позная от екрана.
Това не го разбрах... Би ли пояснила, понеже се включи...

# 3
Ами и аз съм си оставила преди 7 години детето в институция- толкова, колкото му беше краткия живот. Предполагам, че постът ти е към такива като мен. Иначе си давам сметка какво съм причинила, но фактите са си факти...

# 4
Не, а ти?  newsm78

# 5
Бихте ли дали малко подробности за тези,които не са гледали филма?
Доколкото разбирам ,става въпрос за деца,дадени за осиновяване?

# 6
ivonska, сори, но това което си написала....не искам да го коментирам.
Вместо да размахваме пръст към тези, които са изоставили децата си, може да си "мръднем пръста" всички ние и държавата да осигурим по-добър живот за тези деца.
Защото в момента те се третират като най-долно качество хора....а те реално с нищо не са виновни за съдбата си.

# 7
  • София
Бихте ли дали малко подробности за тези,които не са гледали филма?
Доколкото разбирам ,става въпрос за деца,дадени за осиновяване?

Двама приятели от дом - единият вади късмет да замине за Швеция, другия остава... Брутално.

# 8
  • София
Вместо да размахваме пръст към тези, които са изоставили децата си, може да си "мръднем пръста" всички ние и държавата да осигурим по-добър живот за тези деца.Защото в момента те се третират като най-долно качество хора....а те реално с нищо не са виновни за съдбата си.

Дай пример ТИ какво направи, защото аз има какво да кажа по въпроса...

# 9
Вместо да размахваме пръст към тези, които са изоставили децата си, може да си "мръднем пръста" всички ние и държавата да осигурим по-добър живот за тези деца.Защото в момента те се третират като най-долно качество хора....а те реално с нищо не са виновни за съдбата си.

Дай пример ТИ какво направи, защото аз има какво да кажа по въпроса...

Защо да ти давам примери, ти дала ли си?
И да, правя каквото е по силите ми и каквото смятам, че би било полезно.
Но темата не е да се "бием в гърдите" кой, какво е направил.
Ако е така, смени и заглавието...

# 10
Имам близка,която даде второто си дете за осиновяване,още когато беше бебе.Не защото не можеше да се грижи за него,а защото не искаше.Имаше финансите,имаше помощта,имаше всичко необходимо.Но тя предпочете да се отърве от "товара" .
Не го приемам,не го разбирам ,не го толерирам.За в бъдеще-също.

И да направим какво,казвате?Дали някой ще успее да убеди тези ...хмммм родители?

# 11
Мне.Гледах, взирах се, но не видях моите децат там, защо?
Да слезнем на елементарно ниво.Аз бабани мразя.Повръща ми се от банани.Как ще ме накараш да ям банан, след като аз не искам?

# 12
  • out of space
може да си "мръднем пръста" всички ние и държавата да осигурим по-добър живот за тези деца.

Как да го направим?

# 13
да съдействаме за бързо осиновяване в чужбина ...

# 14
Ивонска, самото заглавие ме накара да изтръпна.
Чудя се обаче, какво очакваш от тази тема...  Thinking  Някой да дойде и да напише, че си е оставил детето!? Леко невъзможно ми се види да се получи баш тъй. Тогава какво!?

Общи условия

Активация на акаунт